Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε πολλούς αρέσει το clean save look απλά μια φορά ανα 2 μέρες καλά είναι τι 2Χ ρε συ είπαμε.

Safety razor πχ Μερκουρ κ είσαι έτοιμος

• Like 1
Δημοσ.

Τη λύση lidl την έχεις σκεφθεί;;;😊

20 ανταλλακτικές διπλές λεπίδες 5 ευρώ 0,25 του ευρώ η μία. Αφού ξυρίσεσαι συχνά δεν στομώνουν εύκολα και κάνεις τουλάχιστον 4 ξυρίσματα με την κάθε μία άρα 12,5 λεπτά την ημέρα. Τις χρησιμοποιώ χρόνια μια χαρά ξυρίζουν μάλιστα παίρνω 2 πακέτα όταν τις βάζει προσφορά νομίζω στα 3,80 και ξεχνάω να αγοράσω ξανά.

• Like 1
Δημοσ.

Safety razor όπως έγραψε ένας φίλος η EJ89DE είναι η καλύτερη να ξεκινήσεις με κόστος 25-30 ευρώ. Από εκεί και πέρα 100 feather λεπίδες θα σου κοστίσουν περίπου 25 ευρώ από eBay η 40 ευρώ εδώ. Η κάθε Feather μπορεί να βγάλει έως και 10 ξυρίσματα . Αν δεν θες να πας σε κατι τόσο κοφτερό , αντί για Feather, παίρνεις Astra (που είναι καταπληκτικές ) με την κατοστάρα στα 15-20 ευρώ με άνετα 5 έως 6 ξυρίσματα ανά κομμάτι. Κρέμα prorasso (για εμάς που ασχολούμαστε θεωρείτε προσβολή η προρασο αλλά πίστεψε με είναι κορυφή ως οικονομική λύση, η ακόμη καλύτερα από τον Χαρμανη παίρνεις the English shaving company cream με 3 ευρώ την φιάλη για 5 με 6 μήνες, μια σταγόνα αρκεί να ξυριστείς για 2 χέρια και μάλιστα ταχύτατα). Θα χρειαστείς ένα πινέλο , γνώμη μου είναι αν βιάζεσαι να πάρεις ένα συνθετικό και να αποφύγεις τους εξαιρετικούς και οικονομικούς χοίρους η τους ακριβούς ασβους που θέλουν μούλιασμα και στρώσιμο ). Καλή επιτυχία. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Για κεφάλι κάνουν τα safety razor; H gillette fusion αντέχει το πολύ 2 ξυρίσματα στο κεφάλι μου και μετά είναι για αλλαγή λεπίδας. Έχω και μια ηλεκτρική remington αλλά θέλω 20 λεπτά να τελειώσω και βαριέμαι απίστευτα. 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...