Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας..έχω μια a150 mercedes του ,06. Όποτε πάω να βάλω πρώτη, στη μέση της διαδρομής, ακούγεται ένα 'γκντουπ' σα να πετάς πέτρα σε πηγάδι, σκαλώνει και μετά μπαίνει. Αν ξαναβάλω πρώτη με πατημένο το συμπλέκτη αφού δεν τον έχω αφήσει από πριν, μπαίνει κανονικότατα. Το ίδιο το κάνει και από πρώτη σε δευτέρα εν κίνηση, όπως και στην όπισθεν όταν είμαι ακινητοποιημένος. Σε συνεργείο Mercedes μου είπανε ότι είναι κουσουρι στα a150, εμφανίζεται στα περισσοτερα, μπορώ να ζήσω με αυτό. Δεν πατιναρει το αμάξι, μια χαρά πηγαινει.

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

Μου θυμίζει λίγο πρόβλημα με αντλία συμπλέκτη

Ευχαριστώ για την απάντηση..μήπως χρειάζεται και εξαέρωση;;Στο συνεργείο που πήγα, κακά τα ψέματα είναι εξαιρετικό ( Τσελικος Κερατέα) αλλά είχε πάρα πολλά αμαξια και δεν είχε χρονο ( άλλαξα σετ καδενα) .

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, papajohnnnn είπε

Καλησπέρα σας..έχω μια a150 mercedes του ,06. Όποτε πάω να βάλω πρώτη, στη μέση της διαδρομής, ακούγεται ένα 'γκντουπ' σα να πετάς πέτρα σε πηγάδι, σκαλώνει και μετά μπαίνει. Αν ξαναβάλω πρώτη με πατημένο το συμπλέκτη αφού δεν τον έχω αφήσει από πριν, μπαίνει κανονικότατα. Το ίδιο το κάνει και από πρώτη σε δευτέρα εν κίνηση, όπως και στην όπισθεν όταν είμαι ακινητοποιημένος. Σε συνεργείο Mercedes μου είπανε ότι είναι κουσουρι στα a150, εμφανίζεται στα περισσοτερα, μπορώ να ζήσω με αυτό. Δεν πατιναρει το αμάξι, μια χαρά πηγαινει.

Σας ευχαριστώ.

Μήπως ήρθε η ώρα για τραμπάκια συμπλέκτη ; 

Λάδια σασμάν έχουν αλλαχτεί ποτέ ή πρόσφατα?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, papajohnnnn είπε

Σας ευχαριστώ.

Eλπίζω να μην εννοείς ότι βάζεις πρώτη εν κινηση

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Eλπίζω να μην εννοείς ότι βάζεις πρώτη εν κινηση

Όχι όχι είμαι ακινητοποιημένος. Εννοώ πριν ξεκινήσω βάζω πρώτη κοπαναει, δεν αφήνω το συμπλέκτη βάζω νεκρά και μετά ξανά πρώτη, έτσι μπαίνει κανονικά χωρίς να χτυπάει.

6 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Μήπως ήρθε η ώρα για τραμπάκια συμπλέκτη ; 

Λάδια σασμάν έχουν αλλαχτεί ποτέ ή πρόσφατα?

Ναι είχα αλλάξει πριν δύο μήνες αλλά σε συνεργείο της γειτονιάς, δεν μου εβαλε συνθετικές, έβαλε λέει ότι βάζει η mercedes liqui moli

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε

Εδώ είχα ένα θέμα από 5η σε 6η.

Δεν έμπαινε με τπτ.

Τελικά, στο συνεργείο μου είπαν ότι δεν έχει 6η.

Από τότε όλα καλά! 

Εχει 6η,μπας και στην έκλεψαν σε πάρκινγκ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα το αμάξι. Πραγματικά νιώθω ότι οδηγάω άλλο αμάξι!!!!. Η επιτάχυνση είναι καλυτερη, οι αλλαγές στο λεβιέ γίνονται με ευκολία και ευχάριστα, τέλος τα γκρουπ και τα τινάγματα όταν άφηνα το συμπλεκτη. Πήρα και το racechip xlr σε συνδιασμό με μια εξατμιση και τελικό sebring. Νιώθω κυριλοκαγκουρας!!!

Να ζούμε λεφτά να τα πεταμε, τουλάχιστον υπάρχει ευχαριστιακή μετά από κάποια επέμβαση. 

Επεξ/σία από papajohnnnn

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...