gatetofreddom Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα, Έχω διαβάσει πολλές διαφορετικές απόψεις για τς εγγυήσεις των iPhones! Ξέρετε τελικά τ ισχύει; 1 η 2 χρόνια . ευχαριστω εκ των προτέρων Πάντως στις ρυθμίσεις γράφει πως έχω ένα χρόνο και έληξε .
chios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Αν δεν κάνω λάθος 1 χρόνο δίνει η Apple και ο 2ος χρόνος είναι από το κατάστημα.
SeNNinhA Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 2 χρονια https://www.apple.com/legal/warranty/products/warranty-edition-emea-english.html
demisp Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Στις 3/10/2020 στις 11:27 ΠΜ, SeNNinhA είπε 2 χρονια https://www.apple.com/legal/warranty/products/warranty-edition-emea-english.html Τα 2 χρόνια ισχύουν αν αγοραστει απο odafone κωτσοβολο Γερμανο κτλ ή ακόμα και αν αγοραστεί απο drele phonegallery κτλ;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Στις 2/10/2020 στις 3:49 ΜΜ, gatetofreddom είπε Καλησπέρα, Έχω διαβάσει πολλές διαφορετικές απόψεις για τς εγγυήσεις των iPhones! Ξέρετε τελικά τ ισχύει; 1 η 2 χρόνια . ευχαριστω εκ των προτέρων Πάντως στις ρυθμίσεις γράφει πως έχω ένα χρόνο και έληξε . To ποσο σε καλυπτει η εγγυηση το καταλαβαινεις μολις την χρειαστεις. Ολα τα αλλα ειναι καλα και ομορφα λογια.
demisp Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 10 ώρες πριν, GeorgBou είπε To ποσο σε καλυπτει η εγγυηση το καταλαβαινεις μολις την χρειαστεις. Ολα τα αλλα ειναι καλα και ομορφα λογια. Δεν εχεις και άδικο. Απλα θα εχεις μια ψευδαίσθηση οτι εισαι καλυμμένος..ετσι για μα κοιμασαι ξέγνοιαστος 😁
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, demisp είπε Δεν εχεις και άδικο. Απλα θα εχεις μια ψευδαίσθηση οτι εισαι καλυμμένος..ετσι για μα κοιμασαι ξέγνοιαστος 😁 Εκει ειναι και το θεμα. Να σου παρεχει η εταιρια ενα αισθημα σιγουριας και ασφαλειας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα