cloud13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, great είπε αυτο με τις δυο βδομαδες ειναι καθαρα τυπικο και urbanlegend για μένα,οπως αυτοι σε απολυουν στο δευτερόλεπτο οτι και να εχεις υπογραψει δεν ειναι πάνω απο τον νόμο, θα σου ζαλίσουν οτι θελουμε δυο βδομάδδες αλλα σορρυ δεν παιζει. Σιγα μην κατσω να σκεφτω τα συναισθήματα του αφεντικου που σε βάζει να δουλευεις 13 ωρες χωρίς υπερωρίες. Όπως λοιπον και αυτος θα σε εδιωχνε την ιδια μερα ετσι και εσυ παραιτήσε την ίδια μέρα. Στην προηγούμενη δουλεια, σε ενα νταχάο, 19:00 με πηραν τηλεφωνο να μου κανουν προσφορά, 19:15 ειχα ηδη στειλει το μαιλ στην δουλεια που ελεγε οτι αυριο θα ειναι η τελευταια μου μερα και παρακαλω ετοιμαστε τα χαρτια μου να ερθω να υπογραψω το μεσημερι. Προτου πέιτε γι ανήθικα και τετοια, γιατι μετα καθησαν και μου την ειπαν οταν ανεφερα οτι δεν περιμενα τετοιες συνθηκες και δεν μου αρεσει ο τροποσ δουλειας σας τολμησαν να μου πουν οτι εμεις ειμασταν ενταξει απεναντι σου και ηξερες που ερχοσουνα. μια μικρη ομως λεπτομερια. ειχαμε συμφωνησει 1200, και την μερα της προσληψης μου κανει η λογιστρια ναι ξερεις ειναι 1000 τα λεφτα και 200 σε ticket restaurant....!!! οκ δεχτηκα γιατι ειμουν 1 χρονο ανεργος αλλα οταν τους λεω οχι δεν ειανι ετσι γιατι συμφωνησαμε σε 1200 και ηταν ετσι και ετσι. και φυσικα μπαινουμε σε μια κουβεντα μετα μα και τα ticketrestaurant ειναι λεφτα, οχι λεω ειναι κουπονια, οχι ειναι λεφτα, οχι ειναι κουπονια....κανα 5λεπτο αυτο. Αντε γεια σας. Ηθικο δίδαγμα, αν γουσταρεις να δωσεις 2 βδομαδες δωστες, εαν δεν θελεις, φυγε την ιδια ημερα. ακομα και στο συμβολαιο να το λεει δεν παιζει. Ειναι σαν το άλλο θεμα που ελεγε οτι ειχε υπογραψει οτι δεν θα δουλεψει σε παρομοιο κλαδο και οχι κοντα στα 200χλμ απο την παλια δουλεια. μην μασατε. Tα κουπονια ΔΕΝ ειναι λεφτα ξεκαθαρα. Αν ηταν συνεννοημενο απο την αρχη φυσικα δεν θα ηταν κακο μιας και ειναι legit αλλα οπως το περιγραφεις ειναι απαραδεκτο.Παντως για μενα ειναι παντα καπου στη μεση η αληθεια η το ''σωστο'', ο προηγουμενος εργοδοτης με ειχε 5 μήνες ''μέσα'' στα 4 χρονια που ημουν εκει (μισθοδοσια καθε 40 μερες 1μισι μηνα οπότε μαζεύτηκε αυτο) και οταν βρηκα την επομενη εδωσα 1 μηνα διορια να βρεθει αντικαταστατης να τον εκπαιδευσω. Οχι επιεδη το αξιζε ο εργοδοτης αλλα επειδη ηθελα να ειμαι εγω σωστος επαγγελματιας μεχρι τελους και να μη δυσκολευτουν και οι υπολοιποι του τμηματος. Αλλα δεν μπορω να κακισω και καποιον που φευγει asap αν ο εργοδοτης εχει φερθει ασχημα.. 3
great Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 40 λεπτά πριν, cloud13 είπε Tα κουπονια ΔΕΝ ειναι λεφτα ξεκαθαρα. Αν ηταν συνεννοημενο απο την αρχη φυσικα δεν θα ηταν κακο μιας και ειναι legit αλλα οπως το περιγραφεις ειναι απαραδεκτο. πες το σε αυτους, οχι ειναι λεφτα, οχι ειναι κουποννια επι πεντε λεπτα σου λεω να με πεισουν. Και οπως ειπα δεν ηταν αυτη η αρχκη συμφωνια ήταν 1200 καθαρα, δεν μου ειπαν οταν εγινε η προταση ξερεισ ειναι 1000 και 200 κουπονια. αλλα να στο λεει την ημερα που πας να υπογραψεις με την θυλια στο λαιμο, σιγουρα δεν θα δεχομουν αλλα και τα 1000 τοτε ηταν παραδεισος για μενα. αλλα ρε φιλε να εχεις το θρασος μετα να ου την λες κι ολλας και να πας να με πείσεις για το τραγικο της εταιρειας σου. Φυσικα στο τελοσ μου κανει κι ολλας , ναι οκ και καθεσε και φευγεις μια μερα προθεσμια κανονικα μου λεει δεν μπορουμς να σε αφησουμε, απανταω δηλαδη αν με απολυατε θα μου λεγατε δυο βδομαδες πριν ξερεις θα σε απολυσουμε , φυσικα μου λεει, πίπες (true) του λέω, οκ κανει καλη συνεχεια. φοβερα θελουν για να σταματησουν τις αθλιες πρακτικες τους ολοι σχεδον. Μην μασατε με το δυο βδομαδες
nkadsn Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Στις 3/10/2020 στις 7:42 ΠΜ, lactate είπε Θέλω να παραιτηθώ από τη δεύτερη δουλειά, επειδή βασικά δεν την παλεύω άλλο. Οι συνθήλες είναι πολύ καλές, ο μισθός αρκετά καλός, απλά το ωράριο ότι να ναι και σαν αντικείμενο το βαριέμαι. Το ερώτημα είναι πόσο νωρίτερα να ειδοποιήσω; Με το αφεντικό επίσης εχω πολυ καλες σχέσεις και δεν ξέρω πως να του το πω χωρις να φανεί άσχημο/ Η συνθήκες και όχι η συνθηλες.
lactate Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 13 λεπτά πριν, great είπε πες το σε αυτους, οχι ειναι λεφτα, οχι ειναι κουποννια επι πεντε λεπτα σου λεω να με πεισουν. Και οπως ειπα δεν ηταν αυτη η αρχκη συμφωνια ήταν 1200 καθαρα, δεν μου ειπαν οταν εγινε η προταση ξερεισ ειναι 1000 και 200 κουπονια. αλλα να στο λεει την ημερα που πας να υπογραψεις με την θυλια στο λαιμο, σιγουρα δεν θα δεχομουν αλλα και τα 1000 τοτε ηταν παραδεισος για μενα. αλλα ρε φιλε να εχεις το θρασος μετα να ου την λες κι ολλας και να πας να με πείσεις για το τραγικο της εταιρειας σου. Φυσικα στο τελοσ μου κανει κι ολλας , ναι οκ και καθεσε και φευγεις μια μερα προθεσμια κανονικα μου λεει δεν μπορουμς να σε αφησουμε, απανταω δηλαδη αν με απολυατε θα μου λεγατε δυο βδομαδες πριν ξερεις θα σε απολυσουμε , φυσικα μου λεει, πίπες (true) του λέω, οκ κανει καλη συνεχεια. φοβερα θελουν για να σταματησουν τις αθλιες πρακτικες τους ολοι σχεδον. Μην μασατε με το δυο βδομαδες εγω θα πω 2 εβδομαδες με το σκεπτικο οταν τελειωσουν οι 2 εβδομαδες να ειναι η ημερομηνια που θελω να φυγω.
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, nkadsn είπε Η συνθήκες και όχι η συνθηλες. Οι συνθήκες. 5
Zerg13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 3/10/2020 στις 8:45 ΠΜ, dpolal είπε Του το λες και δίνεις ένα περιθώριο μίας εβδομάδας τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης. Αν ο καινούργιος χρειάζεται τίποτα εκπαίδευση ή προσαρμογή τον βοηθάς. 24 ωρων λεω εγω 🙂 15 μερες minimum. Αν θες μιλησουμε σοβαρα Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2020 από Zerg13
adrfinance Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 και τι θα κάνεις πως θα ζήσεις? με τι λεφτά?
Salvation81 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Ασε να μαντεψω, κανεις piercing σε αλλα ατομα; Στις 3/10/2020 στις 8:37 ΠΜ, Papakaliati είπε Τι να φανεί άσχημα; Το ότι θα του πεις να χωρίσετε; It’s complicated πες του. Και γιατι να μην του πει "Βρηκα αλλη" ;
lactate Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, adrfinance είπε και τι θα κάνεις πως θα ζήσεις? με τι λεφτά? όπως είπα είναι η δεύτερη δουλειά μου
tasanton Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Εφόσον έχεις καλή σχέση με το αφεντικό και δεν ξέρεις πώς έρχονται τα πράγματα στο μέλλον, σου προτείνω να το συζητήσεις μαζί του. Πες του ότι αποφάσισες να φύγεις για τον Χ/Ψ λόγο και ρώτα τον εκείνο μέχρι πότε πιστεύει ότι σε χρειάζεται. Αυτό είναι καθαρό από πλευράς σου και δείχνει ότι δεν "κρεμάς" τον άλλο. Προφανώς θα έχεις στο μυαλό σου το μέγιστο που μπορείς να μείνεις και κάπου θα τα βρείτε. Μεταξύ μας, 10 μέρες πάνω, 10 μέρες κάτω δεν αλλάζουν τίποτα. Και θυμήσου, από τη στιγμή που θα το ανακοινώσεις, όλη σου η ψυχολογία θα αλλάξει. Με το να του πεις "ευχαριστώ φεύγω σε 10 μέρες" δεν κερδίζει κανείς τελικά.
Dantε Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Προχθες ανακοινωσα και εγω στη δουλεια μου οτι φευγω. 2 βδομαδες του ειπα και αυτο επειδη ειναι περιοδος με φορτο εργασιας. Και εγω δε καταλαβαινω πως θελουν 1 μηνα πιο νωρις να τους το λες ,οταν αυτοι πας το πρωι 9 η ωρα και μπορουν να σε στειλουν σουμπιτο σπιτι σου,ασχετα αν εχεις εξοδα να τρεχουν κτλ. 2
primeragt Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 34 λεπτά πριν, Dantε είπε Προχθες ανακοινωσα και εγω στη δουλεια μου οτι φευγω. 2 βδομαδες του ειπα και αυτο επειδη ειναι περιοδος με φορτο εργασιας. Και εγω δε καταλαβαινω πως θελουν 1 μηνα πιο νωρις να τους το λες ,οταν αυτοι πας το πρωι 9 η ωρα και μπορουν να σε στειλουν σουμπιτο σπιτι σου,ασχετα αν εχεις εξοδα να τρεχουν κτλ. Σιγά μη σε στείλουν 9 το πρωί σπίτι σου να χρεωθούν μια μέρα τζάμπα. Στο τελείωμα θα στο πουν, για μ@λ@κες ψάχνεις. 5 1
lactate Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, tasanton είπε Εφόσον έχεις καλή σχέση με το αφεντικό και δεν ξέρεις πώς έρχονται τα πράγματα στο μέλλον, σου προτείνω να το συζητήσεις μαζί του. Πες του ότι αποφάσισες να φύγεις για τον Χ/Ψ λόγο και ρώτα τον εκείνο μέχρι πότε πιστεύει ότι σε χρειάζεται. Αυτό είναι καθαρό από πλευράς σου και δείχνει ότι δεν "κρεμάς" τον άλλο. Προφανώς θα έχεις στο μυαλό σου το μέγιστο που μπορείς να μείνεις και κάπου θα τα βρείτε. Μεταξύ μας, 10 μέρες πάνω, 10 μέρες κάτω δεν αλλάζουν τίποτα. Και θυμήσου, από τη στιγμή που θα το ανακοινώσεις, όλη σου η ψυχολογία θα αλλάξει. Με το να του πεις "ευχαριστώ φεύγω σε 10 μέρες" δεν κερδίζει κανείς τελικά. Κοίτα εγω θα πω οτι φευγω και οτι θα μεινω ενα διβδομαδο μεχρι να βρει αντικαταστατη. Δεν θελω να συζητησω κατι γιατι ψυχολογικα εχω ξεπερασει κατα πολυ τα ορια μου. Απλα να φυγω και να μην ξανακοιταξω πισω θελω
Narayan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Νέο τόπικ σε ένα μήνα: "Δεν βρίσκω δουλειά που να μην με αγχώνει και να πληρώνει τόσο καλά όσο η παλιά μου, τι να κάνω;"
filipN Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Narayan είπε Νέο τόπικ σε ένα μήνα: "Δεν βρίσκω δουλειά που να μην με αγχώνει και να πληρώνει τόσο καλά όσο η παλιά μου, τι να κάνω;" Ένα γάμο συμφέροντος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις