Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, primeragt είπε

Σιγά μη σε στείλουν 9 το πρωί σπίτι σου να χρεωθούν μια μέρα τζάμπα. Στο τελείωμα θα στο πουν, για μ@λ@κες ψάχνεις.

Μπα,μια χαρα γινεται.Εγω περιμενα καιρο να με απολυσουν απο μια εταιρια,γιατι αλλα ειχαμε συμφωνησει και αλλα καταληξαμε να κανουμε.

Παω ενα πρωι,μεσα στη μεση της βδομαδας,ετοιμαζομαι να φορτωσω το δρομολογιο,και μου λεει η υπευθυνη "μη φορτωσεις,σε λιγο θα ερθει η απολυση σου ".

Εκανα μια βολτα μεχρι να ερθουν τα χαρτια,τα υπεγραψα μετα απο κανα μισαωρο και πηρε ο καθενας το δρομο του.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πάντως αν και υπήρξε μια πολύ πιεστική δουλειά, πέραν το οικονομικό απέκτησα και μια εμπειρία από τον ιδιωτικό τομέα. Επίσης με βοήθησε να καταλάβω τι πραγματικά μαρέσει.

• Confused 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lactate είπε

πάντως αν και υπήρξε μια πολύ πιεστική δουλειά, πέραν το οικονομικό απέκτησα και μια εμπειρία από τον ιδιωτικό τομέα. Επίσης με βοήθησε να καταλάβω τι πραγματικά μαρέσει.

Ετσι οπως καταλαβαίνω πρέπει η βασική σου δουλειά να είναι στο δημόσιο.Αν είναι ετσι τωρα εξηγούνται ολα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ετσι οπως καταλαβαίνω πρέπει η βασική σου δουλειά να είναι στο δημόσιο.Αν είναι ετσι τωρα εξηγούνται ολα.

από ευρωπαϊκα προγράμματα ως ερευνητής. Δεν είμαι μόνιμος κάπου. Απλά έχει άλλη κούραση να διδάσκεις μαθήματα, να εισαι στον υπολογιστή και να γράφεις δημοσιεύσεις, να έχεις τα ποντίκια σου και να κάνεις τα πειράματά σου από το να τρέχεις ασταμαάτητα χωρίς ωράριο με μόνιμη βιασύνη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, lactate είπε

από ευρωπαϊκα προγράμματα ως ερευνητής. Δεν είμαι μόνιμος κάπου. Απλά έχει άλλη κούραση να διδάσκεις μαθήματα, να εισαι στον υπολογιστή και να γράφεις δημοσιεύσεις, να έχεις τα ποντίκια σου και να κάνεις τα πειράματά σου από το να τρέχεις ασταμαάτητα χωρίς ωράριο με μόνιμη βιασύνη.

Μα καλά οδοντίατρος δε είσαι ; Κανείς πειράματα στα ποντίκια ;
Anyway . ευρωπαϊκά προγράμματα καμμία μκο . Κατάλαβα.  Μια χαρά σε βρίσκω.Αρχοντας.Κατσε εκεί που καθεσε γιατί εμεις στον ιδιωτικό τομέα κάθε μέρα κρινόμαστε.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, mp123 είπε

Μα καλά οδοντίατρος δε είσαι ; Κανείς πειράματα στα ποντίκια ;
Anyway . ευρωπαϊκά προγράμματα καμμία μκο . Κατάλαβα.  Μια χαρά σε βρίσκω.Αρχοντας.Κατσε εκεί που καθεσε γιατί εμεις στον ιδιωτικό τομέα κάθε μέρα κρινόμαστε.

ναι αλλα ασχολουμαι με την ερευνα στην οποια προτιμαμε ελαφρως τα ποντίκια :P καλα αν εβρισκα δουλεια σε ιατρειο θα πηγαινα δε το συζηατω. και οι ερευνητές κρινόμαστε και μάλιστα πολύ  αυστηρά. Το μόνο που τους νοιάζει είναι οι δημοσιεύσεις και απλά κυνηγάς δημοσιεύσεις. Παίρνεις προγράμματα τα οποία κρατάνε 1-2 χρόνια και κάθε χρόνο ετοιμάζεις πρόταση και αν παρει χρηματοδητηση καποτε και αν πληρωθεις και αν και αν. Τουλάχιστονν στον ιδιωτικό τομέα υπάρχει και η περίπτωση να μη σε απολύσουν και αν σε προσλάβουν κάπου κατά πάσα πιθανότητα τον επόμενο μήνα θα δεις κάποια λεφτά. Σε εμάς όλο και κάποιος υπάλληλος θα χει δουλιτσα και θα δεις τα λεφτά κανα διμηνο αργότερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και τι έρευνας με τα ποντίκια. Τους βγάζεις τα δόντια ; 
Πριν πέσει λουκέτο ( έχεις μια τάση μπορώ να πω και ότι θέμα βάζεις πέφτει λουκέτο )  πες μας που δημοσιεύεις τις έρευνες σου. Στο διαδύκτιο πιστευω θα έχεις βγάλει να διαβάσουμε .  Δωσε link να διαβάσουμε και εμεις τι πληρώνει η eu.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, mp123 είπε

Και τι έρευνας με τα ποντίκια. Τους βγάζεις τα δόντια ; 
Πριν πέσει λουκέτο ( έχεις μια τάση μπορώ να πω και ότι θέμα βάζεις πέφτει λουκέτο )  πες μας που δημοσιεύεις τις έρευνες σου. Στο διαδύκτιο πιστευω θα έχεις βγάλει να διαβάσουμε .  Δωσε link να διαβάσουμε και εμεις τι πληρώνει η eu.

Με καρκινο ασχολουμαι. Παρολα αυτα δοκιμες εμφυτευματων σε ζωα εργαστηριου ειναι πολυ διαδεδομενες.

Δημοσ.
Στις 4/10/2020 στις 11:03 ΠΜ, cloud13 είπε

Tα κουπονια ΔΕΝ ειναι λεφτα ξεκαθαρα. Αν ηταν συνεννοημενο απο την αρχη φυσικα δεν θα ηταν κακο μιας και ειναι legit αλλα οπως το περιγραφεις ειναι απαραδεκτο.Παντως για μενα ειναι παντα καπου στη μεση η αληθεια η το ''σωστο'', ο προηγουμενος εργοδοτης με ειχε 5 μήνες ''μέσα'' στα 4 χρονια που ημουν εκει (μισθοδοσια καθε 40 μερες 1μισι μηνα οπότε μαζεύτηκε αυτο) και οταν βρηκα την επομενη εδωσα 1 μηνα διορια να βρεθει αντικαταστατης να τον εκπαιδευσω. Οχι επιεδη το αξιζε ο εργοδοτης αλλα επειδη ηθελα να ειμαι εγω σωστος επαγγελματιας μεχρι τελους και να μη δυσκολευτουν και οι υπολοιποι του τμηματος. Αλλα δεν μπορω να κακισω και καποιον που φευγει asap αν ο εργοδοτης εχει φερθει ασχημα..

κανονικά, μία εταιρεία μπορεί να δώσει ως παροχή το πολύ 3 ευρώ / ημέρα για σίτιση χωρίς να χρειάζεται να δηλωθεί ως παροχή. πάνω από το ποσό αυτό, θεωρείται παροχή σε είδος η οποία φορολογείται κανονικότατα (πρέπει να δηλώσει ο εργοδότης πως στο παρέχει) και πληρώνει και εργοδοτικές εισφορές. είναι δηλαδή σαν να παίρνεις χρήμα. και όμως κανένας δεν τα ελέγχει αυτά και για αυτό οι εργοδότες βρίσκουν τρόπους να αποφεύγουν τα ''περιττά'' έξοδα

Στις 4/10/2020 στις 7:15 ΜΜ, Dantε είπε

Προχθες ανακοινωσα και εγω στη δουλεια μου οτι φευγω.

2 βδομαδες του ειπα και αυτο επειδη ειναι περιοδος με φορτο εργασιας.

Και εγω δε καταλαβαινω πως θελουν 1 μηνα πιο νωρις να τους το λες ,οταν αυτοι πας το πρωι  9  η ωρα και μπορουν να σε στειλουν σουμπιτο σπιτι σου,ασχετα αν εχεις εξοδα να τρεχουν κτλ.

η μαγική λέξη που κάνει την διαφορά, είναι στην λέξη ''αποζημίωση''. ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να σε αποζημιώσει, εσύ όχι. 

για να μιλήσουμε σοβαρά, κανένας εργοδότης δεν μπορεί να σε αναγκάσει να δουλέψεις εάν θέλεις να φύγεις. εάν σου αρνηθεί να φύγεις, θα έχει κάποιον για έναν μήνα να τον πληρώνει για να είναι αδιάφορος; εάν μάλιστα χρωστάει και άδειες...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, james01gr είπε

η μαγική λέξη που κάνει την διαφορά, είναι στην λέξη ''αποζημίωση''. ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να σε αποζημιώσει, εσύ όχι. 

για να μιλήσουμε σοβαρά, κανένας εργοδότης δεν μπορεί να σε αναγκάσει να δουλέψεις εάν θέλεις να φύγεις. εάν σου αρνηθεί να φύγεις, θα έχει κάποιον για έναν μήνα να τον πληρώνει για να είναι αδιάφορος; εάν μάλιστα χρωστάει και άδειες...

Αυτό είναι πολύ σωστό που λες.
Αλλά έναν εργοδότη που σου έχει φερθεί καλά δεν θες να τον κρεμάσεις. Αν δούλευα σε κανέναν σιχαμένο (έχω πολύ συγκεκριμένο παράδειγμα στο μυαλό μου) θα το ανακοινωνα με sms. Πως χωριζουν καποιοι με sms? χειροτερα :P

Δημοσ.
Στις 4/10/2020 στις 3:33 ΜΜ, lactate είπε

όπως είπα είναι η δεύτερη δουλειά μου

άμα είναι 2η δουλειά τότε κυριλέ no worries just go for it...

πως κάνετε δύο δουλειές ρε παιδιά? ή είναι part time?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, adrfinance είπε

άμα είναι 2η δουλειά τότε κυριλέ no worries just go for it...

πως κάνετε δύο δουλειές ρε παιδιά? ή είναι part time?

10-9 δουλεύω και στις 2 και Σαββατα.. :P

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, lactate είπε

10-9 δουλεύω και στις 2 και Σαββατα.. :P

τι εννοεις 10-9 και στις δυο και σαββατα; την ιδια ωρα δουλευεις και στις δυο δουλειες; inception;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...