DarkOrion Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 paidia, opoios exei dsl kai thelei as pei tin statheri taxitita kai ta ping pou pianei me tin adsl sindesi tou, etsi gia na uparxei genika mia eikona. an einai dunaton na anaferetai o isp, to modem, i perioxi klp egw exw vivo mesw tou diktuou tous kai pianw stathera 42Kbytes/sec.
1212 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 έχω forthnet μέσω δυκτίου οτε και πιάνω το πολύ 27-28k... το modem είναι zyxel 650hw... τώρα από πινκ και πόνκ :roll: (πως φαίνεται ο άσχετος) δεν ξέρω... είμαι στην Χίο. Αλήθεια θα ήθελα να ακούσω και για κανένα άλλον στην Χίο να δώ τη γίνεται, στην υπόλοιπη Ελλάδα πάντως ακούω ότι οι ταχύτητες σε γενικές γραμμές είναι καλές.
Dreamstorm Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Με οτενετ στο Ηράκλειο Κρήτης, περιοχή Θέρισσος οι ταχύτητες μου κυμαίνονται από 38-43 kb/sec. Με usb modem efficient speedstream 4060 το οποίο δε συνιστώ σε κανέναν. τώρα όσο αφορά ping, ευχαρίστως, το θέμα είναι όμως που. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για κάτι συγκεκριμένο ας μας πει.
DarkOrion Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 genika lew. egw vasika den asxoloumai polu me ping gi' auto to afisa eleuthero. opoios paizei se kapoion server, anaferei ton server kai to ping pou pianei
nio Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 gia deite edo: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=369508
karib Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Με usb modem efficient speedstream 4060 το οποίο δε συνιστώ σε κανέναν. Γιατί, εχει προβληματα?
DarkOrion Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 gia deite edo: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=369508 sto link milaei apokleistika gia pings egw den milaw mono gia pings, lew kai gia taxitites pou katevazete.
demisone Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Με usb modem efficient speedstream 4060 το οποίο δε συνιστώ σε κανέναν. Γιατί' date=' εχει προβληματα?[/quote'] οντως? σου παρουσιαζει προβληματα? εγω το εχω 4 μηνες και ολα πανε ρολοι....
Dreamstorm Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 τουλάχιστον σε εμένα ναι, έχει αρκετά προβλήματα. Με ένα ψάξιμο θα βρείτε ένα 50% να λέει ότι είναι μια χαρά και δουλεύει άψογα και το άλλο 50% ότι κάτι δεν πάει καλά. Δυστυχώς εγώ ανήκω στην δεύτερη περίπτωση και εξηγώ γιατί: Χάλια drivers από efficient πάνω σε xp. Κατά την εκκίνηση του υπολογιστή το modem μερικές φορές χάνει τον συγχρονισμό του με τη γραμμή με αποτέλεσμα το λαμπάκι να παραμένει πορτοκαλί και συνεχώς να γράφει downloading firmware. Άμα δεν κάνω restart στον υπολογιστή τότε έχω ως αποτέλεσμα μια πολύ όμορφη bsod που πρόκαλεσε κάποιο conflict των drivers με service των windows (dhcp client). Ετσι και προλάβω για επανεκκίνηση έχει καλώς. Μου έχει τύχει να κάνω 3 συνεχόμενα restart για να μπορέσει να συγχρονιστεί. Πράγμα απίστευτα εκνευριστικό. Επίσης, είναι μερικές φορές που σαν συσκευή εξαφανίζεται εντελώς από το σύστημα μου!Βέβαια, είναι λίγες φορές που έχει γίνει αυτό αλλά έγινε. Μόνος τρόπος σωτηρίας απο αυτό είναι η αλλαγή usb θύρας, διαφορετικά ο υπολογιστής δε το "βλέπει" με τίποτα. Τέλος, στην αρχή είχα μερικά disconnect σε άσχετες στιγμές όμως εδώ δεν μπορώ να πω τι ακριβώς φταίει , όμως έμμεσα οι υποψίες πέφτουν στο modem ή στον οτέ. Τώρα βέβαια είναι και usb αλλά δεν με πολυενδιαφέρει, υπάρχουν όμως αρκετοί που προτιμούν ethernet για διάφορους λόγους. Αυτά ως προς τα μειονεκτήματα. Βέβαια, έχει και μερικά πλεονεκτήματα αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.