sonikk Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια χαρα.Εχω ενα πυροσβεστηρα αυτοκινητου κανα δεκαρι χρονια. Δεν χρειαστηκε ποτε να τον χρησιμοποιησω ευτυχως.Σιγουρα ειναι λαθος μου που δεν τον αντικατεστησα.Αλλα πιο πολυ διακοσμητικο στοιχειο ηταν στο αμαξι και επιανε και χωρο παρα η χρησιμοτητα του για να ειμαι ειλικρινης.Βεβαια ποτε δεν ξερεις μια φορα θα συμβει το κακο.Σιγουρα πρεπει να υπαρχει πυροσβεστηρας εντος οχηματος για ασφαλεια. η ερωτηση που κανω ειναι η εξης.Αυτος παει για πεταμα? Δεν τον εχω χρησιμοποιησει ποτε.Θελω να πω αν πατησω την σκανδαλη θα ριξει τιποτα ή λογω ληξης θα ειναι τζουφιος? Δεν ειμαι σιγουρος αν οι ημερομηνιες ληξης τους ειναι τυπικες ή απλα μονο αποδυναμωνεται η ισχυς των πυροσβεστηρων λογω χρονου. Παντως τελευταια ρωταω φιλους και γνωστους που εχουν αυτοκινητα πανω απο πεντα-δεκα χρονια και ουδεις εχει αντικαταστησει τον πυροσβεστηρα. Καμια φορα σκεφτομαι οτι αν ο Μαυρικος με το πορσικο ειχε πυροσβεστηρα εντος της καμπινας θα ειχε σωθει.αν και οι πυροσβεστηρες παντα μπαινουν στο χωρο αποσκευων.Βεβαια ο Μαυρικος μαλλον τον δολοφονησαν ισως απο εκρηκτικο μηχανισμο ή κατι παρομοιο απο αυτα που ειχα διαβασει τοτε παρα απο αστοχια τεχνικη του αυτοκινητου γιατι πορσικο με τετοια τεχνολογια να παρει φωτια μαλλον απιθανο το θεωρω ως γεγονος.Μαλιστα ειχε κανει προσφατα σερβις λεγανε τοτε και λειτουργουσαν ολα στην εντελεια στο αμαξι του. Ευχαριστω. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από sonikk
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Αφου έχει λήξει τόσα χρόνια τον θεωρείς χαλασμένο. Τι τύπος είναι;Τον έχεις αγοράσει απο βενζινάδικο μαζί με το φαρμακείο ή είναι απο κατάστημα με πυροσβεστήρες; Αν είναι απο κατάστημα τότε λογικά κάνεις αναγόμωση . Τωρα πως μπλέκεις τον Μαυρίκο .......... τι να πω;ΠΑρασκευή βράδυ;;;;;;;;;
sonikk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αφου έχει λήξει τόσα χρόνια τον θεωρείς χαλασμένο. Τι τύπος είναι;Τον έχεις αγοράσει απο βενζινάδικο μαζί με το φαρμακείο ή είναι απο κατάστημα με πυροσβεστήρες; Αν είναι απο κατάστημα τότε λογικά κάνεις αναγόμωση . Τωρα πως μπλέκεις τον Μαυρίκο .......... τι να πω;ΠΑρασκευή βράδυ;;;;;;;;; απο καταστημα ειναι αγορασμενος.οποτε και να πατησω την σκανδαλη τζουφιος ε? τσαμπα βαρος κουβαλαω τοσο καιρο ειναι και βαρυς. γιατι η παρασκευη τι εχει? μια μερα σαν τις αλλες ειναι.οσον αφορα τον Μαυρικο..κανω συνδυαστικες σκεψεις! Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2020 από sonikk
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Η Παρασκευή έχει ότι βγαίνουν τα τρολ. Πηγαινε τον σε αναγόμωση και θα σου πουν.Μπορείς πάντα να τον δοκιμάσεις.Μανόμετρο έχει;
sonikk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Η Παρασκευή έχει ότι βγαίνουν τα τρολ. Πηγαινε τον σε αναγόμωση και θα σου πουν.Μπορείς πάντα να τον δοκιμάσεις.Μανόμετρο έχει; και τα φαντασματα επισης! τι αναγομωση!το απογευμα που τον ξαναειδα μετα απο τοσα χρονια μου φανηκε αρχαιος..δεν διαθετει μανομετρο.μονο μια φυσουνα που φτυνει το υλικο που περιεχει μεσα η φιαλη και την σκανδαλη. παντως ειναι βαρυς παναθεμα τον.απορω τι τον κουβαλαω τοσα χρονια.πιο πολυ δουλεια θα κανουν δυο πλαστικα μπουκαλια με νερο του ενος λιτρου που εχω μεσα-οχι για ποση- οταν καμια φορα καθαριζω τα τζαμια παρα ο πυροσβεστηρας.
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, sonikk είπε και τα φαντασματα επισης! τι αναγομωση!το απογευμα που τον ξαναειδα μετα απο τοσα χρονια μου φανηκε αρχαιος..δεν διαθετει μανομετρο.μονο μια φυσουνα που φτυνει το υλικο που περιεχει μεσα η φιαλη και την σκανδαλη. παντως ειναι βαρυς παναθεμα τον.απορω τι τον κουβαλαω τοσα χρονια.πιο πολυ δουλεια θα κανουν δυο πλαστικα μπουκαλια με νερο του ενος λιτρου που εχω μεσα-οχι για ποση- οταν καμια φορα καθαριζω τα τζαμια παρα ο πυροσβεστηρας. Ναι με νερό να σβήσεις την φωτιά αν χρειαστεί.
sonikk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ναι με νερό να σβήσεις την φωτιά αν χρειαστεί. απο το να ενεργοποιησω τον τζουφιο πυροσβεστηρα καλυτερη δουλεια θα κανει το υδωρ. ρωτησα ενα φιλο τις προαλλες.του λεω τον πυροσβεστηρα τον ελεγχεις αν εχει ληξει? μπααα μου λεει.25 χρονια τον εχω απο το προηγουμενο αμαξι κ τον εχω για να μην με γραψουν σε τυχον ελεγχο. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2020 από sonikk
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, sonikk είπε απο το να ενεργοποιησω τον τζουφιο πυροσβεστηρα καλυτερη δουλεια θα κανει το υδωρ. ρωτησα ενα φιλο τις προαλλες.του λεω τον πυροσβεστηρα τον ελεγχεις αν εχει ληξει? μπααα μου λεει.25 χρονια τον εχω απο το προηγουμενο αμαξι κ τον εχω για να μην με γραψουν σε τυχον ελεγχο. Οτι εσύ και ο φίλος σου έχετε αρχαίο πυροσβεστηρα δεν σημαίνει ότι φταίει ο πυροσβεστήρας ή ότι ο πυροσβεστήρας δεν χρειάζεται στο αμάξι.Το λάθος είναι απο την μεριά σας .Γιατί επάνω γράφει πότε λήγει. Το νερό δεν θα κάνει τίποτα.Ασε που δεν θα μπορέσεις να το ρίξεις καν. 1
sonikk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οτι εσύ και ο φίλος σου έχετε αρχαίο πυροσβεστηρα δεν σημαίνει ότι φταίει ο πυροσβεστήρας ή ότι ο πυροσβεστήρας δεν χρειάζεται στο αμάξι.Το λάθος είναι απο την μεριά σας .Γιατί επάνω γράφει πότε λήγει. Το νερό δεν θα κάνει τίποτα.Ασε που δεν θα μπορέσεις να το ρίξεις καν. ναι δεν διαφωνω.απλα ηθελα να τονισω οτι παρα παρα πολλοι οδηγοι το τελευταιο που ελεγχουν ειναι ο πυροσβεστηρας! προσπαθω να βελτιωνω την οδηγικη μου παιδεια εστω και στα βασικα σημεια ή λεπτομερειες.
Klausx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, sonikk είπε απο το να ενεργοποιησω τον τζουφιο πυροσβεστηρα καλυτερη δουλεια θα κανει το υδωρ. ρωτησα ενα φιλο τις προαλλες.του λεω τον πυροσβεστηρα τον ελεγχεις αν εχει ληξει? μπααα μου λεει.25 χρονια τον εχω απο το προηγουμενο αμαξι κ τον εχω για να μην με γραψουν σε τυχον ελεγχο. Ναι λες και κάθε μέρα σε γράφουν για πυροσβεστήρα... Ούτε στο ΚΤΕΟ δεν το κοιτάνε... Τσάμπα μάγκας ο φίλος σου. Φυσικά και θέλει αναγόμωση αρκεί να είναι ο σωστού τύπου π.χ. -> https://firesys.gr/product/πυροσβεστήρας-αυτοκινήτου/ Δεν υπάρχει λόγος να το ρισκάρεις για 15 ευρώ το χρόνο. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2020 από Klausx
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, sonikk είπε ναι δεν διαφωνω.απλα ηθελα να τονισω οτι παρα παρα πολλοι οδηγοι το τελευταιο που ελεγχουν ειναι ο πυροσβεστηρας! προσπαθω να βελτιωνω την οδηγικη μου παιδεια εστω και στα βασικα σημεια ή λεπτομερειες. Ασε τι κάνουν οι άλλοι και κοίτα τι κάνεις εσύ.Μην νομίζεις ότι ξέρουν πολλοί τι θα κάνουν αν δουν καπνό απο το χωρο της μηχανής.ΔΕΝ ανοιγεις καπό παρά ελάχιστα για να ψεκάσεις με τον πυροσβεστήρα. 2 1
piiii Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ασε τι κάνουν οι άλλοι και κοίτα τι κάνεις εσύ.Μην νομίζεις ότι ξέρουν πολλοί τι θα κάνουν αν δουν καπνό απο το χωρο της μηχανής.ΔΕΝ ανοιγεις καπό παρά ελάχιστα για να ψεκάσεις με τον πυροσβεστήρα. Αλλιώς με το οξυγόνο που μπαίνει θα έχεις αναζωπύρωση σαν να του έχεις ρίξει ένα εξτρά μπιτόνι βενζίνης πάνω του.... 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα