kospas12345 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κρύψω δυο βαθιές γρατζουνιές που έγιναν στο iPad Pro που έχω ... από την πρώτη εβδομάδα κιόλας ..... κάποια μεμβράνη ή κάτι.... είναι στο κέντρο στην οθόνης και ξενερώνω που τις βλέπω. Επειδη σχεδιάζω ...καταλαβαίνετε ότι στο λευκό φόντο δεν παλεύεται. Ευχαριστώ
Dinos1973 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 υπάρχουν μεμβράνες ματ antiglare βοηθανε να εχεις και το paper feeling εαν χρησιμοποιεις Apple Pencil.
kospas12345 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε υπάρχουν μεμβράνες ματ antiglare βοηθανε να εχεις και το paper feeling εαν χρησιμοποιεις Apple Pencil. Έχεις χρησιμοποιήσει κάποια; Γνωρίζεις να μου προτείνεις; Επίσης θεωρείς θα κρυφτούν οι γρατζουνιές;
Dinos1973 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 12 λεπτά πριν, kospas12345 είπε Έχεις χρησιμοποιήσει κάποια; Γνωρίζεις να μου προτείνεις; Επίσης θεωρείς θα κρυφτούν οι γρατζουνιές; έχω χρησιμοποιήσει με αγορά από eBay, δυστυχως στην Ελλαδα παιζουν μονο τα tempered glass, δεν γνωριζω το μεγεθος των γρατζουνιων, σιγουρα θα χασεις την "κρυσταλινη" εικονα τις οθονης αλλα εαν δεν υπαρχει αλλη επιλογη;
iYannis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Ότι καλύτερο και σοβαρότερο είναι το Paperlike που στέλνει και Ελλάδα
kospas12345 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, iYannis είπε Ότι καλύτερο και σοβαρότερο είναι το Paperlike που στέλνει και Ελλάδα Την έχω δει απλά μου φάνηκαν λίγο πολλά 40€ για μια μεμβράνη ....
Nickfoxjr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Στις 4/10/2020 στις 8:03 ΠΜ, iYannis είπε Ότι καλύτερο και σοβαρότερο είναι το Paperlike που στέλνει και Ελλάδα Αυτό προστατεύει παράλληλα και την οθόνη; Προσωπικά θα πρότεινα μια μεμβράνη x one. https://www.bestprice.gr/search?q=x+one+ipad+pro Δεν την έχω χρησιμοποιήσει σε Ipad αλλά την έχω στο κινητό και είμαι ευχαριστημένος. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι μετά από λίγο καιρό γεμίζει σημάδια κ ίσως χρειαστεί αντικατάσταση. Απαραίτητο να βρείτε κάποιον που να ξέρει να σας την βάλει. Δεν θα πρότεινα να την βάλετε μόνοι σας.
tarantino2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Γιατί δεν πας σε επίσημο service (Document, Infoquest) μήπως και σου κάνουν αντικατάσταση οθόνης;; Αν δεν σε καλύπτει κάποιο πρόγραμμα αντικατάστασης, μπορείς να πάρεις μία τιμή του πόσο κοστίζει αυτή η εργασία. Κάποια στιγμή μπορεί να σε συμφέρει να δώσεις αυτά τα λεφτά. Μπορείς να κοιτάς παράλληλα και σε αγγελίες στο insomnia. Μπορείς πχ να βρείς iPad Pro με καμμένη πλακέτα με καλή οθόνη και να το αγοράσεις για ανταλλακτικά. Ακόμα, μπορείς να βάλεις μία αγγελία ζήτησης για οθόνη.
ignome4 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Στις 4/10/2020 στις 8:03 ΠΜ, iYannis είπε Ότι καλύτερο και σοβαρότερο είναι το Paperlike που στέλνει και Ελλάδα Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος και είχα θέματα από το πρώτο μήνα ενώ ένας φίλος μου που πήρε ένα κινεζικό με 10 ξέρω ‘γώ μια χαρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα