NotebookFreak Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, apolutos1994 είπε ακριβως αυτο που είπες κραταει και σας δείχνει ότι του συμφέρει δεν λέει καλα που το εδωσα τα χρηματα πισω και του χαρησα και τα fans και ολα ετσι ειναι ο απατεώνας ??? που στο κατω κατω εγω οτι ειχα στην αγγελια αυτό πούλησα ουτε κατι παραπάνω ουτε κατι λιγότερο.... ανακατεύει αδέρφια κοπέλες και εγώ δεν ξερω με έδωσε καταρες να τα φαω σε φαρμακα αν είναι δυνατόν....εχε χαρη που δν ειμαι καλα με την υγεια μου και δεν θελω να ασχοληθω... αλλα να λενε πραγματα για το ονομα μου που δεν ισχυουν δεν το επιτρέπω πρόσεχε καλα αυτο σου λεω μονο μην ξανα αναφέρεις το άνομα μου πουθενά..... Θες να ανεβάσω ρε ξεφτιλα τα μηνυματα σου ??? ¨Εληξε το θέμα ...εδω η αναφορά εγινε για να γλυτώσουν μελλοντικοι αγοραπωλητες 9 ώρες πριν, argosixna είπε Δεν μας ενδιαφερει τι ειπατε πριβε αλλα τι βλεπουμε εδω. Ενα μελος απο το 11 να μιλαει με τετοιο τροπο για αλλο μελος. Ντροπη δηλαδη. Και βλεπω κανεις και σε εμενα επιθεση. Τι να σου πω , αν εισαι πανω απο 18 χρονων , ξανα ντροπη. Για 50 ευρω καθεσαι και κλαιγεσαι σε ενα φορουμ , βριζεις και λες ΕΣΥ σε εμενα οτι δυσκολεψαν οι καιροι και οτι προσπαθω να κλεψω κοσμο ? **Κλασσικα εχειις σβησει οτι δεν σε συμφερει τυπε δεν σας ενδιαφέρει αλλα πεταγεσαι να γράψεις τη παπαρια σου ε?Σε σένα δεν κάνω επίθεση τώρα αν εχεις θεματακια κ συ προβλημα σου Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2020 από NotebookFreak
NotebookFreak Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, snbblp είπε Μα κι εσύ ρε φίλε, χάθηκε ο κόσμος να γράψεις στην αγγελία ότι δεν έχεις το usb καλώδιο; Που να το βρει τώρα ο άλλος όταν είναι στάνταρ και δεν πουλιέται ξεχωριστά; Και πως να δουλέψει το πρόγραμμα όταν πρέπει να συνδεθεί για έλεγχο; Εστω οτι εσφαλε και δεν το ήξερε!!!..αφου συμφωνήσαμε να μου επιστρεψει το ποσό.(τα φαν μου ειπε στα κανω δώρο) ολα καλά.Μετα απο 10 μέρες κινέζος..θα σου βάλω τα μισά και τα άλλα πάρτα πουλώντας τα φάνς μου λεει,δεν μπορώ να ασχολουμαι άλλο... Κατάλαβες γιατι ανεβαίνει εδω.
snbblp Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, NotebookFreak είπε Εστω οτι εσφαλε και δεν το ήξερε!!!..αφου συμφωνήσαμε να μου επιστρεψει το ποσό.(τα φαν μου ειπε στα κανω δώρο) ολα καλά.Μετα απο 10 μέρες κινέζος..θα σου βάλω τα μισά και τα άλλα πάρτα πουλώντας τα φάνς μου λεει,δεν μπορώ να ασχολουμαι άλλο... Κατάλαβες γιατι ανεβαίνει εδω. Μου έχουν τύχει ΚΑΙ τα δύο. 1. Εδωσα μητρική πιστεύοντας ότι είναι τέλεια. Με το κουτί, τα μάνουαλ, τα καλώδια, τα ΠΑΝΤΑ. Και πολύ φθηνά. Αλλά την πάτησα. Είχε στραβωμένα ποδαράκια στη βάση του επεξεργαστή. Επέστρεψα και χρήματα, και του χάρισα τη μητρική. 2. Πήρα ψήκτρα για επεξεργαστή, έλειψε το εξάρτημα για 775. Μου επέστρεψε τα χρήματα την επόμενη μέρα που του το είπα. Τώρα έχω τρέχουσα αγγελία για ένα pc με xeon 775 με πρόβλημα στο πίσω βύσμα ήχου. Το γράφω όμως, το δίνω 20€ φθηνότερα, δίνω μαζί και μια κάρτα ήχου αν δεν θέλει να ασχοληθεί με την ενσωματωμένη. Συμβαίνουν τα λάθη, το θέμα είναι με ποια πρόθεση το αντιμετωπίζεις. Να μην είσαι κακόβουλος, και να περιγράφεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι πουλάς. 3
argosixna Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, NotebookFreak είπε Αν θέλετε να εξαπατήσετε τον κοσμάκι με αγγελίες γιατι δυσκόλεψαν οι καιροι προβλημα σας.έχει τόσα site να κοροιδέψετε τον κόσμο.Εδώ θέλω να πιστεύω είχε έχει κ θα έχει σοβαρά ατομα. Oχι δεν μου εκανες καθολου επιθεση μικρε , ασε που εσβησες τα περισσοτερα που θα μπορουσε ανετα να κινηθει νομικα εναντιον σου ο απολυτος. Αμα χρειαστεις εξοδα για τον δικηγορο γιατι δεν σε κοβω να εχεις εφοσον κλαις για 25 ευρω , πες μου να σου στειλω 1-2 bitcoin για να δεις αν δυσκολεψαν οι καιροι μου μικρε. Και κατι τελευταιο , πηγες και αγορασες απο ατομο με 1 θετιτκη αξιολογηση ΟΧΙ με πολλες οπως ειπες. Χωρις να θελω να προσβαλω τον πωλητη αλλα αυτο ειναι πολυ σημαντικο. Και αν θες να καταλαβεις αν κοροιδευω κοσμο εγω , δες την τιμονιερα που εδωσα 400+200+100+100 στα 390 και ΠΗΓΑ και 120 χιλιομετρα μακρυα για να την την και να την δοκιμασει.
NotebookFreak Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, argosixna είπε Oχι δεν μου εκανες καθολου επιθεση μικρε , ασε που εσβησες τα περισσοτερα που θα μπορουσε ανετα να κινηθει νομικα εναντιον σου ο απολυτος. Αμα χρειαστεις εξοδα για τον δικηγορο γιατι δεν σε κοβω να εχεις εφοσον κλαις για 25 ευρω , πες μου να σου στειλω 1-2 bitcoin για να δεις αν δυσκολεψαν οι καιροι μου μικρε. Και κατι τελευταιο , πηγες και αγορασες απο ατομο με 1 θετιτκη αξιολογηση ΟΧΙ με πολλες οπως ειπες. Χωρις να θελω να προσβαλω τον πωλητη αλλα αυτο ειναι πολυ σημαντικο. Και αν θες να καταλαβεις αν κοροιδευω κοσμο εγω , δες την τιμονιερα που εδωσα 400+200+100+100 στα 390 και ΠΗΓΑ και 120 χιλιομετρα μακρυα για να την την και να την δοκιμασει. Δεν έσβησα κάτι ...(πέραν του ονόματος οπου μου το ζήτησε ο απολυτος)Και σου είπα δεν εκανα καμια επιθεση σε σένα..απλα νοοτροπίες του τύπου η συναλλαγη έγινε σε γράφω στα @@@ μου πρέπει να κοπεί. Χορτάσαμε νομίζω απο ματσο ανδρες στα φορουμ..Οπως γράφει κ απο πάνω καλό είναι να τα ξέρουμε τι πουλάμε και αν δν ξέρουμε να δεχομαστε επιστροφη η το ανταλλαγμα.Αν εσυ και ο κάθε εσυ περιμένει αυτο το φορουμ να ξεστοκάρει τη σαπίλα της αποθήκης του, τάχα μου δεν ήξερα.τότε προβλημα σας.Εχω οπυλήσει αρκετά πραγματα εδω μέσα και γνωρίζω τη διαδικασία.(σπασμένες οθόνες πληκτρολόγια απο λαπτοπ κλπ) Δεν με αφορά τι έδωσες στο ξαναλέω δεν έκανα καποια επιθεση σε σένα, και όχι δεν γίνεται όλο αυτο για το χρηματικό...:) Ελπιζω να σε κάλυψα.το θέμα έχει λείξει καθώς ο απολυτος επέστρψε τα λεφτα.. Οσο για το άλλο σχόλιο δεν σχολιάζω κατι 1
SaFiS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Πληροφοριακά το συγκεκριμένο είναι RGB Hub και όχι το Node Core. Για να λειτουργήσει το hub, χρειάζεται το παρακάτω... https://www.corsair.com/eu/en/Categories/Products/Accessories-|-Parts/iCUE-CONTROLLERS/iCUE-Lighting-Node-PRO-RGB-Lighting-Controller/p/CL-9011109-WW
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα