Brashida Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα,αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την φορτιση του κινητου.Εχω δοκιμασει πολλους φορτιστες και Powerbank αλλα απο οτι καταλαβα το προβλημα βρισκεται στο κινητο και στην υποδοχη της φορτισης(δεν ξερω αν λεγεται ετσι) διοτι οταν βαζω το καλωδιο δεν το ποιανει καλα μεσα και με την παραμακρη κινηση θα σταματησει να φορτιζει η σε μερικες περιπτωσεις αναλογα το καλωδιο φευγει απο την υποδοχη.Τι να κανω? Εγω σκεφτομαι να αγορασω εναν ασυρματο φορτιστη παντως τυπου για να φορτιζω απο εκει διχως προβληματα το κινητο μ (εαν υποστυρηζει την ασυρματη φορτιση,Xiaomi redmi note 4)γιατι αν το παω σε καποιον ειδικο θα μ στοιχεισει πιστευω περισσοτερα χρηματα.Τι λετε? Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από Brashida
chios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Αλλαγή το usb charging board θέλει, δεν είναι κάτι ακριβό. Ασύρματη φόρτιση την ξεχνάς.
SeNNinhA Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 19 ώρες πριν, Brashida είπε Καλησπερα,αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την φορτιση του κινητου.Εχω δοκιμασει πολλους φορτιστες και Powerbank αλλα απο οτι καταλαβα το προβλημα βρισκεται στο κινητο και στην υποδοχη της φορτισης(δεν ξερω αν λεγεται ετσι) διοτι οταν βαζω το καλωδιο δεν το ποιανει καλα μεσα και με την παραμακρη κινηση θα σταματησει να φορτιζει η σε μερικες περιπτωσεις αναλογα το καλωδιο φευγει απο την υποδοχη.Τι να κανω? Εγω σκεφτομαι να αγορασω εναν ασυρματο φορτιστη παντως τυπου για να φορτιζω απο εκει διχως προβληματα το κινητο μ (εαν υποστυρηζει την ασυρματη φορτιση,Xiaomi redmi note 4)γιατι αν το παω σε καποιον ειδικο θα μ στοιχεισει πιστευω περισσοτερα χρηματα.Τι λετε? Συνήθως αυτά επισκευαζονται εύκολα από τοπικά service με 20€ περιπου 1
Brashida Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 22 hours ago, SeNNinhA said: Συνήθως αυτά επισκευαζονται εύκολα από τοπικά service με 20€ περιπου Όντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα