mp123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Οπως λει ο τίτλος ψάχνω αξιοπρεπές κινητό ( τροποσ του λέγειν τωρα )το πολυ 200 ευρώ με τουλάχιστον 256 gb χωρητικότητα. Ο σκοπός είναι να κατεβάζω ταινίες , μουσική για να τα παιρναω μετά στο λαπ τοπ. Ούτε καν κάρτα θα του βάλω . Αποκλειστική χρήση μόνο για downloads . Έχω το iPhone 11 για κινητό.
adi32 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 https://www.skroutz.gr/s/24151428/Honor-9X-Pro-256GB-Phantom-Purple.html
jim1221 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 https://www.bestprice.gr/item/2156159135/huawei-p30-lite-new-edition-256gb-dual.html
koutsis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, mp123 είπε Οπως λει ο τίτλος ψάχνω αξιοπρεπές κινητό ( τροποσ του λέγειν τωρα )το πολυ 200 ευρώ με τουλάχιστον 256 gb χωρητικότητα. Ο σκοπός είναι να κατεβάζω ταινίες , μουσική για να τα παιρναω μετά στο λαπ τοπ. Ούτε καν κάρτα θα του βάλω . Αποκλειστική χρήση μόνο για downloads . Έχω το iPhone 11 για κινητό. Και γιατί δεν τα κατεβάζεις κατευθείαν στο laptop; 🤔🤔 1
mp123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, koutsis είπε Και γιατί δεν τα κατεβάζεις κατευθείαν στο laptop; 🤔🤔 Το lap top το έχω μόνο στα ταξίδια για την δουλειά. Όταν γυρίζω Ελλάδα δεν το βγάζω από το bagpack. Μπαίνει αποθήκη μέχρι το επόμενο ταξίδι. 4 ώρες πριν, adi32 είπε https://www.skroutz.gr/s/24151428/Honor-9X-Pro-256GB-Phantom-Purple.html 2 ώρες πριν, jim1221 είπε https://www.bestprice.gr/item/2156159135/huawei-p30-lite-new-edition-256gb-dual.html Θα έχω playstore , google ,κλπ. Αφου διαβαζω πως τα χουαγουει δεν έχουν ; βλέπω και τα ξιαομι που όλοι τα έχουν για αξιόπιστα κάτω από 200 αλλά τα φοβαμε μην είναι πεταμένα λεφτά. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2020 από mp123
SeNNinhA Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν είναι απαραίτητο να έχει 256gb μνήμη το κινητό σου κάτι που θα το κάνει πιο ακριβό. Αρκεί να έχει θύρα για κάρτα SD. Κάτι που θα σε βολέψει και για την μεταφορά των αρχειων. Λογικά αυτό που θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει μόνο είναι η ταχύτητα του WiFi module του κινητού και τίποτε άλλο. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2020 από SeNNinhA 2
Papakaliati Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 17 λεπτά πριν, mp123 είπε Το lap top το έχω μόνο στα ταξίδια για την δουλειά. Όταν γυρίζω Ελλάδα δεν το βγάζω από το bagpack. Μπαίνει αποθήκη μέχρι το επόμενο ταξίδι. Θα έχω playstore , google ,κλπ. Αφου διαβαζω πως τα χουαγουει δεν έχουν ; βλέπω και τα ξιαομι που όλοι τα έχουν για αξιόπιστα κάτω από 200 αλλά τα φοβαμε μην είναι πεταμένα λεφτά. Γιατί δεν το βγάζεις από το bagpack? Και όταν δεν είσαι εξωτερικό πως δουλεύεις; Σε ποια αποθήκη μπαίνει; Γιατι δεν χρησιμοποιείς απλα ένα USB κατεβάζοντας από το σπίτι σου; Για ποιον λόγο κάποιος να θέλει να χρησιμοποιήσει σμαρτφοουν σαν κατεβαστηρι ; Γιατί δεν βάζεις απλά ένα Netflix γιατί όταν είσαι εξωτερικό; Η αντί για σμαρτφοουν ταμπλέτ έχει πολύ περισσότερο νόημα, γιατί θα μπορούσες να το χρησιμοποιείς για να βλέπεις και τις ταινίες. Στην τελική, γιατί; 2
koutsis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 28 λεπτά πριν, mp123 είπε Το lap top το έχω μόνο στα ταξίδια για την δουλειά. Όταν γυρίζω Ελλάδα δεν το βγάζω από το bagpack. Μπαίνει αποθήκη μέχρι το επόμενο ταξίδι. Θα έχω playstore , google ,κλπ. Αφου διαβαζω πως τα χουαγουει δεν έχουν ; βλέπω και τα ξιαομι που όλοι τα έχουν για αξιόπιστα κάτω από 200 αλλά τα φοβαμε μην είναι πεταμένα λεφτά. Μήπως απλά να το εβγαζες από το backpack αντί να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία να αγοράζεις καινούριο κινητό, να κατεβάζεις από κει και μετά να τα περνάς όλα στο laptop? Δεν βρίσκω κάποιο νόημα σε όλο αυτό... 1
mp123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Δεν είναι απαραίτητο να έχει 256gb μνήμη το κινητό σου κάτι που θα το κάνει πιο ακριβό. Αρκεί να έχει θύρα για κάρτα SD. Κάτι που θα σε βολέψει και για την μεταφορά των αρχειων. Λογικά αυτό που θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει μόνο είναι η ταχύτητα του WiFi module του κινητού και τίποτε άλλο. Οκ έστω και ετσι πιο παίρνει επέκταση πάνω 256 ; Μην με πάτε σε ξιαομι.
SeNNinhA Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mp123 είπε Οκ έστω και ετσι πιο παίρνει επέκταση πάνω 256 ; Μην με πάτε σε ξιαομι. Εάν θέλεις το πιο γρήγορο κατέβασμα θα πρέπει να έχεις modem και τηλέφωνο που υποστηρίζουν WiFi ax (6th gen). Τηλεφωνο με ax στα 200€ δεν θα βρεις. Οποτε πάμε σε WiFi ac (5th gen). Τα περισσότερα σύγχρονα middle range smartphones έχουν ac. Αφού δεν έχεις άλλες απαιτήσεις δες τι σου αρέσει σε αυτή την τιμή, έλεγξε εάν έχει WiFi ac και SD card και αγόρασε το. Οτιδήποτε άλλο δεν έχει νόημα να πούμε αφού δεν έχεις αλλά κριτήρια και απαιτήσεις να παραθέσεις. Σε αυτή την κατηγορία τιμής η Xiaomi παίζει σχεδόν μόνη της. Ειδικά εάν μιλάμε για SD card. Για 256gb στα 200€ φυσικά το ξεχνάς. Ρίξε μια ματιά και στα Realme αλλά δύσκολα θα τα βρεις Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι είναι τζάμπα χρήματα αλλά εσύ ξέρεις. Φυσικά μπορείς να αγοράσεις ένα mini pc για κάτι τέτοιο στα ίδια ή και λιγότερα χρήματα και να κάνεις την ίδια δουλειά. Πχ: Ή εναλλακτικά ένα XIAOMI MI Box S 4k, να του κουμπώσεις ένα σκληρό και ένα αντάπτορα ethernet και να κάνεις την δουλειά σου με ελάχιστα χρήματα. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2020 από SeNNinhA
mp123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Βλεπω Σκρουτζ αυτό το ξιαομι note 9s που όλοι στις αξιολογήσεις λένε καλό Θα κατεβάζει σε χρόνο που θα είναι ανεκτός η θα περιμένω χρόνια ;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mp123 είπε Μην με πάτε σε ξιαομι. δυσκολο εδω στο ινσομνια... επισης <<Αποκλειστική χρήση μόνο για downloads>> αρα παιζει ρολο αν θα εχει google services...δεν ξερω για αυτο ρωταω... Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2020 από Επισκέπτης
mp123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε δυσκολο εδω στο ινσομνια... επισης <<Αποκλειστική χρήση μόνο για downloads>> αρα παιζει ρολο αν θα εχει google services...δεν ξερω για αυτο ρωταω... Ναι ακριβως αυτό. Με google App Store , you tube , google browser . Smartphone από 6,3 - 6.8 ίντσες.να έχει μια αξιοπρεπή ανάλυση και να αντέχει για αυτη την χρήση . Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2020 από mp123
SeNNinhA Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 40 λεπτά πριν, mp123 είπε Βλεπω Σκρουτζ αυτό το ξιαομι note 9s που όλοι στις αξιολογήσεις λένε καλό Θα κατεβάζει σε χρόνο που θα είναι ανεκτός η θα περιμένω χρόνια ; Διάβασα το παρακάτω. Δεν ξέρω εάν λύθηκε. https://www.androidauthority.com/xiaomi-redmi-note-9s-wi-fi-problem-1128946/ Προσωπικα δεν θα πήγαινα σε Smartphone λύση. Μία λύση θα ήταν να πας σε ένα Realme 6 από Amazon Spain που βγαίνει και στα χρήματα σου και με Amazon εάν δεν σου κάνει απλά το επιστρέφεις πίσω χωρίς προβλήματα. https://www.amazon.es/realme-Smartphone-Camera-Desbloqueo-instantáneo/dp/B086J8MF4N?ref_=mw_olp_product_details&th=1&psc=1 1
mp123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Θέλω μόνο smartphone. Ελευθερία κινήσεων .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα