Προς το περιεχόμενο

Icloud lock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχουν στις αγγελιες συσκευές προς πωληση με iCloud lock! σε χαμηλες τιμές, προφανως ειναι κλεμενα! Γιατι οι moderators το επιτρεπουν;;;;; 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Μπορείς να αποδείξεις οτι είναι κλεμμένα και όχι απλά κλειδωμένα λόγω αμνησίας κωδικού?

Δεν θα πουλησει κανενας σε εξευτελιστική τιμή το κινητο του επειδη του κλείδωσε, υπαρχουν διαδικασιες για το ξεκλειδωμα!!!! iCloud lock = ΚΛΕΜΕΝΟ ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε

Δεν θα πουλησει κανενας σε εξευτελιστική τιμή το κινητο του επειδη του κλείδωσε, υπαρχουν διαδικασιες για το ξεκλειδωμα!!!! iCloud lock = ΚΛΕΜΕΝΟ ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες!!

Δεν διαφωνώ αλλά εφόσον αναγράφεται στην αγγελία πως είναι cloud locked, δεν υπάρχει προσπάθεια εξαπάτησης απο πίσω. Και αν το πάμε έτσι, πολλά πράγματα που πουλιούνται εδώ μέσα θα μπορούσε να είναι κλεμμένα. Το οτι μία μητρική έχει μαζί και απόδειξη αγοράς, δεν μου λέει οτι η συγκεκριμένη δεν έχει κλαπεί απο κάποια αποθήκη και πως η απόδειξη είναι fake.

Το insomnia είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Δεν διαφωνώ αλλά εφόσον αναγράφεται στην αγγελία πως είναι cloud locked, δεν υπάρχει προσπάθεια εξαπάτησης απο πίσω. Και αν το πάμε έτσι, πολλά πράγματα που πουλιούνται εδώ μέσα θα μπορούσε να είναι κλεμμένα. Το οτι μία μητρική έχει μαζί και απόδειξη αγοράς, δεν μου λέει οτι η συγκεκριμένη δεν έχει κλαπεί απο κάποια αποθήκη και πως η απόδειξη είναι fake.

Το insomnia είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του.

Θέλεις να πεις επειδη καποιος δεν φοβαται να προωθησει κλεμμενα ειναι και σωστο; εαν διαπιστωσω απο σημαδια στο κινητο π.χ ότι ειναι αυτο που μου εκλεψαν και εχω κανει δήλωση κλοπης στην αστυνομια, δεν ειναι υπευθηνο και το forum ως μεσο προωθησεις προιοντων κλοπης; μπορει για αλλα προιοντα να μην υπαρχει ο τροπος που να το αποδειξης, στο iCloud lock ειναι ξεκαθαρο ότι ειναι κλεμμένο!!!! Επισης αγγελιες για πωληση fake airpods, ποσο νόμιμες ειναι;;;;; δεν ειναι κλοπη πνευματικης ιδιοκτησιας η παραποιηση;;;;;;;

Επεξ/σία από Dinos1973
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

αγγελιες για πωληση fake airpods, ποσο νόμιμες ειναι;;;;;

Αν πας στην λαική και βρεις airpods με 5€ και τα πάρεις, δεν φταίει αυτός που στα πούλησε.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Εσυ μυαλό δεν εχεις, περιμένεις το ινσομνια να σου λύσει το πρόβλημα

Ε κάτι θα του έκλεψαν λογικά και βρήκε μέρος να ξεσπάσει. Ξέρεις πως πάνε αυτά. 

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, HateMe είπε

Ε κάτι θα του έκλεψαν λογικά και βρήκε μέρος να ξεσπάσει. Ξέρεις πως πάνε αυτά. 

Ευτυχώς δεν μου έχουν κλέψει (ακομα) κατι, απλως αναβουν τα λαμπακια στο κόκκινο οταν βλεπω με τοση ευκολια να προσπαθουν να πουλησουν συγκεκριμένες συσκευές!!!! δεν χρειαζεται να μου τύχει για να το καταλαβω!!! Βεβαια απορω με τα σχολια που προσπαθουν να δικαιολογησουν τέτοιες αγγελιες.... φανταζομαι απο αγνοια και μονο;;; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Υπαρχουν στις αγγελιες συσκευές προς πωληση με iCloud lock! σε χαμηλες τιμές, προφανως ειναι κλεμενα! Γιατι οι moderators το επιτρεπουν;;;;; 

Φίλε μου όπως σου είπαν και πιο πάνω, εφόσον δεν μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι κλεμμένο δεν μπορεί το insomnia να κόβει όλες τις αγγελίες με iCloud lock. Μπορεί κάποιος να το βρήκε στο δρόμο ή να ανήκε σε κάποιο ηλικιωμένο που δεν θυμάται τίποτα κτλ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...