Donalhioy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 πιστευω οτι αντε το p40 lite 5g να σε καλυψει αλλα ταβανι εχει τα 200 στα 219 βλεπω το xiaomi redmi note 9 pro 128gb white... αλλα δεν θελεις xiaomi.. οποτε παμε παρακατω στην ιδια σελιδα εχει...... 5 διαφορετικα BLACKVIEW, Realme 6 κατι σκουπιδια samsung ukitel, μοτορολα moto g oppo a31 και oppo a72 και hisense h40 και πιο μετα παλι blackview doogee infinix και λοιπα σκουπιδια και φτασαμε στα 248... και στα 249 ειναι το p40 lite στην προηγουμενη σελιδα δε.... ουτε αξιζει να μπεις... κινητα που ακομα και 140 να ειχαν κανενας δεν θα ασχολουταν ή παρε το p40 ή το note 9 pro απο εκει και μετα οτι καταλαβαινεις 1
eko13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Και γιατι οχι με καρτα με καρτα sd ωστε να τις αποθηκευεις εκει και μετα να βαζεις την sd στο λαπτοπ? 2
mp123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, eko13 είπε Και γιατι οχι με καρτα με καρτα sd ωστε να τις αποθηκευεις εκει και μετα να βαζεις την sd στο λαπτοπ? Και αυτό γίνετε. Αρκεί να παίρνει επέκταση πάνω από 256 19 ώρες πριν, Donalhioy είπε πιστευω οτι αντε το p40 lite 5g να σε καλυψει αλλα ταβανι εχει τα 200 στα 219 βλεπω το xiaomi redmi note 9 pro 128gb white... αλλα δεν θελεις xiaomi.. οποτε παμε παρακατω στην ιδια σελιδα εχει...... 5 διαφορετικα BLACKVIEW, Realme 6 κατι σκουπιδια samsung ukitel, μοτορολα moto g oppo a31 και oppo a72 και hisense h40 και πιο μετα παλι blackview doogee infinix και λοιπα σκουπιδια και φτασαμε στα 248... και στα 249 ειναι το p40 lite στην προηγουμενη σελιδα δε.... ουτε αξιζει να μπεις... κινητα που ακομα και 140 να ειχαν κανενας δεν θα ασχολουταν ή παρε το p40 ή το note 9 pro απο εκει και μετα οτι καταλαβαινεις Τσέκερνω p40 και το ξιαομ. το χουαγουει δεν έχει google.μαλλον θα πάω για κάνα ξιαομι και ο θεός βοηθός. update. Είδα αξιολογήσεις , βίντεο κλπ και τελικά ειμσι σε δυο : Redmi note 8 pro η redmi 9 s. 190 το 8 pro. 210 το 9s . Θα του βάλω και μια κάρτα μγνημης 256 και είμαι οκ. Πιο από τα δυο . Αξιζει τα 20 ευρώ παραπάνω το 9s για την δουλειά που το θέλω η όχι ; Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2020 από mp123
GeorgeR1_700 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 20 ώρες πριν, mp123 είπε Και αυτό γίνετε. Αρκεί να παίρνει επέκταση πάνω από 256 Τσέκερνω p40 και το ξιαομ. το χουαγουει δεν έχει google.μαλλον θα πάω για κάνα ξιαομι και ο θεός βοηθός. update. Είδα αξιολογήσεις , βίντεο κλπ και τελικά ειμσι σε δυο : Redmi note 8 pro η redmi 9 s. 190 το 8 pro. 210 το 9s . Θα του βάλω και μια κάρτα μγνημης 256 και είμαι οκ. Πιο από τα δυο . Αξιζει τα 20 ευρώ παραπάνω το 9s για την δουλειά που το θέλω η όχι ; Στο 9s αν και έχουν ακουστεί πολύ καλά σχόλια γενικά, οφείλω να πω πως όταν το γεμίσεις με apps αρχίζει τα σπασίματα, αλλά αυτό παρατηρείται μόνο τότε. Αλλά εφόσον θα το φουλάρεις από ταινίες δεν ξέρω αν θα έχεις και εκεί θέμα. Δυστυχώς δεν μπορω να στείλω το βίντεο που το δείχνει αυτό καθώς ήταν ο μόνος που το έδειξε και χθες του χάκαραν το κανάλι και του το απενεργοποίησαν προσωρινά (unboxing spesialist, δεν είναι διαφήμιση καθώς είναι ένας από τους πιο γνωστούς reviewers και το αναφέρω μόνο και μόνο για την εγκυρότητα του βίντεο). Εγώ θα πρότεινα το 8 pro από αυτά τα 2 για να είμαι σίγουρος. Να πούμε επίσης πως μπορείς να συνδέσεις το κινητό σου ενσύρματα με το router σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει με ένα micro usb to ethernet (απλά δεν ξέρω αν το υποστηρίζουν όλα τα κινητά). 21 ώρες πριν, mp123 είπε Θέλω μόνο smartphone. Ελευθερία κινήσεων . Απλά επειδή το έχω απορία, πέρα από το laptop δεν υπάρχει άλλο pc στο σπίτι που να χρησιμοποιείς? Εγώ θα έπαιρνα έναν εξωτερικό σκληρό, θα τα περνούσα όλα εκεί και τέλος (με την προϋπόθεση του ότι δεν θέλω να βγάζω έξω το laptop). Βέβαια μπορείς κατευθείαν να περάσεις από ένα pc σε ένα άλλο αρχεία μέσω ενός converter για usb. Βέβαια δεν κατανοώ το "Ελευθερία κινήσεων". Τέλος πάντων, συζήτηση κάνουμε, αν θες μου απαντάς 😉 (Εκτός και αν το θες για να το κανεις μεσω cast)
mp123 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Στο 9s αν και έχουν ακουστεί πολύ καλά σχόλια γενικά, οφείλω να πω πως όταν το γεμίσεις με apps αρχίζει τα σπασίματα, αλλά αυτό παρατηρείται μόνο τότε. Αλλά εφόσον θα το φουλάρεις από ταινίες δεν ξέρω αν θα έχεις και εκεί θέμα. Δυστυχώς δεν μπορω να στείλω το βίντεο που το δείχνει αυτό καθώς ήταν ο μόνος που το έδειξε και χθες του χάκαραν το κανάλι και του το απενεργοποίησαν προσωρινά (unboxing spesialist, δεν είναι διαφήμιση καθώς είναι ένας από τους πιο γνωστούς reviewers και το αναφέρω μόνο και μόνο για την εγκυρότητα του βίντεο). Εγώ θα πρότεινα το 8 pro από αυτά τα 2 για να είμαι σίγουρος. Να πούμε επίσης πως μπορείς να συνδέσεις το κινητό σου ενσύρματα με το router σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει με ένα micro usb to ethernet (απλά δεν ξέρω αν το υποστηρίζουν όλα τα κινητά). Απλά επειδή το έχω απορία, πέρα από το laptop δεν υπάρχει άλλο pc στο σπίτι που να χρησιμοποιείς? Εγώ θα έπαιρνα έναν εξωτερικό σκληρό, θα τα περνούσα όλα εκεί και τέλος (με την προϋπόθεση του ότι δεν θέλω να βγάζω έξω το laptop). Βέβαια μπορείς κατευθείαν να περάσεις από ένα pc σε ένα άλλο αρχεία μέσω ενός converter για usb. Βέβαια δεν κατανοώ το "Ελευθερία κινήσεων". Τέλος πάντων, συζήτηση κάνουμε, αν θες μου απαντάς 😉 (Εκτός και αν το θες για να το κανεις μεσω cast) Θέλω μόνο σμαρτφον για να κατεβάζω. Δεν θέλω να είμαι κολλημένος στο γραφείο . Μπορεις να μου πεις αξιόπιστο μαγαζί στο Σκρουτζ που μπορώ να το πάρω ; Αθήνα μένω. Σαν αξιοπιστία εννοώ ότι θα μου βγει καλό και όχι σαν μερικά στον Πειραιά που ότι εχω πάρει μου χαλάγε στο δίμηνο. Ετοιμοπαράδοτο Φυσικα να πάω να το πάρω. Οι τιμές ξεκινάνε από 191 και εκεί παίζουν.
osfp1978 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Στο best price μπες,αμεσα διαθεσιμο το note 8 pro στο mi.gr (δεν υπαρχει αυτο το καταστημα στο σκρουτζ) στα 186,50€ το 6/128.Εχει και φθηνοτερο 6/64. Το καταστημα ειναι στο Περιστερι,εχω αγορασει απο κει το p40 lit.Εξαιρετικοι και επαγγελματιες..... 1
mp123 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δεν το είχα δει γιατί μόνο Σκρουτ βλέπω. Έχει και το 9s στα 189. Ετοιμοπαράδοτα. Μια χαρά τότε βολεύει εκεί να πάω και πιο φτηνα από ότι τα βρήκα. Θα πάω να μου πουν πιο να πάρω.Να πάρω και μια γνώμη από εκεί . Να τα δω και ζωντανά κιόλας . Ευχαριστω. 1
AntiCambeR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Καλύτερα να αποφύγεις το Note 8 Pro λόγω του Mediatek, νομίζω πως ανεβάζει θερμοκρασία. 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε Καλύτερα να αποφύγεις το Note 8 Pro λόγω του Mediatek, νομίζω πως ανεβάζει θερμοκρασία. Στα games μόνο από τι ξέρω. 1
mp123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Όσο το ψάχνω τόσο Πιο πολυ μπερδεύωμε. Τέλος xiaomi note 9s και ας ελπίσω να είναι καλό.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, mp123 είπε Όσο το ψάχνω τόσο Πιο πολυ μπερδεύωμε. Τέλος xiaomi note 9s και ας ελπίσω να είναι καλό. Σήμερα μόλις άνοιξε το κανάλι που προανέφερα, παραθέτω το κόλλημα του 9s https://youtu.be/Nc-lZTyWtCM?t=534 Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2020 από GeorgeR1_700 1
mp123 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Σήμερα μόλις άνοιξε το κανάλι που προανέφερα, παραθέτω το κόλλημα του 9s https://youtu.be/Nc-lZTyWtCM?t=534 189 το έχω βρει ετοιμοπαράδοτο.Αξιζει τι λες ; Θα το έχω για δεύτερο Για πρώτο έχω το iPhone 11.θα ξενερώσω που κολλάει. Παρά πολυ.Καμμία άλλη επιλογή έχουμε και ας ανέβουμε budget στα 250. Οπως έχω πει αν διάβασες για download το θέλω. Τουλάχιστον 128 η 256 με sd card οπωσδήποτε. Χουαγουει π40 λαιτ δεν έχει google. Σαμσουνγκ στην τιμή αυτη έχει σκουπίδια ούτε θέλω κιόλας . Τρεις ναυαρχιδες είχα δεν ξαναπαίρνω . Υ,γ βλέπω p30 lite 256 go στα 235 ευρώ. Εινσι του 2019. Θα έχει google services ; Αν ναι να δω και αλλά χουαγουει του 2019 αρκεί να έχουν google Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2020 από mp123
SeNNinhA Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, mp123 είπε 189 το έχω βρει ετοιμοπαράδοτο.Αξιζει τι λες ; Θα το έχω για δεύτερο Για πρώτο έχω το iPhone 11.θα ξενερώσω που κολλάει. Παρά πολυ.Καμμία άλλη επιλογή έχουμε και ας ανέβουμε budget στα 250. Οπως έχω πει αν διάβασες για download το θέλω. Τουλάχιστον 128 η 256 με sd card οπωσδήποτε. Χουαγουει π40 λαιτ δεν έχει google. Σαμσουνγκ στην τιμή αυτη έχει σκουπίδια ούτε θέλω κιόλας . Τρεις ναυαρχιδες είχα δεν ξαναπαίρνω . Υ,γ βλέπω p30 lite 256 go στα 235 ευρώ. Εινσι του 2019. Θα έχει google services ; Αν ναι να δω και αλλά χουαγουει του 2019 αρκεί να έχουν google P30lite? Μιλάμε για "αρχαίο" πια εοεξεργαστη! Με τίποτε! Δες το Realme 5 Pro. Το Xiaomi Note 8 pro κακώς το έχεις απορρίψει. Μια χαρά αξιόπιστος έχει αποδειχθεί ο επεξεργαστής του στα πάντα σχεδόν. Το αποφεύγουν κυρίως γιατί η gcam δεν παίζει το ίδιο καλά σε αυτόν. Δεν έχει υπερθερμανσεις όπως λένε. Ίσως σε παιχνίδια ειναι απλά λίγο πιο θερμο. Κάτι που δεν σε ενδιαφέρει εσένα. 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Όπως είπε και ο φίλος από πάνω, δεν χρειάζεται να δώσεις παραπάνω λεφτά. Με το 8 pro είσαι 100% καλυμμένος. Το 9s είναι επιβαιβεωμένο ρίσκο... 11 ώρες πριν, mp123 είπε Οπως έχω πει αν διάβασες για download το θέλω. Ναι το είδα, σου είχα προτείνει κιόλας τρόπο για ενσύρματη σύνδεση 😉 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα