Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, WireFire είπε

Και γιατί όχι μια merkur 23c ή 34c? 

ρε παιδια σε αυτες ξυραφακι δεν βαζεις και απο τις δυο πλευρες? απο την στιγμη που βαζεις-τοποθετεις ξυραφακια τι σημασια εχει  η προεκταση-λαβη? θελω να πω ιδιες δεν ειναι ολες?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, sonikk είπε

ιδιες δεν ειναι ολες?

Οχι. παιζει ρολο το βαρος, το μηκος της λαβης, το grip. Αλλα αν πας εκει θα περασει καμια βδομαδα μεχρι να μαθεις να ξυριζεσαι γιατι αυτες ξυριζουν με το βαρος τους και οχι με την πιεση του χεριου σου.

Επισης καλο ειναι να παρεις πινελο και κρεμα ξυρισματος οπως και αφτερ σεηβ χωρις οινοπνευμα. Ακομα και στο απλο ξυραφακι αν μεινεις οπως τωρα.

Οι αφροι εχουν χημικα και ερεθιζουν το δερμα οποτε πεταμα. 

Ολως περιεργως ενα καλο καναλι για να μαθεις τα βασικα ειναι αυτο του Σταροβα (του γνωστου)

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, sonikk είπε

Γεια χαρα σε ολους.Μιας και δεν ειμαι φαν στο να αφηνω μουσι και ξυριζομαι ειτε καθημερινα ειτε ανα δυο μερες-καμια φορα τυχαινει να ξυριζομαι και δυο φορες την ημερα- που σημαινει οτι χαλαω αρκετα ξυραφακια το μηνα θα ηθελα να ρωτησω υπαρχει τροπος τα παλια ξυραφακια να γινουν οπως τα καινουρια με καποια πατεντα?

θυμαμαι μια παλια συμβουλη απο εναν ηλικωμενο που μου ειχε πει να παρα ενα παλιο μου τζην και να τριψω εκει τα παλια ξυραφακια και φτιαχνουν.Καινουρια δεν γινονται αλλα βελτιωνονται. η αληθεια ειναι οτι το εκανα αλλα δεν ειδα καποια θεαματικη βελτιωση.

Αλλες ιδεες μηπως?

Ευχαριστω.

Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;Στρατιωτικός είσαι;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, WireFire είπε

Οχι. παιζει ρολο το βαρος, το μηκος της λαβης, το grip. Αλλα αν πας εκει θα περασει καμια βδομαδα μεχρι να μαθεις να ξυριζεσαι γιατι αυτες ξυριζουν με το βαρος τους και οχι με την πιεση του χεριου σου.

Επισης καλο ειναι να παρεις πινελο και κρεμα ξυρισματος οπως και αφτερ σεηβ χωρις οινοπνευμα. Ακομα και στο απλο ξυραφακι αν μεινεις οπως τωρα.

Οι αφροι εχουν χημικα και ερεθιζουν το δερμα οποτε πεταμα. 

Ολως περιεργως ενα καλο καναλι για να μαθεις τα βασικα ειναι αυτο του Σταροβα (του γνωστου)

καταλαβαινω τι λες αλλα πινελα,αφροι προετοιμασιας,ιστοριες κτλ θελουν χρονο..εγω βαζω εναν αφρο ξυρισματος παιρνω ενα ξυραφακι και σε 5 λεπτα εφυγα.δεν βαζω καν after save να φανταστεις.παλια εβαζα,μετα το σταματησα.δεν εβλεπα διαφορα.

3 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;Στρατιωτικός είσαι;

ε οχι και στρατιωτικος.ουτε καν. απλα μου αρεσει η εμφανιση και το προσωπο μου να ειναι ξυρισμενο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, sonikk είπε

καταλαβαινω τι λες αλλα πινελα,αφροι προετοιμασιας,ιστοριες κτλ θελουν χρονο..

Δε νομίζω, σε 5 λεπτά είσαι ετοιμος. Βρεχεις προσωπο, βάζεις κρεμα σε καποια σημεια, με το πινελο την απλωνεις, ξυριζεσαι, αφτερ σεηβ κρεμα και εισαι ετοιμος. Ουτε ερεθισμους ουτε τιποτα και δερμα απαλο σαν πωπος μωρου.

Το πινελο ειναι καλο γιατι ανασηκωνει τις τριχες και ειναι πιο ευκολο και πιο βαθυ το ξυρισμα

Αυτο που εχεις εσυ στο μυαλο σου ειναι η κανονικη προετοιμασια με σαπουνι αντι για κρεμα κλπ κλπ

Επεξ/σία από WireFire
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

44 λεπτά πριν, WireFire είπε

Αυτο που εχεις εσυ στο μυαλο σου ειναι η κανονικη προετοιμασια με σαπουνι αντι για κρεμα κλπ κλπ

Και σαπούνι να έχεις είναι ακριβώς ένα λεπτό παραπάνω για να αφρισει λίγο στο πινέλο και να απλώσεις μετά. Εγώ χρησιμοποιώ proraso σαπούνι  που έρχεται στο πλαστικό μέσα και με 8-10 περιστροφές του πινέλο μέσα στο σαπούνι είναι έτοιμο γεμάτο. 

Επεξ/σία από gthe
  • Like 1
Δημοσ.

o σταροβας εκανε 15 λεπτα να ξυριστει.εγω στο 4λεπτο εχω φυγει...ξυρισμενος εννοειται. τι να πω...οι πλουσιοι εχουν χρονο μαλλον.δεν εχουν τι να κανουν οποτε ας απολαυσουν μασαζ,ξυρισματα κτλ. ασχετο.ξερω εναν τυπο σχετικα ανετο οικονομικα.εισοδηματιας απο νοικια.ολη μερα διασκεδαζει με πασης φυσεως πραγματα της ζωης.βολτες,ψωνια ταξιδια κτλ. παει και σε κατι σπα 4-5 φορες το μηνα. μου λεει μια μερα αν ηθελα να πηγαιναμε μαζι για παρεα για να μην ειναι μονος απλα και ολα κερασμενα απο αυτον.τον ρωταω ποση ωρα θα κανουμε εκει καθε φορα.εεε μου λεει με το πασο μας.3-4 ωρες! του λεω αν εγω τρωω το μηνα δυο εργασιμα 8ωρα για σπα τοτε δεν θα εχω να φαω. εδω ενα μεροκαματο χανεις και λες πωπω τι επαθα.ασε που εχει ερθει και ο ενφια και δεν ξερουμε τι θα κανουμε.

παντως ασχετο ρε παιδια.αλλα βλεπω κατι μεγαλυτερους ηλικιακα απο συνομιλιες που εχω και εχουν παθει μεγαλο ταρακουλο.κατι 55αρηδες και μου λεγανε τη προηγουμενη εβδομαδα οτι ο ενας χρωσταγε στην εφορια 24  χιλιαρικα και ο αλλος 35 χιλιαρικα στον εφκα γιατι δεν μπορουσε να πληρωσει τις εισφορες του ως ελευθερος επαγγελματιας. ελπιζω αν ζω μεχρι αυτην την ηλικια να μην βρεθω σε τετοια απογνωση.γιατι εχω διαπιστωσει πως μεγαλωνοντας συσσωρευονται εξοδα πολλα ειτε επειδη μεγαλωνεις παιδια και αυξανονται τα εξοδα ειτε απο δανεια για κατοικια η οτιδηποτε αλλο. θελω να πω οτι οσο μεγαλωνεις μεγαλωνουν και τα προβληματα.τι κακο ειναι τουτο!

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sonikk είπε

o σταροβας εκανε 15 λεπτα να ξυριστει.εγω στο 4λεπτο εχω φυγει...ξυρισμενος εννοειται. τι να πω...οι πλουσιοι εχουν χρονο μαλλον.δεν εχουν τι να κανουν οποτε ας απολαυσουν μασαζ,ξυρισματα κτλ. ασχετο.ξερω εναν τυπο σχετικα ανετο οικονομικα.εισοδηματιας απο νοικια.ολη μερα διασκεδαζει με πασης φυσεως πραγματα της ζωης.βολτες,ψωνια ταξιδια κτλ. παει και σε κατι σπα 4-5 φορες το μηνα. μου λεει μια μερα αν ηθελα να πηγαιναμε μαζι για παρεα για να μην ειναι μονος απλα και ολα κερασμενα απο αυτον.τον ρωταω ποση ωρα θα κανουμε εκει καθε φορα.εεε μου λεει με το πασο μας.3-4 ωρες! του λεω αν εγω τρωω το μηνα δυο εργασιμα 8ωρα για σπα τοτε δεν θα εχω να φαω. εδω ενα μεροκαματο χανεις και λες πωπω τι επαθα.ασε που εχει ερθει και ο ενφια και δεν ξερουμε τι θα κανουμε.

παντως ασχετο ρε παιδια.αλλα βλεπω κατι μεγαλυτερους ηλικιακα απο συνομιλιες που εχω και εχουν παθει μεγαλο ταρακουλο.κατι 55αρηδες και μου λεγανε τη προηγουμενη εβδομαδα οτι ο ενας χρωσταγε στην εφορια 24  χιλιαρικα και ο αλλος 35 χιλιαρικα στον εφκα γιατι δεν μπορουσε να πληρωσει τις εισφορες του ως ελευθερος επαγγελματιας. ελπιζω αν ζω μεχρι αυτην την ηλικια να μην βρεθω σε τετοια απογνωση.γιατι εχω διαπιστωσει πως μεγαλωνοντας συσσωρευονται εξοδα πολλα ειτε επειδη μεγαλωνεις παιδια και αυξανονται τα εξοδα ειτε απο δανεια για κατοικια η οτιδηποτε αλλο. θελω να πω οτι οσο μεγαλωνεις μεγαλωνουν και τα προβληματα.τι κακο ειναι τουτο!

Ελα πες την αληθεια ,δεν ανοίγεις τα θεματα για να ρωτησεις αλλά για να πεις ιστορίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ελα πες την αληθεια ,δεν ανοίγεις τα θεματα για να ρωτησεις αλλά για να πεις ιστορίες.

αν ηθελα να πω ιστοριες θα εγραφα βιβλιο.δεν καταλαβες το νοημα στο σχολιο που εκανα. αν διαβασεις ολα τα σχολια θα καταλαβεις γιατι το εγραψα. μερικοι αναφερθηκαν σε ξυρισμα με φαλτσετα(βεβαια ο φιλος το ειπε για καλο με την εννοια οτι η φαλτσετα δεν χρειαζεται αλλαγη και εξοδα),αλλοι σε ολιστικη περιποιηση προσωπου.ολα αυτα θελουν χρονο.και ο χρονος ειναι χρημα. ευφυης φαινεσαι.νομιζω αντιλαμβανεσαι τι εννοω. 

εκτος και αν μιλας σαν καποιος που τα εχει....

υ.γ. μηπως προτεινεις να γινω συγγραφεας....?:rolleyes:

Επεξ/σία από sonikk
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sonikk είπε

αν ηθελα να πω ιστοριες θα εγραφα βιβλιο.δεν καταλαβες το νοημα στο σχολιο που εκανα. αν διαβασεις ολα τα σχολια θα καταλαβεις γιατι το εγραψα. μερικοι αναφερθηκαν σε ξυρισμα με φαλτσετα,αλλοι σε ολιστικη περιποιηση προσωπου.ολα αυτα θελουν χρονο.και ο χρονος ειναι χρημα. ευφυης φαινεσαι.νομιζω αντιλαμβανεσαι τι εννοω.

Ξερω τι λες.Και επιμένω για τις ιστορίες.Χθες ήταν ο Μαυρίκος που τον κόλλησες με τους πυροσβεστήρες.Σήμερα είναι ο γνωστός σου που κάνει σπα και  ο άλλος που χρωστα της Μιχαλούς.

Ρωτησες για ξυράφια και σου απάντησαν.Αλλά έχεις ένα πρόβλημα για κάθε λύση που σου πρότειναν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ξερω τι λες.Και επιμένω για τις ιστορίες.Χθες ήταν ο Μαυρίκος που τον κόλλησες με τους πυροσβεστήρες.Σήμερα είναι ο γνωστός σου που κάνει σπα και  ο άλλος που χρωστα της Μιχαλούς.

Ρωτησες για ξυράφια και σου απάντησαν.Αλλά έχεις ένα πρόβλημα για κάθε λύση που σου πρότειναν.

δυστυχως δεν με ''πιανεις΄΄. η συσχετιση του χρονου με το χρημα καταδεικνυουν οτι καποιοι εχουν χρονο που δεν τους ειναι πολυτιμος αρκετα.

αυτο με τον μαυρικο σου εχει κολλησει.πώς κ ετσι? αυτο το ανεφερα για αλλο λογο.αλλοι εχουν τον πυροσβεστηρα εντος καμπινας αλλοι στο χωρο αποσκευων. εχω δει και πυροσβεστηρες σε ειδικη θεση κατω απο το καθισμα του οδηγου.υπηρχε αμεση σχεση δηλαδη με το ερωτημα μου σχετικα με την ασφαλεια.

μιας και γκρινιαζεις... απο το να μου την λες μιας και διαβαζεις τις αποριες μου, μηπως θες να απαντησεις επι της ουσιας για ενα θεμα που με ταλαιπωρει 3 ημερες τωρα για μια ip camera που δεν μπορω να βρω λυση σχετικα με το ip της καμερας?

δεν εχω κανενα προβλημα.ευχαριστησα προσωπικα τον καθενα  ξεχωριστα-sorry αν μου ξεφυγε καποιος-που μου απαντησε! και μαλιστα ηδη πηρα ενα αξεσουαρ που προτειναν δυο εξ αυτων. απλα το ψαχνω καπως περισσοτερο το καθε θεμα και σου φαινεται οτι προβληματιζομαι ιδιαιτερα.

Επεξ/σία από sonikk
Δημοσ.

το είδα το θέμα και δάκρυσα απο την τσαντιλα........

μια χαρά είσαι μην τσιγκουνεύεσαι τι να πω και εγώ που η τρίχες μου ειναι σαν ατσαλι και οριακά αντέχει μια φορά το μηχάνημα.......α ναι και σαν να μην φτάνει αυτό εχω και θέμα με δέρμα ετσι μονοδρομος Gillette Fution Proglide 6 τεμάχια 20 ευρώ το μήνα θέλω περίπου 10 με 12 τεμάχια...... δλδ 40 ευρω.........

ετσι καλύτερα να μην παραπονιέσαι μια χαρα είσαι

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Black Demis είπε

το είδα το θέμα και δάκρυσα απο την τσαντιλα........

μια χαρά είσαι μην τσιγκουνεύεσαι τι να πω και εγώ που η τρίχες μου ειναι σαν ατσαλι και οριακά αντέχει μια φορά το μηχάνημα.......α ναι και σαν να μην φτάνει αυτό εχω και θέμα με δέρμα ετσι μονοδρομος Gillette Fution Proglide 6 τεμάχια 20 ευρώ το μήνα θέλω περίπου 10 με 12 τεμάχια...... δλδ 40 ευρω.........

ετσι καλύτερα να μην παραπονιέσαι μια χαρα είσαι

40 ευρω το μηνα επι 12 ισον ενα 500αρικο σχεδον το χρονο για ξυραφια.δεν τα λες και λιγα τα χρηματα.... δυο  ασφαλειες αυτοκινητου...

αν ομως εχεις προβλημα και εχεις βρει λυση εκει τι να κανεις..αναγκαιο κακο.

Επεξ/σία από sonikk
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρωτη φορα διαβαζω για τζιν.

Εχω διαβασει παντως πως μπορεις να τα ακονισεις σε δερμα (υπαρχουν για τετοια δουλεια, και εχω διαβασει και δει πως μπορεις σε ζωνη ξερω γω αλλα δεν θυμαμε λεπτομερειες), αλλα στα ξυραφακια "μιας χρησης" μην περιμενεις τιποτα, ισως απλα να ισιωσει λιγακι η λεπιδα. Η τεχνικη αυτη ειναι για λεπιδες σαν την φαλτσετα που ποσταρε ενας πριν.

Επεξ/σία από Darky
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...