miltgiorg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα περιεργο προβλημα. Εχω intel core i3 8100 και motherboard : gigabyte z370p D3. Το προβλημα μου ειναι οτι οταν συνδεω τον δευτερο εσωτερικο δισκο που ειναι για αποθηκευση ο υπολογιστης δεν ανοιγει εχει απλα μαυρη οθονη. Μολις αποσυνδεω τον δισκο και λειτουργει ο ενας και μοναδικος M2 kingston που ειναι και εκει που εχω βαλει τα windows ο υπολογιστης ανοιγει. Του εκανα φορματ στον υπολογιστη γιατι νομιζα οτι θα λυνοτανε και δυστυχως μετα το φορματ ακομα οταν συνδεω τον δισκο δεν μου ανοιγει ο υπολογιστης. O δισκος ειναι hdd 1tb τις WD ( νομιζω ). Εχω μπει bios και εχω απενεργοποιησει τον δευτερο δισκο και σαν πρωτος ο M2 και δεν κανει τιποτα παλι. Δεν ξερω τι να κανω αλλο. ΥΓ: Η υγεια του δισκου ειναι 100% συμφωνα με τον hard disk essential YΓ2: Απο τις 10 προσπαθειες θα ανοιξει την μια φορα με τον δισκο ενεργοποιημενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, miltgiorg είπε ΥΓ: Η υγεια του δισκου ειναι 100% συμφωνα με τον hard disk essential Του WD; 4 λεπτά πριν, miltgiorg είπε ο υπολογιστης δεν ανοιγει εχει απλα μαυρη οθονη. Γυρίζουν τα ανεμιστηράκια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 19 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Του WD; Γυρίζουν τα ανεμιστηράκια; Ναι ναι του WD ειναι 100%. Γυριζουν κανονικα τα ανεμιστηρακια του υπολογιστη αφου βγαζει και το logo των windows 10 και οτι φορτωνει και μολις γινεται μαυρη η οθονη για να ανοιξει το πσ παραμενει μαυρη αντι να ανοιξει. Μολις αποσυνδεω τον δισκο δουλευουν ολα τελεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, miltgiorg είπε Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα περιεργο προβλημα. Εχω intel core i3 8100 και motherboard : gigabyte z370p D3. Το προβλημα μου ειναι οτι οταν συνδεω τον δευτερο εσωτερικο δισκο που ειναι για αποθηκευση ο υπολογιστης δεν ανοιγει εχει απλα μαυρη οθονη. Μολις αποσυνδεω τον δισκο και λειτουργει ο ενας και μοναδικος M2 kingston που ειναι και εκει που εχω βαλει τα windows ο υπολογιστης ανοιγει. Του εκανα φορματ στον υπολογιστη γιατι νομιζα οτι θα λυνοτανε και δυστυχως μετα το φορματ ακομα οταν συνδεω τον δισκο δεν μου ανοιγει ο υπολογιστης. O δισκος ειναι hdd 1tb τις WD ( νομιζω ). Εχω μπει bios και εχω απενεργοποιησει τον δευτερο δισκο και σαν πρωτος ο M2 και δεν κανει τιποτα παλι. Δεν ξερω τι να κανω αλλο. ΥΓ: Η υγεια του δισκου ειναι 100% συμφωνα με τον hard disk essential YΓ2: Απο τις 10 προσπαθειες θα ανοιξει την μια φορα με τον δισκο ενεργοποιημενο Οταν εκανες φορματ ειχες και τον δευτερο δισκο συνδεμενο; Υπαρχει περιπτωση να περασαν και εκει αρχεια και να κανουν conflict. Θα μπορουσες να κανεις hot plug τον HDD αφου μπουταρεις τα Windows και να τον κανεις ενα φορματ ( τον δευτερο σκληρο) λογικα μετα θα δουλεψει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boombastik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 'Οταν έχεις μ2 ο σατα σκληρός δεν μπορεί να είναι στο σατα port 0. Βάλτον σε άλλο σατα port. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, boombastik είπε 'Οταν έχεις μ2 ο σατα σκληρός δεν μπορεί να είναι στο σατα port 0. Βάλτον σε άλλο σατα port. Το αλλαξα και τον εχω κλεισει 4 φορες και ανοιγει κανονικα το ειχα στο port 1 και το εβαλα στο port 2. 7 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε Οταν εκανες φορματ ειχες και τον δευτερο δισκο συνδεμενο; Υπαρχει περιπτωση να περασαν και εκει αρχεια και να κανουν conflict. Θα μπορουσες να κανεις hot plug τον HDD αφου μπουταρεις τα Windows και να τον κανεις ενα φορματ ( τον δευτερο σκληρο) λογικα μετα θα δουλεψει. Οχι οχι το ειχα βγαλει τον δισκο ( Μην γινει κανα λαθος και αντι να κανω φορματ στο Μ2 κανω στο hdd και τα χασω ολα ) Σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας μεχρι στιγμης με την αλλαγη του πορτ απο 1 σε 2 που το ειχα δουλευει μια χαρα. Εαν παλι μου το ξανακανει θα επανέλθω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boombastik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Αν το ξανακάνει απλά άλλαξε το sata καλώδιο και θα είναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 19 λεπτά πριν, boombastik είπε Αν το ξανακάνει απλά άλλαξε το sata καλώδιο και θα είναι οκ. Ευχαριστω παρα πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μάθαμε κ κατι καινούργιο σήμερα, δεν έτυχε ούτε να δω m2 από κοντά μέχρι στιγμής 11 ώρες πριν, boombastik είπε 'Οταν έχεις μ2 ο σατα σκληρός δεν μπορεί να είναι στο σατα port 0. Βάλτον σε άλλο σατα port. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boombastik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Για την συγκεκριμένη μητρική πάντα μιλούσα που κάνει share το sata 0 με το m2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 10 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε δεν έτυχε ούτε να δω m2 από κοντά μέχρι στιγμής Ομοιοπαθής! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα