bebius Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.e-shop.gr/pliktrologio-hyperx-hx-kb6rdx-us-alloy-origins-rgb-mechanical-gaming-keyboard-hx-red-switches-p-PER.575413 Τιμή σκρούτζ από 109€ για τους red διακόπτες. Τα reviews μιλάνε για πολύ δυνατό keyboard, εγώ τσίμπησα ένα καθώς ήμουν έτοιμος να το πάρω από αλλού. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από bebius 1
bebius Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, nikoskon είπε Διακόπτες: HyperX Red ?????? Ναι, είναι από τούς νέους δικιάς τους κατασκευής και στα reviews αναφέρεται οτι είναι εφάμιλλοι ή και καλύτεροι των cherry. Στα χαρτιά έχουν ελάχιστα καλύτερα χαρακτηριστικά.
GeG Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Καμιά γνωμουλα έχουμε τελικά; Ήμουν έτοιμος να τσιμπήσω το skiller mesh sgk3.
7nisiotis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 14 ώρες πριν, Georgegoum είπε Καμιά γνωμουλα έχουμε τελικά; Ήμουν έτοιμος να τσιμπήσω το skiller mesh sgk3. Τιμιοτατο
bebius Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 22 ώρες πριν, Georgegoum είπε Καμιά γνωμουλα έχουμε τελικά; Ήμουν έτοιμος να τσιμπήσω το skiller mesh sgk3. Το παρέλαβα χτες, πολύ καλη κατασκευή και διακόπτες και όμορφο.
agriokatsiko Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Έχει τύχει μήπως να δοκιμάσει κάποιος αυτά τα aqua switches; Λένε ότι είναι κάτι μεταξύ red και brown σε αίσθηση. Και έχει και αυτό καλή τιμή αυτή τη στιγμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα