Giannos_p Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχω τον Ryzen 7 2700 επεξεργαστη εδω και ενα χρονο τον πειρα μεταχειρισμενο, εχω παρατηρησει οτι δουλευει στα 3.20 Hz σταθερα και οταν προσπαθω να αλλαξω της τιμες εμφανιζει μετα boot failure. Στην ρυθμιση Boost υπραχει μονο η επιλογη AUTO και Disable. Στο AUTO κατω απο stressαριζμα φτανει μεχρι 3.50 Hz maximun. Εχω δοκιμασει πολλα, καθως και να πειραξω το frequency απο την εφαρμογη ryzen master αλλα carshαρει ο συγκεκριμενος CPU δουλευει στα 3.20 - 4.1 max εργοστασιακα. H μητρικη που εχω ειναι η Gigabyte Aorus B450 pro...... Παρακαλω εαν καποιος γνωριζει τον λογο η καποια λυση ας απαντησει. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2020 από Giannos_p 1
Aris_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Max Boost Clock Up to 4.1GHz για single core μονο , ποσο παει all cores ???? τα ryzen θελουν updated bios και agesa δες την μητρική σου και καντα 1
Giannos_p Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 26 λεπτά πριν, Aris_ είπε Max Boost Clock Up to 4.1GHz για single core μονο , ποσο παει all cores ???? τα ryzen θελουν updated bios και agesa δες την μητρική σου και καντα Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να θελει Bios Update?
niko13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Giannos_p είπε Εχω τον Ryzen 7 2700 επεξεργαστη εδω και ενα χρονο τον πειρα μεταχειρισμενο, εχω παρατηρησει οτι δουλευει στα 3.20 Hz σταθερα και οταν προσπαθω να αλλαξω της τιμες εμφανιζει μετα boot failure. Στην ρυθμιση Boost υπραχει μονο η επιλογη AUTO και Disable. Στο AUTO κατω απο stressαριζμα φτανει μεχρι 3.50 Hz maximun. Εχω δοκιμασει πολλα, καθως και να πειραξω το frequency απο την εφαρμογη ryzen master αλλα carshαρει ο συγκεκριμενος CPU δουλευει στα 3.20 - 4.1 max εργοστασιακα. H μητρικη που εχω ειναι η Gigabyte Aorus B450 pro...... Παρακαλω εαν καποιος γνωριζει τον λογο η καποια λυση ας απαντησει. Αν δεν το σκαλισεις το που θα πανε οι συχνοτητες εχει να κανει με τους πυρηνες που χρησιμοποιουνται.. Ριξε μια ματια εδω https://www.techpowerup.com/review/amd-ryzen-7-2700/16.html... Το 3.5 που βλεπεις ειναι φυσιολογικο οταν γινεται χρηση ολων των thread... To 4.1 θα το πιασει μεχρι δυο thread workload.. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2020 από niko13 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα