ΠάρηςΓ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Στις 4/10/2020 στις 11:53 ΜΜ, mp123 είπε Εδώ που μιλάτε για μπογιές έχω σοβαρή ερώτηση. Πάντα μπογιές έλεγα του μάστορα να μου φέρνει βιτεξ. Τωρα μου λέει θα μου φέρει Βιβεχρώμ γιατί τις έχουν χαλάσει τις βιτεξ και κανείς δεν τις παίρνει . Ισχύει κάτι τέτοιο ; Χάλασε η ποιοτητα της βιτεξ. Πάντα πλενομενες Φυσικα βάφω το σπίτι. Να του πω οκ για Βιβεχρώμ η να του πω βιτεξ. Εχω δοκιμάσει ολα τα χρωματα της vitex classic, teflon, satin, eco, vito, vista. Μπορω να πω πως οπτικα δεν ειδα διαφορα στο vito και vitex classic. Παντως ένα θεμα που εχω ειναι πως δε καλυπτουν τοσο καλά και μου το εχουν πει 2-3 μαστορες δε ξέρω γιατι. Δηλαδη περασα 3 χερια και ακομα φαινεται το χρωμα απο πισω. Δεν εβαλα ασταρι γιατι ηταν δοκιμαστικο βεβαια. 3 λεπτά πριν, SilentVoice είπε 1000€ είχαν ζητήσει για ένα σπίτι ενός μπάρμπα μου, χωρίς τα χρώματα και θα έκαναν 3-4 ημέρες. Το κάναμε σε 7 ημέρες δύο άτομα και 5ώρα. 3 ημέρες το τρίψιμο όλο το σπίτι και 4 το στρώσιμο-βάψιμο Αν βάψεις ένα δωμάτιο σωστά, προχωράς στο επόμενο. Εμενα 3000€ για 2 οροφους 150τμ συνολικα μονο μέσα με υλικά. Οταν λες τριψιμο ελπιζω να εννοεις μονο μερικα σημεια πχ(στοκαρισματα κτλ) αλλιως χωρις μηχανημα το θεωρω αδυνατο να τριψεις το χρωμα. 1
danaos7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 40 λεπτά πριν, SilentVoice είπε 1000€ είχαν ζητήσει για ένα σπίτι ενός μπάρμπα μου, χωρίς τα χρώματα και θα έκαναν 3-4 ημέρες. Το κάναμε σε 7 ημέρες δύο άτομα και 5ώρα. 3 ημέρες το τρίψιμο όλο το σπίτι και 4 το στρώσιμο-βάψιμο Αν βάψεις ένα δωμάτιο σωστά, προχωράς στο επόμενο. Δεν έχει καμία σχέση το τι μπορείς να κάνεις εσύ και τι ο απέναντι σου.και εγώ μόνος μου το κάνω εδώ και πολλά χρόνια.επιπλεων ο καθένας ζητά ότι θέλει δεν είναι υποχρεωτικό να τον πάρεις.Γιδια και εκμεταλλευτές υπάρχουν σε όλος τις δουλειές.Απο περιέργεια για πες λεπτομέρειες για το σπίτι του μπάρμπα. 37 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Εμενα 3000€ για 2 οροφους 150τμ συνολικα μονο μέσα με υλικά. Οταν λες τριψιμο ελπιζω να εννοεις μονο μερικα σημεια πχ(στοκαρισματα κτλ) αλλιως χωρις μηχανημα το θεωρω αδυνατο να τριψεις το χρωμα. Σκαλωσιά?μέσα έξω? Κάγκελα?
ΠάρηςΓ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, danaos7 είπε Δεν έχει καμία σχέση το τι μπορείς να κάνεις εσύ και τι ο απέναντι σου.και εγώ μόνος μου το κάνω εδώ και πολλά χρόνια.επιπλεων ο καθένας ζητά ότι θέλει δεν είναι υποχρεωτικό να τον πάρεις.Γιδια και εκμεταλλευτές υπάρχουν σε όλος τις δουλειές.Απο περιέργεια για πες λεπτομέρειες για το σπίτι του μπάρμπα. Σκαλωσιά?μέσα έξω? Κάγκελα? Μονο μεσα οχι εξω η καγκελα. Αλλος μου ζητησε 1300 χωρις υλικα. 2
danaos7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Μονο μεσα οχι εξω η καγκελα. Αλλος μου ζητησε 1300 χωρις υλικα. Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα.150τν σύνολο η εκαστος όροφος?δλδ 300 συνολο Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από danaos7
joker99 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) παιδες το νεοπαλ της βιβε ειναι απο τα καλυτερα με πολυ καλη καλυψη αλλα προσοχη στο αραιωμα. καπου αναφερθηκε οτι σε 10λιτρα χρωμα 1,5λιτρα νερο,εντελος ακυρο γιατι το χρωμα θα γινει αχρηστο.200-250ml νερο σε καμια περιπτωση παραπανω.πολυ καλο ανακατεμα με αναδευτηρα. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από joker99
danaos7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, joker99 είπε παιδες το νεοπαλ της βιβε ειναι απο τα καλυτερα με πολυ καλη καλυψη αλλα προσοχη στο αραιωμα. καπου αναφερθηκε οτι σε 10λιτρα χρωμα 1,5λιτρα νερο,εντελος ακυρο γιατι το χρωμα θα γινει αχρηστο.200-250ml νερο σε καμια περιπτωση παραπανω. Όντως είναι καλό .από την εμπειρία μου πάντως τώρα χρόνια είναι λίγο τα ml που λες .έχω βρει ότι γύρω στο 700 + -. 50 δεν στάζει τίποτα από το ρολό .βέβαια ανάλογα την μάρκα παντα
joker99 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 δεν καλυπτουν τα χρωματα με πολυ αραιωση παιδες,της δουλειας ειμαι. αμα θελει να κοροιδεψει ο μαστορας μπορει να αραιωση πολυ τα χρωματα και αντι για 1-2 χερια να κανει 2-3 οποτε δικαιολογουν μεροκαματα ετσι.. 1
SilentVoice Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 17 λεπτά πριν, danaos7 είπε Δεν έχει καμία σχέση το τι μπορείς να κάνεις εσύ και τι ο απέναντι σου Δεν σύγκρινα τι μπορεί να κάνει ο άλλος. Σύγκρινα αυτό: 1 ώρα πριν, danaos7 είπε Για την ακρίβεια ο μαστορας θα σου γλυτώσει 1-2 κουβάδες χρώματα αξίας περίπου 60-80 ευρώ Πως τα 60-80€ διαφέρουν κατά 920-940€ από τα 1000. Και αν είσαι πρωταρης , τα εργαλεία (σκάλα, τριβειο, πινέλα,ρολά κλπ) δεν θα σου πάνε πάνω από 200€ (ερασιτεχνικά) και θα μείνουν στο τέλος και για άλλες δουλειές. 940€ είναι σχεδόν 2 βασικοί μισθοί (60 ημέρες) και έχεις φορολογηθεί για αυτά! Το 1000ρικο θα το πάρει μαύρο για 4 ημέρες (3 άτομα στην καλύτερη). Φυσικά και δεν λέω να γίνουν κλέφτες οι ελαιοχρωματιστες, αλλά κάποια πράγματα έχουν ξεφύγει.
danaos7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Δεν σύγκρινα τι μπορεί να κάνει ο άλλος. Σύγκρινα αυτό: Πως τα 60-80€ διαφέρουν κατά 920-940€ από τα 1000. Και αν είσαι πρωταρης , τα εργαλεία (σκάλα, τριβειο, πινέλα,ρολά κλπ) δεν θα σου πάνε πάνω από 200€ (ερασιτεχνικά) και θα μείνουν στο τέλος και για άλλες δουλειές. 940€ είναι σχεδόν 2 βασικοί μισθοί (60 ημέρες) και έχεις φορολογηθεί για αυτά! Το 1000ρικο θα το πάρει μαύρο για 4 ημέρες (3 άτομα στην καλύτερη). Φυσικά και δεν λέω να γίνουν κλέφτες οι ελαιοχρωματιστες, αλλά κάποια πράγματα έχουν ξεφύγει. Συμφωνώ μαζί σου στα περισσότερα αλλά ακόμα δεν έχεις απαντήσει τι ακριβώς ήθελε το σπίτι του μπάρμπα και καλό είναι να μην απομονώνεις τα οφέλη το να πληρώσεις επαγγελματία για να κάνεις point,η αντίδραση sad αρμόζει σε άλλα πράγματα και όχι στην πραγματικότητα .Εσυ μπορεί να το κοστολογείς 500 ευρώ ο μάστορας 1000 άμα δεν συμφωνείτε απλά δεν τον παίρνεις..end of story όλα τα άλλα για τα λεφτά και τα μηνιατικα απλά αδιάφορο στο θέμα.εσυ μπορεί να βγάζεις 400 ευρώ το μήνα και εγώ 900 το ίδιο πονάει άμα προσπαθήσει κάποιος να μας πιάσει το κο##.Συμφωνω στο ότι έχουν ξεφύγει πολλά επαγγέλματα στο τι ζητάνε..σκάλα αλουμινίου από 40 +τριβειο τοίχου από 120+για ένα απλό τις Προκόπης πες και 150 τα χρώματα πες και άλλα 50 τα συμπληρωματικά? Σύνολο χοντρικά χωρίς πολλά πολλά έφτασες 360 .....τα 200που τα είδες? Ότι γράφεις τα έχω αγοράσει ήδη και δεν έχω κανένα ανάγκη...απλά μην γράφουμε ότι να ναι για εντυπωσιασμό. 29 λεπτά πριν, joker99 είπε δεν καλυπτουν τα χρωματα με πολυ αραιωση παιδες,της δουλειας ειμαι. αμα θελει να κοροιδεψει ο μαστορας μπορει να αραιωση πολυ τα χρωματα και αντι για 1-2 χερια να κανει 2-3 οποτε δικαιολογουν μεροκαματα ετσι.. Σωστός... 46 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Μονο μεσα οχι εξω η καγκελα. Αλλος μου ζητησε 1300 χωρις υλικα. Αν είναι για 150 τμ χωρίς μερεμετια και τέτοια είναι πολλά. 29 λεπτά πριν, joker99 είπε δεν καλυπτουν τα χρωματα με πολυ αραιωση παιδες,της δουλειας ειμαι. αμα θελει να κοροιδεψει ο μαστορας μπορει να αραιωση πολυ τα χρωματα και αντι για 1-2 χερια να κανει 2-3 οποτε δικαιολογουν μεροκαματα ετσι.. Επίσης να πούμε ότι υπάρχουν και διαλογής... χρώματα και σε επώνυμα... Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από danaos7
ΠάρηςΓ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 15 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Δεν σύγκρινα τι μπορεί να κάνει ο άλλος. Σύγκρινα αυτό: Πως τα 60-80€ διαφέρουν κατά 920-940€ από τα 1000. Και αν είσαι πρωταρης , τα εργαλεία (σκάλα, τριβειο, πινέλα,ρολά κλπ) δεν θα σου πάνε πάνω από 200€ (ερασιτεχνικά) και θα μείνουν στο τέλος και για άλλες δουλειές. 940€ είναι σχεδόν 2 βασικοί μισθοί (60 ημέρες) και έχεις φορολογηθεί για αυτά! Το 1000ρικο θα το πάρει μαύρο για 4 ημέρες (3 άτομα στην καλύτερη). Φυσικά και δεν λέω να γίνουν κλέφτες οι ελαιοχρωματιστες, αλλά κάποια πράγματα έχουν ξεφύγει. Επειδη φτιαχνω σπιτι γενικα τα τεχνικα εππαγγελματα πανε μια χαρα απο συζητησεις που κανω. Τουλαχιστον αυτη την εντυπωση εχω. Στη καραντινα ειδικα μου λεγαν πως καναν χρυσες δουλειες. Δε παει με βασικο μισθο αυτα ειναι για υπαλληλους. 29 λεπτά πριν, danaos7 είπε Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα.150τν σύνολο η εκαστος όροφος?δλδ 300 συνολο 150 συνολο
danaos7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, ΠάρηςΓ είπε 150 συνολο Πιασοκολαρε..... ακριβοί οι τύποι.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, danaos7 είπε Πιασοκολαρε..... ακριβοί οι τύποι. Ο αλλος παντως τα μισα σχεδον 1300 χωρις υλικα. Παντως παροτι καινουργιο εχει αρκετα μερεμετια. 1
danaos7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Ο αλλος παντως τα μισα σχεδον 1300 χωρις υλικα. Παντως παροτι καινουργιο εχει αρκετα μερεμετια. Να ρωτήσω περιοχή?μερικοί βαράνε και ανάλογα την περιοχή.. καταλαβαίνεις φαντάζομαι άλλο Κηφισιά άλλο Μενίδι Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από danaos7
ΠάρηςΓ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, danaos7 είπε Να ρωτήσω περιοχή?μερικοί βαράνε και ανάλογα την περιοχή.. καταλαβαίνεις φαντάζομαι άλλο Κηφισιά άλλο Μενίδι Νοτια αναβυσσο. Ισως για αυτο να ειναι πιο ακριβοι. Αυτον με τα 1300 μου το σύστησαν ως φτηνο απο αθηνα γτ οι αλλοι τους ζηταγαν πολλα.λεφτα 2
SilentVoice Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, danaos7 είπε σκάλα αλουμινίου από 40 +τριβειο τοίχου από 120+για ένα απλό τις Προκόπης πες και 150 τα χρώματα πες και άλλα 50 τα συμπληρωματικά? Σύνολο χοντρικά χωρίς πολλά πολλά έφτασες 360 .....τα 200που τα είδες? Ότι γράφεις τα έχω αγοράσει ήδη και δεν έχω κανένα ανάγκη...απλά μην γράφουμε ότι να ναι για εντυπωσιασμό. Ανέφερα σε παρένθεση το 'ερασιτεχνικά' . Μπορείς να βάψεις και με σιδερένια σκάλα και με πλαστική αν θες. Τριβειο με 20€ . Τα χρώματα δεν υπολογίζονται στα εργαλεία, είναι ούτως ή άλλως αυτά που θα πλήρωνες. Μήπως εσύ τελικά γράφεις για εντυπωσιασμό με επαγγελματικά εργαλεία; Έχω τριβειο με 20€ και έχω τριψει 4 σπίτια και πόσα μερεμέτια.Προσωπικά ανέφερα τα ελάχιστα για να κάνει κάποιος το μεράκι του. 1 ώρα πριν, SilentVoice είπε ερασιτεχνικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα