Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα oneplus 6 που έσπασε η οθόνη  του.. όλα τα υπόλοιπα  δουλεύουν  υπάρχει κάποιος  που να ξέρει  που θα μπορούσα να το πουλήσω  ανταλλακτικά  ? Γιατί μου ζητάνε  200 ευρώ να φτιαχτεί η οθόνη  το οποίο  στην αγορά καινούργιο  κάνει 350 μαξ, μεταχειρισμένο  λειτουργικοτατο κάνει 250 δεν υπάρχει  λόγος να την φτιάξω  αν πουλήσω  κάμερα δακτυλικο και μητρική  θα βγουν περισσότερα  πιστεύω. 

Δημοσ.

καλυτερα θα ηταν παντως να αγορασεις μια οθονη απο κινα...  καπου στο 40-45αρι θα βγει

και για να σου την περασουν αντε ενα 30αρι   με ενα 75ευρο μαξ εφτιαξες το κιν και κρατας και τα ΄'ανταλλακτικα' που μπορει να εχουν πληροφοριες σου απο προσωπικες μεχρι τραπεζικες

Δημοσ.

Είδα τώρα ότι αμα το στείλεις  στην εταιρεία  έξω λένε 80 ευρώ η επισκευή  και ίσως κάποια  μικρά έξοδα έξτρα επειδή  είναι εκτός εγγύησης 

18 ώρες πριν, Donalhioy είπε

καλυτερα θα ηταν παντως να αγορασεις μια οθονη απο κινα...  καπου στο 40-45αρι θα βγει

και για να σου την περασουν αντε ενα 30αρι   με ενα 75ευρο μαξ εφτιαξες το κιν και κρατας και τα ΄'ανταλλακτικα' που μπορει να εχουν πληροφοριες σου απο προσωπικες μεχρι τραπεζικες

Θα έχω πρόβλημα με την οθόνη  από την Κίνα?  Αν έχεις σιτε που μπορώ να δω για τι είδος οθόνη  μιλάμε  ορίτζιναλ  η οχι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Atmadude είπε

Είδα τώρα ότι αμα το στείλεις  στην εταιρεία  έξω λένε 80 ευρώ η επισκευή  και ίσως κάποια  μικρά έξοδα έξτρα επειδή  είναι εκτός εγγύησης 

Θα έχω πρόβλημα με την οθόνη  από την Κίνα?  Αν έχεις σιτε που μπορώ να δω για τι είδος οθόνη  μιλάμε  ορίτζιναλ  η οχι 

aliexpress... διαλεξε καποιο με καλα review... δεν θα εχεις προβλημα

καλο θα ηταν να ρωτησεις αν την περνανε αν τους δωσεις ανταλακτικο και ποσο...  να σαι σιγουρος πρωτα

Επεξ/σία από Donalhioy
Δημοσ.

Οι οθόνες αυτές αξίζουν; Δεν αναφέρομαι σε super duper οθόνες όμως που ίσως δεν συμφέρει.

Πχ για redmi NOTE 5. Η ζωντάνια στα χρώματα πχ και το gloss θα είναι τα ίδια; Ή όλες αυτές οι ΟΕΜ είναι "ξεθωριασμένες";

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...