Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Υπάρχουν πουθένα πλατφόρμες ή groups όπου μπορείς να βρεις άτομα που να ενδιαφέρονται να συζήσετε?
TechnoState Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 .... πλατεία Ομόνοιας, Βικτώριας κ γύρω περιοχές... έλα σοβαρά τώρα θα ψάξεις on line για κάτι τέτοιο?? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, TechnoState είπε .... πλατεία Ομόνοιας, Βικτώριας κ γύρω περιοχές... έλα σοβαρά τώρα θα ψάξεις on line για κάτι τέτοιο?? γιατί όχι? Πως δηλαδή ψάχνεις offline? Δε βλέπω τίποτα το λάθος στο να βρεις κάτι τέτοιο στο διαδίκτυο, μάλιστα μου μοιάζει πιο λογικό. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από aizensama24
BrocasHelm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξεκινάς Παρασκευή και κάτι θα βρεις. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από BrocasHelm 1 1
velociraptoras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 αν υπάρχει ο χώρος βάλε αγγελία σε κάποια πλατφόρμα ή σε γκρουπακια με αγγελίες για ενοικιασεις κλπ. μέχρι 1-2 συγκατοίκους μπορεις να βρεις, παραπάνω δυσκολα.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, velociraptoras είπε αν υπάρχει ο χώρος βάλε αγγελία σε κάποια πλατφόρμα ή σε γκρουπακια με αγγελίες για ενοικιασεις κλπ. μέχρι 1-2 συγκατοίκους μπορεις να βρεις, παραπάνω δυσκολα. Έναν ακόμη τον χωράει. Αυτό σκέφτομαι, μάλλον πλατφόρμες για ενοικιάσεις αλλά θα προτιμούσα κάτι πιο σχετικό με το θέμα.
velociraptoras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 αν ζηταν απλά συγκάτοικο ίσως βρεις και σε γκρουπ φοιτητων. τωρα αν ως κοινοβιο εννοείς κάτι άλλο δε γνωριζω
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, velociraptoras είπε αν ζηταν απλά συγκάτοικο ίσως βρεις και σε γκρουπ φοιτητων. τωρα αν ως κοινοβιο εννοείς κάτι άλλο δε γνωριζω Ναι έναν/μία συγκάτοικο ψάχνω που να μπορεί να με καλύψει σε κάποια θέματα που εγώ δε μπορώ. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από aizensama24
leoroni92 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Εδώ περιμένω εκατοντάδες σχόλια από Insomniacs που θα λένε μπράβο στον ts για την απόφαση να συζήσει με τυχαίους επειδή έτσι γίνεται και στο εξωτερικό.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 23 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Ϊσως το airbnb κάνει για αυτό που θέλω. Ψαξε για "κοινόβια" στο airbnb εχει πολύ καλές τιμές
yanpas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 22 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Ναι έναν/μία συγκάτοικο ψάχνω που να μπορεί να με καλύψει σε κάποια θέματα που εγώ δε μπορώ. παρτουζ*ς υποψιαζομαι😂😂😂
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 33 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Ναι έναν/μία συγκάτοικο ψάχνω που να μπορεί να με καλύψει σε κάποια θέματα που εγώ δε μπορώ. Noικιάζεις ή είναι δικό σου το σπίτι;Γιατι αν νοικιάζεις ξέχνα το. https://about.couchsurfing.com/about/how-it-works/
sphinxgr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Εδω δεν ταιριάζουμε με φίλους μας πάνω απο 3 μέρες, το να συζήσεις με έναν παντελώς άγνωστο Random τυχάρπαστο τύπο με παιδεία Ελληνική, μου φαντάζει αδιανόητο ! (Ναι ΟΚ στο εξωτερικό το κάνουν) 2
archer100 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Υπάρχουν πουθένα πλατφόρμες ή groups όπου μπορείς να βρεις άτομα που να ενδιαφέρονται να συζήσετε? Όταν λες "κοινόβιο" εννοείς την κλασσική συγκατοίκηση, σε κανονικό σπίτι, ο καθένας το δωμάτιο του, μακροχρόνια, κλπ ή κάτι άλλο; Γιατί το "κοινόβιο" θυμίζει κάτι καταλήψεις αναρχικών σε εγκαταλειμμένα, χίπηδες, ναρκομανείς, φανατικούς θρησκειών, κλπ Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από archer100 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις