AtiX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Καλο θα ήταν να μην πηγαίνανε την συζήτηση σρο περί που θα ξοδεύουμε τα χρήματα μας... εξάλλου άλλο πράγμα έχω χρήματα και τα ξοδεύω όπου θέλω και άλλο δεν έχω χρήματα και αρχίζω ξανακάνω περικοπές για να μου βγουν τα κουκιά στο τέλος του μήνα... ελπίζω να καταλαβαίνεται την διαφορά στις επιλογές μας στην κάθε περίπτωση...
Runner25 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, AtiX said: Καλο θα ήταν να μην πηγαίνανε την συζήτηση σρο περί που θα ξοδεύουμε τα χρήματα μας... εξάλλου άλλο πράγμα έχω χρήματα και τα ξοδεύω όπου θέλω και άλλο δεν έχω χρήματα και αρχίζω ξανακάνω περικοπές για να μου βγουν τα κουκιά στο τέλος του μήνα... ελπίζω να καταλαβαίνεται την διαφορά στις επιλογές μας στην κάθε περίπτωση... Αν το λες για το σχόλιο με τα 400 για τη κινεζικά που έγραψα κανείς λάθος δε με νοιάζει εμενα κανείς ποσό και που χαλάει τα χρήματα του επισης δεν έκανα καμία περικοπή ποτέ για να πάρω iPhone εγώ προσωπικά με το παρά μου αυτό και τη κυρα μου Ούτε εγώ μπαίνω εδώ μέσα στις αγγελίες σε γύφτος να κάνω παζάρια και να προτείνω ανταλλαγές και βλακείες αν έχω αγοράζω , τόσο απλά Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2020 από Runner25
AtiX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, Runner25 είπε Αν το λες για το σχόλιο με τα 400 για τη κινεζικά που έγραψα κανείς λάθος δε με νοιάζει εμενα κανείς ποσό και που χαλάει τα χρήματα του επισης δεν έκανα καμία περικοπή ποτέ για να πάρω iPhone εγώ προσωπικά με το παρά μου αυτό και τη κυρα μου Ούτε εγώ μπαίνω εδώ μέσα στις αγγελίες σε γύφτος να κάνω παζάρια και να προτείνω ανταλλαγές και βλακείες αν έχω αγοράζω , τόσο απλά Οχι, το μυνημα πήγαινε για το ότι έχω λεφτά αλλά επιλέγω κάτι που μου αρέσει, σε αντίθεση με το δικό σου σκεπτικό, που αν κατάλαβα καλά, λες δεν μου αρέσει μόνο και μόνο επειδή δεν εχω τα λεφτά να το αγοράσω...
eyw Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 53 minutes ago, JcD said: ... σου λέω ότι δεν αξίζουν τα λεφτά τους τα iphonia, κάνεις την ίδια δουλειά με λιγότερα χρήματα 😁 άλλο social class και prestige και taste αποπνέουν τα iphone των >2k€ και άλλο τα κινεζόφωνα του <50άρικου.
kata_tixi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Panagioths94 είπε Το ότι ο κόσμος θεωρεί ότι η μόνη ναυαρχίδα που αξίζει είναι το iphone δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Ότι κινητό και να πάρεις στα ίδια λεφτά τούμπανο θα είναι είτε είναι iphone είτε είναι samsung είτε είναι xiaomi. Αλλά στις μέρες μας, με τη χρήση που κάνει ο μέσος καταναλωτής και με 200-300 ευρώ κανει και με το παραπάνω τη δουλειά. Τα υπόλοιπα είναι θέμα ποζεριας. Γιατί και toyota τούμπανο μπορείς να πάρεις με 30000-40000 αλλά η Mercedes δείχνει αλλιώς την δουλεια σου και με κινητο 100 ευρω την κανεις. Αμαξι και με 10κ μπορεις να παρεις. αλλο το αν μπορεις να κανεις την δουλεια σου και αλλο οτι εινα ολα ιδια. Χωρις να θελω να κρίνω ποιο ειναι καλυτερο κτλ σιγουρα παντως δεν ειναι τα ιδια. ουτε τα ρουχα ουτε τα αμαξια ουτε τα κινητα ουτε καν το πιτογυρο. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2020 από kata_tixi 1
Runner25 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Εδώ μέσα επίσης βλέπω παρά πολύ συχνά να εκφέρεται άποψη για κάτι το οποίο αυτός που γράφει δεν έχει στη κατοχή του και δεν έχει ιδέα ειστε απλά για γέλια αλλά και για κλάματα Δεν είναι το iPhone και καμία συσκευή της apple για μόστρα Είναι απλά καλές συσκευές που δουλεύουν. Σωστά εσεις είστε ποΖερια όχι το κινητό μου έχει 1256 Γκιγκα ram όχι έχει 208 πύρινες επεξεργαστή και βλακείες Το λιγότερο γίνεστε γραφικοί δεν μπορεί άνθρωπος σοβαρός να Μπει και να βγάλει άκρη έχετε γ@μησει όλο το insomnia πολύ χαμηλό επίπεδο μιλάμε και είναι κρίμα 2
nefos78 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, kirileman είπε Αν κόψω τους καφέδες, έχουμε: 1,80 χ 365 μέρες = 657 ευρώ Αν μειώσω την ταχύτητα της vdsl: 20 ευρώ χ 12 = 240 ευρώ Στα 2 χρόνια από σήμερα, 1794 ευρώ. Στα 3 χρόνια που υπολογίζω να βγει, 2691 ευρώ. Ξεκινάω. με αυτά τα χρήματα φίλε θα πήγαινα ένα ταξίδι και χωρίς κινητό να το κουβαλώ μια ζωή μαζί μου....🙃
NasstasjiaP Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, Fotis Deutschland είπε Θες να σου βάλω βίντεο και στατιστικά να δεις ποσά άτομα έχουν σκοτωθεί με Mercedes??? Λόγω τεράστιας εμπειρίας σε αντιμετώπιση πολυτραυματία από τροχαίο... θα παραθέσω πως φταίει αυτή η ασφάλεια που τους κάνει να νομίζουν πως το αυτοκίνητο αν βρει εμπόδιο είναι ο Κιτ και θα πετάξει... κοινώς ανθρώπινη βλακεία. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν τη θες αυτή την ασφάλεια. Στη νοημοσύνη του καθενός είναι να τη χρησιμοποιεί σωστά. Στις συσκευές κινητής ελπίζω να μην τίθεται θέμα φρίσμπι... 🤣 Μεταξύ μας τώρα, προφανώς στην αποτίμηση μιας συσκευής παίζουν πολλά. Ακόμη και το πόσο πληρώνεις το "μήλο". Αλλά κάνουμε κύκλους κυνηγώντας την ουρά μας πάλι... προσωπική επιλογή παίδες! Μην κρίνετε να μην κριθείτε! Μας συμφέρει να τα καταφέρει η Μήλο ή η Αχλάδι ή η Μικρομαλακή ή όποια θέλει τέλος πάντων, εμάς ως καταναλωτές για να υπάρχει ανταγωνισμός και να προχωράει η τεχνολογία 4 ώρες πριν, Fotis Deutschland είπε Θα δώσω 800€ για το S20 FE. Ο φίλος είπε ότι με την Mercedes έχεις 100% ασφάλεια κάτι που προφανώς δεν ισχύει μην λέμε ότι θελουμε 😎 Με όλα τα αυτοκίνητα σκοτώνονται άνθρωποι 😎😎 Νομίζω μίλησε για ποιότητα κατασκευής και επίπεδο ασφάλειας... όχι για 100% αποτροπή ατυχήματος... Στο τελευταίο προσυπογράφω... 2
tarkithes Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, jim0912 είπε Το φαινομενο "self healing" το οποιο λογικα θα καταργησει και το λεγομενο "creace" στη αναδιπλουμενη οθονη απεχει τουλαχιστον μια 10ετια ακομα. Το στοιχημα αυτη τη στιγμη ειναι να φτιαξεις μια foldable συσκευη η οποια θα φτασει σιγα σιγα τα στανταρ των απλων συσκευων και αναφερομαι κατα κυριο λογο σε αδιαβροχοποιηση, τον ευαισθητο μηχανισμο και την τιμη. Η Apple δε χωραει σε αυτη τη συζητηση ακομα, μολις ολα αυτα τελειοποιηθουν τοτε θα κανει την κινηση της. Μηχανικός στην LG με τις οθόνες φαντάζομαι;
HAS1972 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, jp77s είπε "Η Apple καταχώρησε πατέντα για αναδιπλούμενη "self-healing" οθόνη".... και ετοιμάζεται να σύρει στα δικαστήρια όσους καταχρηστικώς χρησιμοποιούν τον παράγωγο όρο "self service" δίχως να της πληρώσουν πνευματικά δικαιώματα. Αυτο ακριβως θα γινει και να μην υπαρχει αμφιβολια. Υπαρχουν ηδη πλαστικα και πολυμερη που ειναι self-healing, οποτε δεν ειναι αποκλειστικοτητα της Apple. Ποια πατεντα λοιπον κατοχυρωνει? Η εταιρια που θα της παρασχει την τεχνολογια θα εχει την πατεντα και η Apple τον τιτλο self-healing και θα ριχνει μηνυση σε οποια εταιρια τον χρησιμοποιει ασχετα αν ειναι ανταγωνιστης ή φτιαχνει π.χ παρμπριζ.
alexpap Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, kirileman είπε Αν κόψω τους καφέδες, έχουμε: 1,80 χ 365 μέρες = 657 ευρώ Αν μειώσω την ταχύτητα της vdsl: 20 ευρώ χ 12 = 240 ευρώ Στα 2 χρόνια από σήμερα, 1794 ευρώ. Στα 3 χρόνια που υπολογίζω να βγει, 2691 ευρώ. Ξεκινάω. Αν κόψεις και τον αέρα θα εξοικονομήσεις πολύ περισσότερα.
JcD Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, Runner25 είπε Δεν είναι το iPhone και καμία συσκευή της apple για μόστρα Είναι απλά καλές συσκευές που δουλεύουν. Σωστά Είναι και τα δύο που λες! Εγώ δεν έχω εκφέρει άποψη για κάτι που δεν είχα έστω για ένα μήνα τουλάχιστον, το ότι το έδιωξα κι έχω ποκοφον τώρα δείχνει ότι θεώρησα ότι δεν άξιζε τα χρήματα που ζητά η εταιρια, εγώ προσωπικά έτσι θεώρησα, μπορεί εσύ κι οποισδηποτε άλλος να θεωρήσατε ότι αξίζουν τα διπλά, δικαίωμα σας, δικαίωμα σας να εκφράζετε τις απόψεις σας περί του θέματος και το αυτό ισχύει και για εμάς 🙂 1
SamaelMorningstar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε Ναι αλλά iPhone πήρες... οταν δώσεις ένα χιλιάρικο να πάρεις Xiaomi τότε τα ξαναλέμε . Κάτσε ... εδω μέσα διαβάσαμε τα Mercedes /BMW είναι περίπτερα με ρόδες... τι να λέμε τώρα.. Και τι ακριβώς σημαίνει το πήρες iphone αν δεν είσαι παιδάκι να κάνεις επίδειξη στους φίλους σου; Μόνο που σεόλες τι στατιστικές οι BMW και μετά oι Mercedes είνα πρώτες σε ατυχήματα (όχι θανατηφόρα) και ημέρες που παραμένει το αυτοκίνητο στο συνεργείο κάθε χρόνο. Δες πιστεύεις εμένα δες κάποιον που ξέρει π.χ. JerryRingEverything κλπ Y.Γ. Η είδηση είναι τόσο ανούσια που δεν την σχολιάζω καν. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2020 από SamaelMorningstar
trigtf Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Αυτό με τις πατέντες έχει παραγίνει το κακό... πλέον πατεντάρεις και το όνειρο που είδες... κι εμένα επειδή μου είρθε τώρα φλασιά θα κατοχυρώσω το αυτοεπιδιορθώμενο λάστιχο αυτοκινήτου, και θα σύρω το κάθε κατασκευαστή που τα καταφέρει στα δικαστήρια για να κονομήσω... 1
Que sera sera Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Εχει ηδη αργήσει η Apple στα foldables και θα της στοιχήσει αν αργήσει πολυ ακόμη. Δεν εχει τίποτα που να μπορει να ανταγωνιστει το fold2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα