CheOnWeb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 6 hours ago, trigtf said: Αυτό με τις πατέντες έχει παραγίνει το κακό... πλέον πατεντάρεις και το όνειρο που είδες... κι εμένα επειδή μου ήρθε τώρα φλασιά θα κατοχυρώσω το αυτοεπιδιορθώμενο λάστιχο αυτοκινήτου, και θα σύρω το κάθε κατασκευαστή που τα καταφέρει στα δικαστήρια για να κονομήσω... Για δοκίμασε... 5 hours ago, Que sera sera said: Εχει ηδη αργήσει η Apple στα foldables και θα της στοιχήσει αν αργήσει πολυ ακόμη. Δεν εχει τίποτα που να μπορει να ανταγωνιστει το fold2 Που έχει σαρώσει την αγορά... 🤣
JcD Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 8 ώρες πριν, Runner25 είπε δουλεια σου δεν έιναι να κρίνεις τις τιμές του Σαφώς και στα φόρουμ αυτό κάνουμε, κρίνουμε και συγκρίνουμε τιμές επιδόσεις και αξία συσκευών. Δεν είπα σε κανένα τι να κάνει τα χρήματα του, αρκετά ποια με αυτήν την καραμέλα, εδώ μέσα έχουμε κάθε δικαίωμα να εκφέρουμε κυριλέ και αξιοπρεπώς τις απόψεις μας με βάση την εμπειρία μας ώστε να βγαίνουν συμπέρασμα το δυνατόν για τα προϊόντα που μας παρουσιάζει η κάθε εταιρεία. Τα φόρουμ λοιπόν δέν τα χαλάμε εμείς που έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάζουμε προϊόντα και να τα κρίνουμε και να τα συγκρίνουμε, κατά τα λοιπά τον λαιμό δεν σκοπεύω να τον κόψω thank you 🤗 1
AtiX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 50 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Που έχει σαρώσει την αγορά... 🤣 Και εδώ είναι η διαφορά μεταξύ των δυο εταιριών... η μια το έχει και το λειτουργεί ως project, προσπαθώντας αυτή την τάση να την κάνει μόδα πουλώντας την μετά σε άλλες εταιρίες, ενώ η άλλη παίρνει μια ιδέα, την κάνει λειτουργική σαν να ήταν χρόνια στην αγορά και μετά θησαυρίζει... εξ ου και τα αιώνια vs ποιος το ανακάλυψε, ποιος το πρωτοπαρουσίασε και ποιος το έκανε απαραίτητο στοιχείο μιας συσκευής... 2
balt123 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 8 ώρες πριν, trigtf είπε Αυτό με τις πατέντες έχει παραγίνει το κακό... πλέον πατεντάρεις και το όνειρο που είδες... κι εμένα επειδή μου είρθε τώρα φλασιά θα κατοχυρώσω το αυτοεπιδιορθώμενο λάστιχο αυτοκινήτου, και θα σύρω το κάθε κατασκευαστή που τα καταφέρει στα δικαστήρια για να κονομήσω... νομιζω έχει βγάλει το τηλεμάρκετινγκ ένα τέτοιο οπότε δεν μπορεις να το πατεντάρεις 1
Que sera sera Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 4 hours ago, CheOnWeb said: Για δοκίμασε... Που έχει σαρώσει την αγορά... 🤣 Καλα, και η Porsche δεν εχει σαρωσει την αγορά, δεν σημαινει οτι το τιμιο toyota ειναι καλύτερο ομως. Με το fold η Apple εχει χασει τα bragging rights, πλέον μπορουν οι Samsung users να λενε αυτοι το γνωστο " οποιος δεν εχει λεφτά για fold, καταληγει σε iPhone "
tsarouc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μιλάμε για πολύ γέλιο τα σχόλια... αθάνατο ινσόμνια... 1 1
CheOnWeb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 8 hours ago, Que sera sera said: Καλα, και η Porsche δεν εχει σαρωσει την αγορά, δεν σημαινει οτι το τιμιο toyota ειναι καλύτερο ομως. Δεν είπα ότι είναι καλύτερο. Εννοoύσα ότι η Apple δεν χάνει πελάτες λόγω fold2, για να ισχυρίζεσαι ότι έχει αργήσει. Προφανώς δεν έχει σκοπό να "ανοίξει" την αγορά των folds, ακόμα τουλάχιστον. Αν ήθελε, πιστεύω ότι θα το έκανε, δεν την έπιασε στον ύπνο η Samsung. Γνώμη μου. 1
NasstasjiaP Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σενάριο... Η Apple καταφέρνει να φτιάξει το δικό της foldable στο πρόσωπο της επόμενης γενιάς 5G iPad mini... Εξωτερική οθόνη χωρίς notch... με under display selfie camera 24MP και pop up flash... με under display TouchID... και FaceID... με οπίσθια τριπλή κάμερα (κύρια 60MP, μια υπερευρυγώνια... μια μάκρο... ένα LiDAR scanner...) με τριπλό LED flash... που ανοίγει για να αποκαλύψει το νέο iPad mini... 7.9" self-healing display... με bezels λίγο πιο λεπτά από το pro... με 144άρα οθόνη με pro Motion... με υποστήριξη του Apple pencil mini που φορτίζει μαγνητικά στην πλάτη με reverse wireless charging... 256Gb βασικο μοντέλο... USB-c... που έρχεται με προεγκατεστημένο το γαμάουα hybrid iOS-iPadOS 1a και Android bootcamp... επίσης προεγκατεστημένο το Fortnite και δώρο Apple skins... Ασύρματος φορτιστής ταχείας περιλαμβάνεται στη συσκευασία... για να φορτίζει την 9558mAh ultra slim μπαταρία... Το παρουσιάζει στο WWDC 202... φεύγα o Θύμης ο Μάγειρας: This is the year Apple re-invents the phablet.... Meet the iPhab! Sorry guys...έχω ένα αγροτεμάχιο.... πάω να πάρω το δικηγόρο να ψάχνει αγοραστή... στο τσακ προλαβαίνω... Όνειρο ζωωω!!! Μη με ξυπνάτε!!!!! 💤💤💤💤💤💤💤 Α ναι... κ επειδή είμαι κοριτσάκι κ θα το έχω χρυσοπληρώσει το ρημάδι... να έχει ήδη βγει και η θηκούλα η Louis Vuitton με το κλασσικό μονόγραμμα που όμως θα αφήνει να φαίνεται το μηλαράκι από πίσω... pleaaaaaaaaaseeee!!!!!!! Να έχουν και στα σκαριά το αντίστοιχο Magic Keyboard παρακαλώ που θα διπλώνει σε πάχος χαρτιού κουζίνας και θα μπαίνει ανάμεσα από τις αναδιπλούμενες οθόνες... τρυφερό και μαλακό δίκην έδρας μωρού και θα συνδέεται ασύρματα... Πωωωω σενάριο Star Trek... Beam me up Scottie!!! iPhab here I come!!!! 🤩🤩🤩🤩🤩 Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2020 από NasstasjiaP Διόρθωση
AtiX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 13 λεπτά πριν, NasstasjiaP είπε Σενάριο... Η Apple καταφέρνει να φτιάξει το δικό της foldable στο πρόσωπο της επόμενης γενιάς 5G iPad mini... Εξωτερική οθόνη χωρίς notch... με under display selfie camera 24MP και pop up flash... με under display TouchID... και FaceID... με οπίσθια τριπλή κάμερα (κύρια 60MP, μια υπερευρυγώνια... μια μάκρο... ένα LiDAR scanner...) με τριπλό LED flash... που ανοίγει για να αποκαλύψει το νέο iPad mini... 7.9" self-healing display... με bezels λίγο πιο λεπτά από το pro... με 144άρα οθόνη με pro Motion... με υποστήριξη του Apple pencil mini που φορτίζει μαγνητικά στην πλάτη με reverse wireless charging... 256Gb βασικο μοντέλο... USB-c... που έρχεται με προεγκατεστημένο το γαμάουα hybrid iOS-iPadOS 1a και Android bootcamp... επίσης προεγκατεστημένο το Fortnite και δώρο Apple skins... Ασύρματος φορτιστής ταχείας περιλαμβάνεται στη συσκευασία... για να φορτίζει την 9558mAh ultra slim μπαταρία... Το παρουσιάζει στο WWDC 202... φεύγα o Θύμης ο Μάγειρας: This is the year Apple re-invents the phablet.... Meet the iPhab! Sorry guys...έχω ένα αγροτεμάχιο.... πάω να πάρω το δικηγόρο να ψάχνει αγοραστή... στο τσακ προλαβαίνω... Όνειρο ζωωω!!! Μη με ξυπνάτε!!!!! 💤💤💤💤💤💤💤 Α ναι... κ επειδή είμαι κοριτσάκι κ θα το έχω χρυσοπληρώσει το ρημάδι... να έχει ήδη βγει και η θηκούλα η Louis Vuitton με το κλασσικό μονόγραμμα που όμως θα αφήνει να φαίνεται το μηλαράκι από πίσω... pleaaaaaaaaaseeee!!!!!!! Να έχουν και στα σκαριά το αντίστοιχο Magic Keyboard παρακαλώ που θα διπλώνει σε πάχος χαρτιού κουζίνας και θα μπαίνει ανάμεσα από τις αναδιπλούμενες οθόνες... τρυφερό και μαλακό δίκην έδρας μωρού και θα συνδέεται ασύρματα... Πωωωω σενάριο Star Trek... Beam me up Scottie!!! iPhab here I come!!!! 🤩🤩🤩🤩🤩 Αν δεν φτιάχνει καφέ εγώ δεν το παίρνω...
NasstasjiaP Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Αν δεν φτιάχνει καφέ εγώ δεν το παίρνω... "Ακούγεται" πως η Apple έχει αγοράσει τμήμα της Nespresso και θα δίνει μαζί με το iPhab 30 κάψουλες με τα καλύτερα χαρμάνια... Μήπως????? Αγροτεμάχιο να πουλήσεις έχεις???? Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2020 από NasstasjiaP Διόρθωση
AtiX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, NasstasjiaP είπε "Ακούγεται" πως η Apple έχει αγοράσει τμήμα της Nespresso και θα δίνει μαζί με το iPhab 30 κάψουλες με τα καλύτερα χαρμάνια... Μήπως????? Αγροτεμάχιο να πουλήσεις έχεις???? Από προίκα κάτι θα βρώ και αν δεν φτάσουν έχω και το κορμί μου... 🤣
NasstasjiaP Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, AtiX είπε Από προίκα κάτι θα βρώ και αν δεν φτάσουν έχω και το κορμί μου... 🤣 Εντάξει... Θεούλης... 🤣🤣🤣
AtiX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, NasstasjiaP είπε Εντάξει... Θεούλης... 🤣🤣🤣 Υπερβολές... γυρίζω και στο AtiX... 😇 Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2020 από AtiX 1
dewn735 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέσα σε δύο παραγράφους, πρόλαβα και διάβασα: ίσως αποδειχθεί ενδέχεται να χαρακωθεί ενδέχεται να είναι επιθυμητό θα μπορούσε να στρώμα αυτό-επισκευαζόμενου υλικού θα μπορούσε να συμβαίνει θα μπορούσε να εκκινηθεί θα μπορούσε να περιλαμβάνει θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί Η apple πάει να καταχωρήσει πατέντα για ένα αόριστο πρόβλημα, για το οποίο προτείνει αόριστες και γενικές λύσεις, χρησιμοποιώντας γενικά κι αόριστα υλικά. Κοινώς, πάει να καταχωρήσει πατέντα για αέρα ποντάροντας - προφανώς - στο ότι αργότερα θα δώσει δουλειά στους δικηγόρους της για να βγάλει λεφτά από πιθανή παραβίαση της "πατέντας", αλλά οι φωστήρες εδώ μέσα το θεωρείτε απολύτως φυσιολογικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα