NotebookFreak Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα Πρόσφατα πήρα 3 ανεμιστηράκια rgb COrsair μαζί με το Lighting node αλλά πέρα απο το s;ata δεν είχε κάποιο άλλο καλώδιο.Ξέρει κανεις που θα βρώ αυτο το 9πινο που συνδεεται στη μητρικη?Το icue δεν το αναγνωρίζει
niko13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, NotebookFreak είπε Καλησπέρα Πρόσφατα πήρα 3 ανεμιστηράκια rgb COrsair μαζί με το Lighting node αλλά πέρα απο το s;ata δεν είχε κάποιο άλλο καλώδιο.Ξέρει κανεις που θα βρώ αυτο το 9πινο που συνδεεται στη μητρικη?Το icue δεν το αναγνωρίζει Δεν εχεις αυτο? https://proclockers.com/review/corsair-ql-series-ql120-rgb-fan-lighting-node-core-review/4/... Γιατι εδω δειχνει και τα δυο καλωδια που χρειαζεσαι πανω στο node ηδη 1
NotebookFreak Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οχι φίλε..Μου πούλησε ένας το NOde me 3 fans απο δω μέσακαι δεν έχει ενσωματωμένα 2 καλώδια..Μόνο το σάτα έχει.Τα έβγαλε απο κάποιο RGB κουτί και μου λεει οτι λειτουργούσαν χωρίς το 9πινο. στο 00΄53 δείχνει την έξοδο για το 9πιν..αυτο το καλώδιο ψάχνω Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2020 από NotebookFreak
Aris_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 το usb header ειναι το απο αυτα που εχει το mobo παιρνεις ενα header μαυρο κοβεις και ενώνεις τα καλωδια το θεμα ειναι αν θελει κολημα στην πλακέτα και τι εχει ξηλώσει ο τύπος 🤔 https://www.skroutz.gr/s/20036939/DeLock-USB-pinheader-female-2x-USB-2-0-female-0-2m.html?from=catspan
NotebookFreak Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Aris_ είπε το usb header ειναι το απο αυτα που εχει το mobo παιρνεις ενα header μαυρο κοβεις και ενώνεις τα καλωδια το θεμα ειναι αν θελει κολημα στην πλακέτα και τι εχει ξηλώσει ο τύπος 🤔 https://www.skroutz.gr/s/20036939/DeLock-USB-pinheader-female-2x-USB-2-0-female-0-2m.html?from=catspan Δεν έχει ξηλώσει κατι απο το node απλα πέρα απο τις 6 υποδοχες ργβ και το σατα ,έχει κ μια έξοδο 2πιν(εικόνα) Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από NotebookFreak
Aris_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, NotebookFreak είπε Δεν έχει ξηλώσει κατι απο το node απλα πέρα απο τις 6 υποδοχες ργβ και το σατα ,έχει κ μια έξοδο 2πιν(εικόνα) ζητά του να σου στειλει το καλώδιο η φτιαχτω όπως σου είπα θα βρεις ενα διάγραμμά τι κανει το κάθε pin 1
NotebookFreak Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Apolutos1994 Μακριά απο αυτόν τον κλέφτη..Ενας Μοντερατορ να τον μπαναρει απο το site? Eχει κ καλές κριτικές ο φίλος...Εφαγε τα 56ευρώ κ τώρα μαγκια κλανιά ο λαζαράκος...Αν θες σου επιστρέφω 25 ευρώ μου λεει γιατι κουράστικε που τον ζάλισα οτι δεν δουλευουν τα φαν του κ οτι χρειαζεται NOde για να δουλέψουν..Εντωμεταξύ εχω σώσει την συζητηση όλη ,απο τη αρχη ήξερα οτι εχω πεσει σε απατεώνα. Ειναι κρίμα να υπάρχουν τέτοια ατομα σε αυτο το φορουμ.. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2020 από NotebookFreak
NotebookFreak Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 εδώ μέχρι να μαζεψει προβολες!!!
apolutos1994 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Για να είμαι απατεώνας όπως λες θα έπρεπε να σου έχω φάει τα λεφτά και να μη σου έχω στείλω τίποτα γιατί εγώ δε νομίζω να έκανα αυτό...Εγώ έτσι πως έβγαλα τα fans απο το pc μου έτσι ακριβώς τα έστειλα αν χρειάζεται περαιτέρω καλώδιο για το δικό σ pc όπως λες Αυτό εγώ δεν μπορώ να το γνωρίζω... εκτός αυτό σου είπα ότι είμαι σε Καραντίνα εδώ και καιρό και δεν μπορούσα να βγω έξω να σου βάλω τα χρήματα Την κόλλησα και εγώ κορονοϊό από συγγενή αυτά έχω ν πω εγω τ λεφτά στα έστειλα και όσο για την ευχές που μ έδωσες εύχομαι ν τα φας κ εσυ σε φάρμακα όπως τα τρώω εγω εδώ κ μέρες ... 1
argosixna Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Πως γινεται να εισαι μελος απο το 2011 και να κανεις τετοια επιθεση ? Στην φωτογραφια της αγγελιας , δειχνει ξεκαθαρα τι θα παρεις και στα σχολια γραφει οτι ηταν απο κουτιι pre-install. Aρα ελαβες 100% αυτο που ελεγε η αγγελια. Κριμα αν σου επεστρεψε λεφτα , απο εμενα δεν θα επερνες ευρω πισω με τετοια συμπεριφορα.
NotebookFreak Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 51 λεπτά πριν, argosixna είπε Πως γινεται να εισαι μελος απο το 2011 και να κανεις τετοια επιθεση ? Στην φωτογραφια της αγγελιας , δειχνει ξεκαθαρα τι θα παρεις και στα σχολια γραφει οτι ηταν απο κουτιι pre-install. Aρα ελαβες 100% αυτο που ελεγε η αγγελια. Κριμα αν σου επεστρεψε λεφτα , απο εμενα δεν θα επερνες ευρω πισω με τετοια συμπεριφορα. Μετα απο 3 ερωτήσεις στο τσατ αν χρειαζονται κατι αλλο ,καθώς δεν έίχα ιδέα περι τίνος προκειται. πηρα απάντηςση νονο νο νο...Οπως το πες..απο το 11 μέλος και να βλέπω τέτοια αλητεία μετα΄στο τσατ..."απο μένα δεν θα έπερνες ευρώ πίσω με τετοια συμπεριφορά' καλύτερα να μην εκφέρουμε αποψη αν δεν ξέρουμε τι έχει ειπωθει στη πριβε συζήτηση.......Αν θέλετε να εξαπατήσετε τον κοσμάκι με αγγελίες γιατι δυσκόλεψαν οι καιροι προβλημα σας.έχει τόσα site να κοροιδέψετε τον κόσμο.Εδώ θέλω να πιστεύω είχε έχει κ θα έχει σοβαρά ατομα.
argosixna Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, NotebookFreak είπε Μετα απο 3 ερωτήσεις στο τσατ αν χρειαζονται κατι αλλο ,καθώς δεν έίχα ιδέα περι τίνος προκειται. πηρα απάντηςση νονο νο νο...Οπως το πες..απο το 11 μέλος και να βλέπω τέτοια αλητεία μετα΄στο τσατ..."απο μένα δεν θα έπερνες ευρώ πίσω με τετοια συμπεριφορά' καλύτερα να μην εκφέρουμε αποψη αν δεν ξέρουμε τι έχει ειπωθει στη πριβε συζήτηση.......Αν θέλετε να εξαπατήσετε τον κοσμάκι με αγγελίες γιατι δυσκόλεψαν οι καιροι προβλημα σας.έχει τόσα site να κοροιδέψετε τον κόσμο.Εδώ θέλω να πιστεύω είχε έχει κ θα έχει σοβαρά ατομα. Δεν μας ενδιαφερει τι ειπατε πριβε αλλα τι βλεπουμε εδω. Ενα μελος απο το 11 να μιλαει με τετοιο τροπο για αλλο μελος. Ντροπη δηλαδη. Και βλεπω κανεις και σε εμενα επιθεση. Τι να σου πω , αν εισαι πανω απο 18 χρονων , ξανα ντροπη. Για 50 ευρω καθεσαι και κλαιγεσαι σε ενα φορουμ , βριζεις και λες ΕΣΥ σε εμενα οτι δυσκολεψαν οι καιροι και οτι προσπαθω να κλεψω κοσμο ? **Κλασσικα εχειις σβησει οτι δεν σε συμφερει τυπε Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2020 από argosixna
apolutos1994 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 ακριβως αυτο που είπες κραταει και σας δείχνει ότι του συμφέρει δεν λέει καλα που το εδωσα τα χρηματα πισω και του χαρησα και τα fans και ολα ετσι ειναι ο απατεώνας ??? που στο κατω κατω εγω οτι ειχα στην αγγελια αυτό πούλησα ουτε κατι παραπάνω ουτε κατι λιγότερο.... ανακατεύει αδέρφια κοπέλες και εγώ δεν ξερω με έδωσε καταρες να τα φαω σε φαρμακα αν είναι δυνατόν....εχε χαρη που δν ειμαι καλα με την υγεια μου και δεν θελω να ασχοληθω... αλλα να λενε πραγματα για το ονομα μου που δεν ισχυουν δεν το επιτρέπω πρόσεχε καλα αυτο σου λεω μονο μην ξανα αναφέρεις το άνομα μου πουθενά.....
snbblp Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, apolutos1994 είπε ακριβως αυτο που είπες κραταει και σας δείχνει ότι του συμφέρει δεν λέει καλα που το εδωσα τα χρηματα πισω και του χαρησα και τα fans και ολα ετσι ειναι ο απατεώνας ??? που στο κατω κατω εγω οτι ειχα στην αγγελια αυτό πούλησα ουτε κατι παραπάνω ουτε κατι λιγότερο.... ανακατεύει αδέρφια κοπέλες και εγώ δεν ξερω με έδωσε καταρες να τα φαω σε φαρμακα αν είναι δυνατόν....εχε χαρη που δν ειμαι καλα με την υγεια μου και δεν θελω να ασχοληθω... αλλα να λενε πραγματα για το ονομα μου που δεν ισχυουν δεν το επιτρέπω πρόσεχε καλα αυτο σου λεω μονο μην ξανα αναφέρεις το άνομα μου πουθενά..... Μα κι εσύ ρε φίλε, χάθηκε ο κόσμος να γράψεις στην αγγελία ότι δεν έχεις το usb καλώδιο; Που να το βρει τώρα ο άλλος όταν είναι στάνταρ και δεν πουλιέται ξεχωριστά; Και πως να δουλέψει το πρόγραμμα όταν πρέπει να συνδεθεί για έλεγχο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα