sonikk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σε ολους.Διαθέτω μια IP CAMERA της CREATIVE LIVE CAM . και συγκεκριμενα αυτη.https://en.creative.com/p/web-cameras/creative-live-cam-ip-smarthd Ενώ λειτουργεί κανονικά δυστυχώς διαπίστωσα οτι οταν περασε ενας μηνας και πηγαινα για να δω τι κατεγραφε οταν απουσιαζα απο τον χωρο που την εχω βαλει ζητουσε το icloud χρηματα κτλ. Η καμερα αυτη εχει θυρα για να βαλεις καρτα μνημης οποτε σε περιπτωση που απουσιαζεις και συμβει κατι πχ καποιος να μπει στον χωρο σου καταγραφεται εκει και μαλιστα σε ειδοποιει και στο κινητο.Οταν απουσιαζω και μετα παω να δω στο playback τι εχει καταγραψει ή αν ειδοποιηθω στο κινητο για alert για να δω τα βιντεο στο playback-τι εχει καταγραφει δηλαδη- πρεπει να πληρωνω καθε μηνα ενα ποσο στο icloud. Aυτο δεν το εγραφε οταν την αγορασα και δεν το ηξερα. Αναφεροταν οτι διεθετε icloud αλλα δεν ελεγε οτι ειναι για ενα μηνα δωρεαν και μετα αν θελεις να βλεπεις τα βιντεο πρεπει να πληρωνεις. Γνωριζει καποιος πώς γινεται να βλεπω τα καταγεγραμμενα βιντεο μου χωρις να πληρωνω στο icloud? δηλαδη να βλεπω το playback χωρις καν να κανω χρηση στο icloud.Mπορω να κανω κατι γιατι ειναι κριμα και η καμερα ειναι καινουρια και αλλαγη προιοντος δεν γινεται? Σας ευχαριστω. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2020 από sonikk
papp0us Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 44 λεπτά πριν, sonikk είπε Γεια σε ολους.Διαθέτω μια IP CAMERA της CREATIVE LIVE CAM . και συγκεκριμενα αυτη.https://en.creative.com/p/web-cameras/creative-live-cam-ip-smarthd Ενώ λειτουργεί κανονικά δυστυχώς διαπίστωσα οτι οταν περασε ενας μηνας και πηγαινα για να δω τι κατεγραφε οταν απουσιαζα απο τον χωρο που την εχω βαλει ζητουσε το icloud χρηματα κτλ. Η καμερα αυτη εχει θυρα για να βαλεις καρτα μνημης οποτε σε περιπτωση που απουσιαζεις και συμβει κατι πχ καποιος να μπει στον χωρο σου καταγραφεται εκει και μαλιστα σε ειδοποιει και στο κινητο.Οταν απουσιαζω και μετα παω να δω στο playback τι εχει καταγραψει ή αν ειδοποιηθω στο κινητο για alert για να δω τα βιντεο στο playback-τι εχει καταγραφει δηλαδη- πρεπει να πληρωνω καθε μηνα ενα ποσο στο icloud. Aυτο δεν το εγραφε οταν την αγορασα και δεν το ηξερα. Αναφεροταν οτι διεθετε icloud αλλα δεν ελεγε οτι ειναι για ενα μηνα δωρεαν και μετα αν θελεις να βλεπεις τα βιντεο πρεπει να πληρωνεις. Γνωριζει καποιος πώς γινεται να βλεπω τα καταγεγραμμενα βιντεο μου χωρις να πληρωνω στο icloud? δηλαδη να βλεπω το playback χωρις καν να κανω χρηση στο icloud.Mπορω να κανω κατι γιατι ειναι κριμα και η καμερα ειναι καινουρια και αλλαγη προιοντος δεν γινεται? Σας ευχαριστω. Κανονικά η χρέωση του Cloud είναι για να αποθηκεύει σε Cloud λογαριασμό τις καταγραφές. Αυτά που έχει γράψει στην κάρτα πρέπει να τα βλέπεις χωρις προβλημα 1 1
asmilon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο λινκ που παραθετεις φαινεται καθαρα το μοντελο χρεωσης: Αναφορά σε κείμενο Αν δε θες την συνδρομη, λογικα αν χτυπησεις την ΙΡ της καμερας θα μπορεις να δεις τι εχει γραψει στην microSD καρτα. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2020 από asmilon 1
sonikk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 58 λεπτά πριν, asmilon είπε Στο λινκ που παραθετεις φαινεται καθαρα το μοντελο χρεωσης: Αν δε θες την συνδρομη, λογικα αν χτυπησεις την ΙΡ της καμερας θα μπορεις να δεις τι εχει γραψει στην microSD καρτα. ναι αναφερει τη χρεωση,σωστα μιλας. ομως δεν αναφερει πουθενα οτι για να δεις οτι εχει καταγραφει οταν λειπεις πηγαινοντας στο playback της εφαρμογης οτι πρεπει να πληρωσεις. δηλαδη αυτο που λες περι συνδρομης κτλ. για το δευτερο που λες δεν το εχω βρει.εγω οταν παταω το playback μoυ βγαζει μηνυμα οτι αν θελω να δω τα βιντεο πρεπει να πληρωσω το icloud. τι εννοεις αν χτυπησω την IP της καμερας θα μπορεσω να δω τι εχει καταγραψει η sd card? εγω μπαινω στην εφαρμογη και οταν θελω να δω τι εχει καταγραφει στην καρτα παταω το playback.αυτο ξερω μονο.στο οποιο playback μολις το παταω μου λεει μεγαλε πληρωσε αν θες να δεις τι εγινε οταν ελειπες.....!! μεγαλη φολα και καρ...λα η καμερα!!
aromeo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 13 λεπτά πριν, sonikk είπε ναι αναφερει τη χρεωση,σωστα μιλας. ομως δεν αναφερει πουθενα οτι για να δεις οτι εχει καταγραφει οταν λειπεις πηγαινοντας στο playback της εφαρμογης οτι πρεπει να πληρωσεις. δηλαδη αυτο που λες περι συνδρομης κτλ. για το δευτερο που λες δεν το εχω βρει.εγω οταν παταω το playback μoυ βγαζει μηνυμα οτι αν θελω να δω τα βιντεο πρεπει να πληρωσω το icloud. τι εννοεις αν χτυπησω την IP της καμερας θα μπορεσω να δω τι εχει καταγραψει η sd card? εγω μπαινω στην εφαρμογη και οταν θελω να δω τι εχει καταγραφει στην καρτα παταω το playback.αυτο ξερω μονο.στο οποιο playback μολις το παταω μου λεει μεγαλε πληρωσε αν θες να δεις τι εγινε οταν ελειπες.....!! μεγαλη φολα και καρ...λα η καμερα!! Κάτι παρόμοιο κάνουν και οι κάμερες της Digoo. Υπάρχει ωστόσο επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας μέσω της εφαρμογής από που να κάνει αναπαραγωγή. Κοίτα μήπως έχει και η δική σου παρόμοια επιλογή. 1
asmilon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Αν γνωριζεις την IP της καμερας σου βαλε την σε ενα browser πχ Chrome στην μορφη http://192.168.1.100 και δες τι σου βγαζει, λογικα θα σου δινει ρυθμισεις και να δεις το περιεχομενο της καρτας σου - αλλιως βγαζεις την καρτα μνημης και την διαβαζεις απο το κινητο ή τον υπολογιστη σου.... 1 1
sonikk Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, asmilon είπε Αν γνωριζεις την IP της καμερας σου βαλε την σε ενα browser πχ Chrome στην μορφη http://192.168.1.100 και δες τι σου βγαζει, λογικα θα σου δινει ρυθμισεις και να δεις το περιεχομενο της καρτας σου - αλλιως βγαζεις την καρτα μνημης και την διαβαζεις απο το κινητο ή τον υπολογιστη σου.... την IP της καμερας πώς την βρισκω? στο manual δεν αναφερει τιποτα περα απο την εγκατασταση και την εφαρμογη.το κουτι της απ΄εξω δεν εχει τιποτα ουτε η ιδια η καμερα δεν αναφερει κατι περα απο τον πατο της που εχει το QR CODE. μηπως ειναι καμερα μονο για κινητα? μια υποθεση κανω. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2020 από sonikk
liakjim Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, sonikk είπε την IP της καμερας πώς την βρισκω? στο manual δεν αναφερει τιποτα περα απο την εγκατασταση και την εφαρμογη.το κουτι της απ΄εξω δεν εχει τιποτα ουτε η ιδια η καμερα δεν αναφερει κατι περα απο τον πατο της που εχει το QR CODE. μηπως ειναι καμερα μονο για κινητα? μια υποθεση κανω. Από το ρούτερ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα