Vlad27 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, danaos7 είπε Να φανταστώ φρεσκαρισμα και μικρό σπίτι....για τέτοια λεφτα Ένα χέρι σε 97τμ και τα χρώματα δικά μου.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 49 λεπτά πριν, manolis-K είπε Μιλάμε για πλαστικό επι τοίχου και οχι για πορτες κλπ (ριπολινες) Αυτο ειναι σχετικά εύκολο και γινεται ευκολα. Ο έμπειρος μάστορας θα το κάνει στο 1/3 του χρονου και θα εχει καλυτερη επιφανεια το χρωμα Αξιζει να παρετε καλυτερα χρωματα (εισαγωγης). Το κόστος ειναι στα εργατικά και οχι στο υλικο Αν μιλαμε για στοκαρίσματα εκει μετρά ο καλός μαστορας Τα χρώματα να τα αγοραζετε πάντα εσεις. Στον κουβά που θα φερει ο μάστορας μπορεί να εχει οτι χρωμα θέλει και δεν θα το πάρετε είδηση Τιμη κατ αποκοπην ή μεροκάματο εαν ειστε σχετικοι Εχω δει παντως να βαφουν με το ιδιο πλαστικο και τις πορτες.
rooter Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δοκίμασα να βάψω μόνος μου και φυσικά έχω ταλαιπωρηθεί πολύ, έχω κουραστεί πολύ, και το έχω μετανιώσει πολύ. Ο λόγος βέβαια το οικονομικό, αλλά τελικά η ατζαμοσύνη έχει προστιθέμενη αξία και η δουλειά και η απογοήτευση μαζί έχουν μεγαλύτερο κόστος από όσα θα έπαιρναν οι επαγγελματίες. Θέλω να ρωτήσω κάτι, μιλάμε για εσωτερικό τοίχο. Όσα χέρια και να το περάσω φαίνονται βουρτσιές. Η αραίωση είναι 10% (τόσο μου είπαν από εκεί που το πήρα) και το χρώμα KRAFT ECO κιτρινοπορτοκαλί κάπως. Οι τοίχοι έχουν ασταρωθεί όλοι. Καμία συμβουλή για να μη φαίνονται οι βουρτσιές?
NikosKallithea Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, rooter είπε Δοκίμασα να βάψω μόνος μου και φυσικά έχω ταλαιπωρηθεί πολύ, έχω κουραστεί πολύ, και το έχω μετανιώσει πολύ. Ο λόγος βέβαια το οικονομικό, αλλά τελικά η ατζαμοσύνη έχει προστιθέμενη αξία και η δουλειά και η απογοήτευση μαζί έχουν μεγαλύτερο κόστος από όσα θα έπαιρναν οι επαγγελματίες. Θέλω να ρωτήσω κάτι, μιλάμε για εσωτερικό τοίχο. Όσα χέρια και να το περάσω φαίνονται βουρτσιές. Η αραίωση είναι 10% (τόσο μου είπαν από εκεί που το πήρα) και το χρώμα KRAFT ECO κιτρινοπορτοκαλί κάπως. Οι τοίχοι έχουν ασταρωθεί όλοι. Καμία συμβουλή για να μη φαίνονται οι βουρτσιές? Ειναι θεμα χεριού και πείρας, τι να σου πουμε. Σε ενα διπλανό θεμα καποιος εβαψε τους τοιχους, εβαψε και το ξυλινο πάτωμα, και απο εκει που ηταν να γλυτώσει καποια ευρω τα έκανε τρεις χειρότερα 1
mindreader Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΑΦΗ & ΦΘΟΡΑ Εχω δει πολλα σπιτια, μονοκατοικιες, που επι χρονια ειναι αφαβα απεξω. Με το τσιμεντο τους μονο. Προφανως, δεν μπορω να σκεφτω αλλο λογο, για λογους οικονομικους, απολυτα κατανοητο. Το ερωτημα μου ομως ειναι: οταν επι πολλα χρονια, ακομη και δεκαετιες, δεν εχει ενα σπιτι εξωτερικη βαφη, αυτο, ποσο 'κακο' του κανει, ποσο το φθειρει, απο βροχη και αλλους εξωτερικους παραγοντες;
ekrepali Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Στις 16/10/2020 στις 10:23 ΠΜ, rooter είπε Η αραίωση είναι 10% (τόσο μου είπαν από εκεί που το πήρα) και το χρώμα KRAFT ECO κιτρινοπορτοκαλί κάπως. Οι τοίχοι έχουν ασταρωθεί όλοι. Καμία συμβουλή για να μη φαίνονται οι βουρτσιές? Έως 10%. Εγώ πάντα ξεκινάω με 5% και βλέπω στη πορεία αν θέλει κι άλλη αραίωση. Για εσωτερικούς τοίχους (αφού ξεμπερδέψω τα κοψίματα) τα καταφέρνω καλύτερα με 15cm ρολό μικρού πάχους. https://www.skroutz.gr/s/29870654/Morris-Ανταλλακτικό-Ρολό-Mini-Gold-Stripe-40646-15cm.html Επίσης είναι καλύτερα να αδιάζεις το μισό χρώμα σε άλλο κουβά, και να μη το αραιώνεις όλο. Διότι αν το αραιώσεις όλο και σου περισσέψει, μετά ανεβαίνει πάνω το νερό και βρωμάει σαν βόθρος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα