MessengerOfGood Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Σε σχετικά παλιό λαπτοπ με Linux Mint και Windows 10 Home σε dual boot το update συτό δεν εγκαθίσταται. Τι μπορεί να συμβαίνει; Έχει σχέση άραγε με αυτό:
hp8 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε Σε σχετικά παλιό λαπτοπ με Linux Mint και Windows 10 Home σε dual boot το update συτό δεν εγκαθίσταται. στο ίδιο πακέτο είμαστε άπλα εγώ έχω pro Mια χαρά μπήκε Δες φωτο Δοκίμασε ρυθμίσεις - ενημέρωση και ασφάλεια - αντιμετώπιση προβλημάτων - πρόσθετα προγράμματα κλπ- windows update επιδιόρθωση προβλημάτων κλπ Spoiler
MessengerOfGood Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δεν βρήκε τίποτα το troubleshooter. To κατεβάζει, κάνει install, φτάνει στο 100% και μετά το restart πάλι τα ίδια...
dancer_69 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Επειδή βλέπω ότι έχεις dual boot με Linux, μάλλον αυτός είναι ο λόγος. Έχω παρόμοιο πρόβλημα με αυτές τις συγκεντρωτικές ενημερώσεις(εμένα δε μου εγκαθιστά ούτε αυτή του περασμένου Οκτώβρη). Δοκίμασα τα πάντα, μέχρι και να κάνω αναβάθμιση από το iso που κατέβασα με το media creator tool και δεν την εγκαθιστά με τίποτα. Στην τελευταία προσπάθεια βρήκα μια αναφορά σχετικά με το πρόβλημα που έλεγε ότι πρέπει να γίνει το διαμέρισμα των windows ενεργό. Όταν προσπάθησα να το κάνω από τη διαχειρίση δίσκων, αντί γι' αυτό μου διέγραψε ένα διαμέρισμα που είχε διανομή linux. Ευτυχώς δεν ήταν αυτή που χρησιμοποιούσα, αλλά μετά απ' αυτό σταμάτησα τις προσπάθειες μιας και τα windows δεν τα χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου. Με νοιάζει λοιπόν περισσότερο να μη μου χαλάσουν το λειτουργικό που χρησιμοποιώ, παρά να αναβαθμιστούν. Δυστυχώς φαίνεται τα 10 είναι ακόμη λιγότερο ανεκτικά προς τα άλλα λειτουργικά συστήματα και συστήματα αρχείων από τις προηγούμενες εκδόσεις.
MessengerOfGood Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Εμένα τελικά λύθηκε το πρόβλημα με χρήση του Media Creation Tool και "Upgrade this PC now", όπως λέει εδώ. Βέβαια πήρε πολύ ώρα, αλλά λύθηκε εντελώς το πρόβλημα.
cy67 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Καλή μέρα, Ενα ftp πρόγραμμα που να το εγκαταστήσω στο pc και με αυτό να ενώνω το xiaomi Mi 9 Android τηλέφωνο μου έτσι που να μπορώ να μεταφέρω από το τηλέφωνο files στο pc. Ftp application το οποίο έχω εγκαταστήσει στο τηλέφωνο και με αυτό να κάνω τη σύνδεση στο file manager του pc βρήκα. Από το pc στο τηλέφωνο δεν... Ευχαριστώ πολύ
micos000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Όταν συνδέεις το τηλέφωνο δε σου βγάζει μια ειδοποίηση στο κινητό για το ότι συνδέθηκε και σε πια επιλογή (μόνο φόρτιση, mtp ή μεταφορά εικόνων και μεταφορά αρχείων);. Σύνδεσε το, ξεκλείδωσε την οθόνη και κατέβασε την κουρτίνα να δεις μήπως το έχει εκεί. Αν επιλέξεις μεταφορά αρχείων τότε το βλέπεις στην εξερεύνηση σαν συσκευή και μέσα θα έχει τους φακέλους για μεταφορά (dcim, download, ringotnes, music κτλ). Εμένα έτσι μου το βγάζει και το ίδιο σε ένα xiaomi mi 5. Αν στο 9T το αλλάξανε δεν το ξέρω.
cy67 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Με σύρμα δεν εχω πρόβλημα. Ασύρματα είναι που θέλω να το συνδέσω με τη χρήση κάποιο file manager
micos000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Λοιπόν, επειδή το συζητάμε σε λάθος μέρος, άνοιξε νέο θέμα στο τμήμα mobile software για να μην φορτωνόμαστε σε ξένα threads και εκεί έχει αρκετά τσακάλια για να σε βοηθήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα