d_gkal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Λόγω προσφοράς των μίντια σκέφτομαι να αλλάξω την τηλεόραση. Με παίρνει για 65-75" άνετα(αποσταση-χωρος) Χρήση ταινίες (nova cinema, αναπαραγωγη από usb), gaming (xbox one X-ισως στο μέλλον series X), digea Οπωσδήποτε να έχει bluetooth (ακουστικα-ποντικι/πληκτρολόγιο) και υποστήριξη dts (οι λόγοι που θέλω να αλλάξω την samsung) Θέλω να δώσω το πολύ 1000-1100€ (υπολογισμένη η επιστροφή) Είμαι ανάμεσα σε LG 75UN85006LA(με δώρο home cinem) και SONY KD-65XH9096 Αλλες επιλογές είναι SONY KD-65XF9005 και η σαφώς φθηνότερη LG 65 UM 7100 PLA ακουω γνώμες
d_gkal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 μια γνωμη; αυριο μεθαυριο λεω να παραγγειλω
konstantin79 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα! Σαφέστατα το καλύτερο που μπορείς να πάρεις είναι η 65XH9096(αληθινό 10αρι πανελ, Dolby vision, VA). Η αντίστοιχη LG έχει ips, 8αρι πανελ αλλά size matters. Και οι 2 έχουν hdmi 2.1 που για το μέλλον είναι τελεια ειδικά αν πας στο Series X. Προσωπικά τις LG (πλην oled) τις θεωρώ ντροπή. Από εκεί και πέρα σκέψου αν θα κάτσεις να παίξεις παιχνίδια σε πάνω από 60frames, καθώς εκεί είναι η βασική διαφορά του 2.1 Αν με τα 60 frames εισαι οκ μπορείς να πας σε κάτι φτηνότερο. Από τις 2 πιο κάτω η lg απορίπτεται χωρίς πολλά πολλά λόγω ips και γιατί βάζεις την sony XF δίπλα της. Η sony και εδώ είναι η καλύτερη επιλογή αλλά πολλά δεν είναι για μοντέλο του 2018??? Επίσης το dts δεν μπορείς να το καλύψεις με ένα TVbox?άλλωστε αν έχεις σκοπό να βλέπεις ταινίες σίγουρα θα κολώσει κάπου το ενσωματωμένο της tv. Προσωπικά δεν θα έπαιρνα καμία στις αρχικές τιμές που βλέπουμε στο σκρουτζ. οι sony Μου φαίνεται οτι τσιμπάνε αρκετά. Μήπως να πας σε μια μεσοβέζικη λύση της Q70T που βγαίνει σε καλή τιμή με την επιστροφή από εθνική και κανεις την καρδιά σου πέτρα για το dts & local dimming? 2
d_gkal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλη μια επιλογη είναι η xg8096(800-240=540€) που είναι σαφώς οικονομικότερη απ' την ΧΗ(1500-450=1050)σχεδόν μισή τιμή). Θεωρώ ότι με τα 60fps είμαι οκ προς το παρών (άλλωστε one x έχω) Η οποία όμως απ' ότι βλέπω ΔΕΝ έχει A2DP στο bluetooth, άρα δε μπορώ να συνδέσω ακουστικά. Βέβαια κάπου είδα ότι με μια εφαρμογή λύνεται αυτό, αλλά δε ξέρω αν ισχύει. Samsung δε ξέρω αν θέλω να πάρω ξανά. Εκτός αν όντως βρω κάτι καλό σε καλή τιμή.
konstantin79 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Κοίτα επειδή είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και κοινή πορεία (από S σε Χ και ίσως σε κανα χρόνο Series X) Ψάχνω νέα tv 4k tv και το σκέφτομαι ως εξής: Πάνω από 1000 μαζί με επέκταση εγγύησης δεν θέλω να δώσω. οπότε από εκεί κόβουμε τις sony που αναφέρεις πιο πάνω( η μια λόγω οικονομικού και η άλλη λόγω παλαιότητας και οικονομικού) . LG εκτός από τις κορυφαίες oled (που δεν μπορώ να έχω λόγω 3 παιδιών στο σπίτι) δεν μου αρέσουν με το ψευτο4κ rgbw και ips και τα χρώματα. οπότε μένει η sammy, όπου το πιο value for money κομμάτι της ειναι η Q70T(χειρότερη από την περσινή Q70R). Δεν είναι τέλεια αλλά κανει λίγο από όλα χωρίς να φτάνει τις sony ή τις oled φυσικά, χωρίς να περνας τα 1000€ Μια πολύ τίμια εναλλακτική φαίνεται να είναι η https://www.skroutz.gr/s/19751338/Hisense-H65U8B-Smart-4K-UHD-65.html χωρίς όμως hdmi 2.1, αλλά με πολλά καλά σχόλια και χαρακτηριστικά(δεν την έχω δει από κοντά)
d_gkal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Με έβαλες σε σκέψεις για την q70t. A2DP ξέρεις αν υποστηριζει; Άντε πες το dts το αφήνω εκτός. Δε θέλω να πάω σε κάτι εκτός sony, lg, άντε και samsung
konstantin79 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 κοίτα δείχνει τίμια ως προς την τιμή της (με προϋπόθεση οτι θα βγεί γύρω στα 850€ με την επιστροφή) με τα όποια συν και πλην έχει για το a2dp δεν το ξέρω καθόλου... 1
d_gkal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Η Σόνυ φαίνεται πιο ολοκληρωμένη. Αλλά και η q70t είναι οκ. Μπερδεύτηκα.
totalius Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Η Samsung κατάφερε να βγάλει το φετινό μοντέλο Q70T χειρότερο απο το περσινό Q70R . Τουλαχιστον ετσι διαβάζω κ βλεπω σε διαφορά reviews . Κ μονο γι αυτο δε θα την αγοραζα . Περιμενεις λίγο Black Friday πας για τη Sony .
d_gkal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 13 minutes ago, totalius said: Η Samsung κατάφερε να βγάλει το φετινό μοντέλο Q70T χειρότερο απο το περσινό Q70R . Τουλαχιστον ετσι διαβάζω κ βλεπω σε διαφορά reviews . Κ μονο γι αυτο δε θα την αγοραζα . Περιμενεις λίγο Black Friday πας για τη Sony . Πόσο πιο κάτω να πάει? 1050€ θα βγει τελική. (Έτσι και αλλιώς τα χρήματα του go4more θα τα ξόδευα στο σούπερ μάρκετ)
konstantin79 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, totalius είπε Η Samsung κατάφερε να βγάλει το φετινό μοντέλο Q70T χειρότερο απο το περσινό Q70R . Τουλαχιστον ετσι διαβάζω κ βλεπω σε διαφορά reviews . Κ μονο γι αυτο δε θα την αγοραζα . Περιμενεις λίγο Black Friday πας για τη Sony . βασικά η q70t μπορει να συγκριθεί με την q60r. Η σαμυ εκανε παγαποντιά με τις ονομασίες και μπέρδεψε τα πάντα....η περσινή q70r αντιστοιχεί στην φετινή q80t. Η σονυ ειναι σαφέστατα ανώτερη. την ανέφερα ως πιο φτηνή και "ανεκτή" λύση. Αν τα έχεις άνετα πάντως πας σονυ χαλαρά. είναι αναλογα τι θες να δώσεις και πόσο σε παιρνει
d_gkal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Xg8096 ή xh8096 Μια από αυτές λέω για να κρατήσω χαμηλά το κόστος.
konstantin79 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 51 λεπτά πριν, d_gkal είπε Xg8096 ή xh8096 Μια από αυτές λέω για να κρατήσω χαμηλά το κόστος. δυστυχώς ips και οι 2 και χωρίς hdmi 2.1. αν το ξεπερνάς είσαι οκ 1
Que sera sera Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ειμαι σε διαδικασια αγορας 65-75 ιντσες Τελικα εχουν Πραγματικη διαφορα οι OLED με τις 4K LED κλπ ; Πηγα σε ενα μαγαζι, ειχε καμια 30ρια τηλεορασεις να παιζουν, διαφορες μαρκες, LED, QLED, nano, OLED, 8K, διαφορα κλπ Ολα ιδια μου φανηκαν, μονο η τιμη ειχε ( μεγαλη) διαφορα Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από Que sera sera
d_gkal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Για την ιστορία του τοπικ, τελικά δεν άλλαξα τηλεόραση (για διάφορους λόγους) Σίγουρα υπάρχει οπτική διάφορα ανάμεσα στις oled vs υπόλοιπες. Οι qled δε μαρεσαν. Πολύ ψεύτικα χρώματα. Η xh9096 που σκεφτόμουν να πάρω έχει αρκετά καλή εικονα, όμως προσωπικά δεν είδα τεράστια διαφορά σε σχέση με άλλες αρκετά πιο οικονομικές (κάτι samsung του 500ευρω ας πούμε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα