thodoris1985 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, στο γραφείο έχουμε βάλει το ZTE modem της wind (ZXHN H168N) σε bridge mode, και έχουμε βάλει να κάνει "όλη" τη δουλειά το router ASUS RTAC68U. Έχω απορία στο εξής. Έχω φτιάξει VPN με ~7 χρήστες και δουλεύει μια χαρά. Το θέμα είναι ότι θέλουμε να συνδεθούμε με RDP σε κάποιους υπολογιστές αλλά δε γίνεται με το όνομα του υπολογιστή, παρά μόνο με την τοπική τους IP. Ναι μεν έχω ρυθμίσει να έχουν στατικές IP οι συγκεκριμένοι υπολογιστές, αλλά σίγουρα θα είναι ευκολότερο να βάζουμε τα ονόματα αντί για την IP. Είναι θέμα κάποια ρύθμισης που μου διαφεύγει λογικά. Μπορεί να γίνει χωρίς να πειράξω το domain στα windows; Κάτι με το DNS suffix ίσως; Ευχαριστώ Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2020 από thodoris1985 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Λογικά έχω λάθος τίτλο, μιας και δεν έχει σχέση με το router, αλλά γενικότερα. Υπάρχει κάποια καθοδήγηση για να το "διορθώσω" και να μπορώ να μπω και με το host-name και όχι μόνο με την IP; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα