Atmadude Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Έχω ένα oneplus 6 που έσπασε η οθόνη του.. όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν υπάρχει κάποιος που να ξέρει που θα μπορούσα να το πουλήσω ανταλλακτικά ? Γιατί μου ζητάνε 200 ευρώ να φτιαχτεί η οθόνη το οποίο στην αγορά καινούργιο κάνει 350 μαξ, μεταχειρισμένο λειτουργικοτατο κάνει 250 δεν υπάρχει λόγος να την φτιάξω αν πουλήσω κάμερα δακτυλικο και μητρική θα βγουν περισσότερα πιστεύω.
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μπορεις να το βαλεις στις αγγελιες εδω.
Donalhioy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 καλυτερα θα ηταν παντως να αγορασεις μια οθονη απο κινα... καπου στο 40-45αρι θα βγει και για να σου την περασουν αντε ενα 30αρι με ενα 75ευρο μαξ εφτιαξες το κιν και κρατας και τα ΄'ανταλλακτικα' που μπορει να εχουν πληροφοριες σου απο προσωπικες μεχρι τραπεζικες
Atmadude Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Είδα τώρα ότι αμα το στείλεις στην εταιρεία έξω λένε 80 ευρώ η επισκευή και ίσως κάποια μικρά έξοδα έξτρα επειδή είναι εκτός εγγύησης 18 ώρες πριν, Donalhioy είπε καλυτερα θα ηταν παντως να αγορασεις μια οθονη απο κινα... καπου στο 40-45αρι θα βγει και για να σου την περασουν αντε ενα 30αρι με ενα 75ευρο μαξ εφτιαξες το κιν και κρατας και τα ΄'ανταλλακτικα' που μπορει να εχουν πληροφοριες σου απο προσωπικες μεχρι τραπεζικες Θα έχω πρόβλημα με την οθόνη από την Κίνα? Αν έχεις σιτε που μπορώ να δω για τι είδος οθόνη μιλάμε ορίτζιναλ η οχι
Donalhioy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Atmadude είπε Είδα τώρα ότι αμα το στείλεις στην εταιρεία έξω λένε 80 ευρώ η επισκευή και ίσως κάποια μικρά έξοδα έξτρα επειδή είναι εκτός εγγύησης Θα έχω πρόβλημα με την οθόνη από την Κίνα? Αν έχεις σιτε που μπορώ να δω για τι είδος οθόνη μιλάμε ορίτζιναλ η οχι aliexpress... διαλεξε καποιο με καλα review... δεν θα εχεις προβλημα καλο θα ηταν να ρωτησεις αν την περνανε αν τους δωσεις ανταλακτικο και ποσο... να σαι σιγουρος πρωτα Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από Donalhioy
snips Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Οι οθόνες αυτές αξίζουν; Δεν αναφέρομαι σε super duper οθόνες όμως που ίσως δεν συμφέρει. Πχ για redmi NOTE 5. Η ζωντάνια στα χρώματα πχ και το gloss θα είναι τα ίδια; Ή όλες αυτές οι ΟΕΜ είναι "ξεθωριασμένες"; Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα