beautifulsmile Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, μετά από πολύ ψάξιμο εδώ και πολλές μέρες έχω καταλήξει στα εξής κινητά: Xiaomi redmi note 9 pro Xiaomi mi note 10 lite Xiaomi poco x3 Η βασική χρήση θα είναι για internet, κλήσεις, καμία φωτογραφία. Θέλω επιπλέον η μπαταρία να διαρκεί 1-2 μερες. Είναι όλα πολύ καλά και δεν ξέρω ποιο να επιλέξω. Κατά την γνώμη σας ποιο να πάρω; Ευχαριστώ ☺️ Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2020 από beautifulsmile
CaptainChris Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 poco x3, αν μπορείς να περιμένεις λίγο το νεο mi 10t lite είναι ακόμα ποιο καλό, έχει και 5G 1
beautifulsmile Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 23 ώρες πριν, CaptainChris είπε poco x3, αν μπορείς να περιμένεις λίγο το νεο mi 10t lite είναι ακόμα ποιο καλό, έχει και 5G Ξέρουμε πότε θα είναι διαθέσιμο Ελλάδα το mi 10t lite; Μπορώ να περιμένω κάποιες μέρες ακόμα αν βγει σύντομα
AntiCambeR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 3/10/2020 στις 9:10 ΜΜ, CaptainChris είπε poco x3, αν μπορείς να περιμένεις λίγο το νεο mi 10t lite είναι ακόμα ποιο καλό, έχει και 5G Το σημαντικότερο είναι πως το Mi 10 lite 5G έχει ισχυρότερο επεξεργαστή και καταγράφει και 1080p στα 960fps, πιθανότατα μόνο στην λειτουργία 1 shot-3 seconds, σε εναλλάξ αργή κίνηση-κανονική καταγράφει 1280x720p, στο δικό μου με Snapdragon 835 έτσι είναι. Αλλά το Mi 10 lite 5G έχει λιγότερα mAh στην μπαταρία. Μέχρι να επεκταθεί το 5G σε κανά 2 χρόνια θα έχει αλλάξει κινητό ο TS. https://m.gsmarena.com/compare.php3idPhone1=10183&idPhone2=10159 Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από AntiCambeR
Console Master0 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Η μεγάλη διαφορά είναι στην οθόνη. Mi note 10 lite: Amoled οθόνη, η οποία είναι απλά πιο όμορφη. Πιο ζωντανά χρώματα, περισσότερη φωτεινότητα, καλύτερο μαύρο κτλ. Poco X3: IPS οθόνη, η οποία είναι χειρότερή αλλά είναι 120hz. Αυτό σημαίνει οτι η εικόνα είναι αυτό που λέμε πιο smooth! Κάμερα πρέπει να έχει λίγο καλύτερη το mi 10 lite και αντίστοιχα το poco x3 λίγο καλύτερη μπαταρία. Εγώ προσωπικά θα έπαιρνα Mi note 10 lite λόγο desing (είναι κουκλί!!!), γιατί είναι λίγο πιο μικρό και ελαφρύ και της οθόνης Amoled! Ότι και να πάρεις δεν πιστεύω να απογοητευτείς!
SeNNinhA Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Console Master0 είπε Η μεγάλη διαφορά είναι στην οθόνη. Mi note 10 lite: Amoled οθόνη, η οποία είναι απλά πιο όμορφη. Πιο ζωντανά χρώματα, περισσότερη φωτεινότητα, καλύτερο μαύρο κτλ. Poco X3: IPS οθόνη, η οποία είναι χειρότερή αλλά είναι 120hz. Αυτό σημαίνει οτι η εικόνα είναι αυτό που λέμε πιο smooth! Κάμερα πρέπει να έχει λίγο καλύτερη το mi 10 lite και αντίστοιχα το poco x3 λίγο καλύτερη μπαταρία. Εγώ προσωπικά θα έπαιρνα Mi note 10 lite λόγο desing (είναι κουκλί!!!), γιατί είναι λίγο πιο μικρό και ελαφρύ και της οθόνης Amoled! Ότι και να πάρεις δεν πιστεύω να απογοητευτείς! Το Mi Note 20 lite στα 9.7mm πάχος (προφανώς λόγω μπαταρίας) το λες ανετα ΧΟΝΤΡΌ! Προσωπικά δεν με βολεύουν τέτοια μοντέλα (της Xiaomi συνήθως) γιατί δεν μου κάθονται καλά στο χέρι και η καθημερινότητα για εμένα μετράει περισσότερο από μερικά MAh μπαταρίας. Αλλά αυτό είναι προσωπικό ζητημα 6 λεπτά πριν, IgnoreThem είπε nova 5t για να ξεμπλεξεις με το bugui Θα πω κι εγώ ναι στο Nova 5t. Λίγο μικρότερη μπαταρία αλλά καλύτερος επεξεργαστής και UI. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από SeNNinhA
AntiCambeR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Το Mi Note 20 lite στα 9.7mm πάχος (προφανώς λόγω μπαταρίας) το λες ανετα ΧΟΝΤΡΌ! Προσωπικά δεν με βολεύουν τέτοια μοντέλα (της Xiaomi συνήθως) γιατί δεν μου κάθονται καλά στο χέρι και η καθημερινότητα για εμένα μετράει περισσότερο από μερικά MAh μπαταρίας. Αλλά αυτό είναι προσωπικό ζητημα Θα πω κι εγώ ναι στο Nova 5t. Λίγο μικρότερη μπαταρία αλλά καλύτερος επεξεργαστής και UI. Και 2 χρόνια εγγύηση τα Huawei, εκτός αν το Xiaomi έχει αγοραστεί απο μεγάλη αλυσίδα. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από AntiCambeR
beautifulsmile Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Σκέφτομαι είτε το mi note 10 lite είτε το redmi note 9 pro. Αν θέλω να έχω το κινητό για τα επόμενα 2-3 χρόνια τότε πιστεύετε ότι πρέπει να πάρω 5g κινητό ή και το 4g (σε περίπτωση που το κινητό έχει μόνο 4g) θα είναι μια χαρά για τα επόμενα 2-3 χρόνια που θα έχω το κινητό; Γενικά δεν με νοιάζει να έχω τρομερές ταχύτητες κτλ. απλά να μπορώ να έχω δεδομένα όταν είμαι έξω. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2020 από beautifulsmile
SeNNinhA Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 16 ώρες πριν, beautifulsmile είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Σκέφτομαι είτε το mi note 10 lite είτε το redmi note 9 pro. Αν θέλω να έχω το κινητό για τα επόμενα 2-3 χρόνια τότε πιστεύετε ότι πρέπει να πάρω 5g κινητό ή και το 4g (σε περίπτωση που το κινητό έχει μόνο 4g) θα είναι μια χαρά για τα επόμενα 2-3 χρόνια που θα έχω το κινητό; Γενικά δεν με νοιάζει να έχω τρομερές ταχύτητες κτλ. απλά να μπορώ να έχω δεδομένα όταν είμαι έξω. Δεν νομίζω να δούμε 5g για τα επόμενα 2-3 χρόνια στην Ελλάδα. Τουλάχιστον σοβαρό εκτεταμένο δίκτυο εκτός ισως από κάποια σημεία σε Αθήνα ίσως και Θεσσαλονίκη. Για εμένα τζάμπα τα χρήματα εάν είναι μόνο για το 5g. Εδώ καλά καλά δεν υπάρχει παντού 4g ακόμη! Και σε πολλά σημεία δεν έχουμε καν data! Μέχρι τότε θα υπάρξουν κλασεις καλύτερα τηλεφωνα 2
beautifulsmile Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Στις 8/10/2020 στις 8:38 ΠΜ, SeNNinhA είπε Δεν νομίζω να δούμε 5g για τα επόμενα 2-3 χρόνια στην Ελλάδα. Τουλάχιστον σοβαρό εκτεταμένο δίκτυο εκτός ισως από κάποια σημεία σε Αθήνα ίσως και Θεσσαλονίκη. Για εμένα τζάμπα τα χρήματα εάν είναι μόνο για το 5g. Εδώ καλά καλά δεν υπάρχει παντού 4g ακόμη! Και σε πολλά σημεία δεν έχουμε καν data! Μέχρι τότε θα υπάρξουν κλασεις καλύτερα τηλεφωνα Ευχαριστώ πολύ και εσένα και τους άλλους που μου απαντήσατε! Τελικά βρήκα ποιο κινητό θα πάρω αλλά έχει εξαντληθεί παντού. Θα πρέπει να περιμένω κάποιες μέρες μέχρι να το στείλουν αλλά δεν πειράζει λογικά κάπου θα το βρω 😀
SeNNinhA Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 33 λεπτά πριν, beautifulsmile είπε Ευχαριστώ πολύ και εσένα και τους άλλους που μου απαντήσατε! Τελικά βρήκα ποιο κινητό θα πάρω αλλά έχει εξαντληθεί παντού. Θα πρέπει να περιμένω κάποιες μέρες μέχρι να το στείλουν αλλά δεν πειράζει λογικά κάπου θα το βρω 😀 Θα μας πει και εμάς ή είναι έκπληξη? 1
beautifulsmile Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 45 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Θα μας πει και εμάς ή είναι έκπληξη? Θα πάρω το Xiaomi mi note 10 lite ☺️
dartanian8 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Και εγώ ανάμεσα σε αυτά είμαι! Έχω το nova 5t και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Αλλά θέλω να πάρω ένα για την γυναίκα! Βέβαια άμα πάω στο mi note 10 lite λέω να το δουλέψω πρώτα λίγο εγώ λόγο τις amoled, γιατί δεν έχει ξανά τύχη. Γενικά για να βοηθήσω και εγώ λίγο νομίζω το 10αρι είναι καλύτερα από τα άλλα! Βέβαια το poco είναι και ποιο φθηνό αν το βγει με κανένα κουπονακι από έξω!
SeNNinhA Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Είδα από κοντά το Mi 10 lite και είναι πολύ όμορφο τηλέφωνο πάντως και πολύ βολικό στο χέρι τελικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα