papajohnnnn Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα σας..έχω μια a150 mercedes του ,06. Όποτε πάω να βάλω πρώτη, στη μέση της διαδρομής, ακούγεται ένα 'γκντουπ' σα να πετάς πέτρα σε πηγάδι, σκαλώνει και μετά μπαίνει. Αν ξαναβάλω πρώτη με πατημένο το συμπλέκτη αφού δεν τον έχω αφήσει από πριν, μπαίνει κανονικότατα. Το ίδιο το κάνει και από πρώτη σε δευτέρα εν κίνηση, όπως και στην όπισθεν όταν είμαι ακινητοποιημένος. Σε συνεργείο Mercedes μου είπανε ότι είναι κουσουρι στα a150, εμφανίζεται στα περισσοτερα, μπορώ να ζήσω με αυτό. Δεν πατιναρει το αμάξι, μια χαρά πηγαινει. Σας ευχαριστώ.
AristidisZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μου θυμίζει λίγο πρόβλημα με αντλία συμπλέκτη 1 1
NikosKallithea Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 συμπλέκτης ειναι, τωρα τι φταιει πρεπει να το δεις 1
papajohnnnn Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε Μου θυμίζει λίγο πρόβλημα με αντλία συμπλέκτη Ευχαριστώ για την απάντηση..μήπως χρειάζεται και εξαέρωση;;Στο συνεργείο που πήγα, κακά τα ψέματα είναι εξαιρετικό ( Τσελικος Κερατέα) αλλά είχε πάρα πολλά αμαξια και δεν είχε χρονο ( άλλαξα σετ καδενα) .
meletis_m Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 20 λεπτά πριν, papajohnnnn είπε Καλησπέρα σας..έχω μια a150 mercedes του ,06. Όποτε πάω να βάλω πρώτη, στη μέση της διαδρομής, ακούγεται ένα 'γκντουπ' σα να πετάς πέτρα σε πηγάδι, σκαλώνει και μετά μπαίνει. Αν ξαναβάλω πρώτη με πατημένο το συμπλέκτη αφού δεν τον έχω αφήσει από πριν, μπαίνει κανονικότατα. Το ίδιο το κάνει και από πρώτη σε δευτέρα εν κίνηση, όπως και στην όπισθεν όταν είμαι ακινητοποιημένος. Σε συνεργείο Mercedes μου είπανε ότι είναι κουσουρι στα a150, εμφανίζεται στα περισσοτερα, μπορώ να ζήσω με αυτό. Δεν πατιναρει το αμάξι, μια χαρά πηγαινει. Σας ευχαριστώ. Μήπως ήρθε η ώρα για τραμπάκια συμπλέκτη ; Λάδια σασμάν έχουν αλλαχτεί ποτέ ή πρόσφατα?
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 24 λεπτά πριν, papajohnnnn είπε Καλησπέρα σας..έχω μια a150 mercedes του ,06. Όποτε πάω να βάλω πρώτη, στη μέση της διαδρομής, ακούγεται ένα 'γκντουπ' σα να πετάς πέτρα σε πηγάδι, σκαλώνει και μετά μπαίνει. Αν ξαναβάλω πρώτη με πατημένο το συμπλέκτη αφού δεν τον έχω αφήσει από πριν, μπαίνει κανονικότατα. Το ίδιο το κάνει και από πρώτη σε δευτέρα εν κίνηση, όπως και στην όπισθεν όταν είμαι ακινητοποιημένος. Σε συνεργείο Mercedes μου είπανε ότι είναι κουσουρι στα a150, εμφανίζεται στα περισσοτερα, μπορώ να ζήσω με αυτό. Δεν πατιναρει το αμάξι, μια χαρά πηγαινει. Σας ευχαριστώ. Eλπίζω να μην εννοείς ότι βάζεις πρώτη εν κινηση
papajohnnnn Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Eλπίζω να μην εννοείς ότι βάζεις πρώτη εν κινηση Όχι όχι είμαι ακινητοποιημένος. Εννοώ πριν ξεκινήσω βάζω πρώτη κοπαναει, δεν αφήνω το συμπλέκτη βάζω νεκρά και μετά ξανά πρώτη, έτσι μπαίνει κανονικά χωρίς να χτυπάει. 6 λεπτά πριν, meletis_m είπε Μήπως ήρθε η ώρα για τραμπάκια συμπλέκτη ; Λάδια σασμάν έχουν αλλαχτεί ποτέ ή πρόσφατα? Ναι είχα αλλάξει πριν δύο μήνες αλλά σε συνεργείο της γειτονιάς, δεν μου εβαλε συνθετικές, έβαλε λέει ότι βάζει η mercedes liqui moli
parlapipas25 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Eγω ειχα ενα θεμα με τη πρωτη,μερικες φορες εβγαινε με δυσκολια.Οταν ηρθε η ωρα να αλλαξω δισκο πλατω εφτιαξε. 1
Peugeot208 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Εδώ είχα ένα θέμα από 5η σε 6η. Δεν έμπαινε με τπτ. Τελικά, στο συνεργείο μου είπαν ότι δεν έχει 6η. Από τότε όλα καλά!
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Εδώ είχα ένα θέμα από 5η σε 6η. Δεν έμπαινε με τπτ. Τελικά, στο συνεργείο μου είπαν ότι δεν έχει 6η. Από τότε όλα καλά! Εχει 6η,μπας και στην έκλεψαν σε πάρκινγκ;
papajohnnnn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Παιδιά τελικά είχε θέμα το δίσκο πλατό. Αύριο θα το έχω έτοιμο. 1
papajohnnnn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πήρα το αμάξι. Πραγματικά νιώθω ότι οδηγάω άλλο αμάξι!!!!. Η επιτάχυνση είναι καλυτερη, οι αλλαγές στο λεβιέ γίνονται με ευκολία και ευχάριστα, τέλος τα γκρουπ και τα τινάγματα όταν άφηνα το συμπλεκτη. Πήρα και το racechip xlr σε συνδιασμό με μια εξατμιση και τελικό sebring. Νιώθω κυριλοκαγκουρας!!! Να ζούμε λεφτά να τα πεταμε, τουλάχιστον υπάρχει ευχαριστιακή μετά από κάποια επέμβαση. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2020 από papajohnnnn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα