rus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Τρεχοντας το "Wireless Network Watcher", εκτος απο το ρουτερ και τους δυο υπολογιστες που εχω συνδεδεμενους στο ασυρματο δικτυο μου, εμφανιζει και μια τεταρτη συσκευη για την οποια δεν εχω ιδεα. Θα μπορουσε να ειναι καποιος αγνωστος υπολογιστης που εχει παρεισφρησει στο δικτυο μου? Και πως τον πεταω εξω?
zx1234r Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Πρέπει να μπεις στο router ή access point και να δεις αν ισχύει. Αλλάζεις κωδικό wifi και βάζεις και τις δικές σου συσκευές σε mac whitelist
rus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, zx1234r είπε Πρέπει να μπεις στο router ή access point και να δεις αν ισχύει. Αλλάζεις κωδικό wifi και βάζεις και τις δικές σου συσκευές σε mac whitelist Το ρουτερ δε δειχνει τις συνδεδεμενες συσκευες. Ενα που ειχα παλιοτερα τις εδειχνε, αυτο (ΖΤΕ) οχι. Εννοειται οτι υπαρχει κρυπτογραφηση και κωδικος, βεβαια λενε οτι παρολ αυτα μπορει καποιος να μπει. Το mac το εχω ακουστα αλλα δε ξερω τι ειναι. Yπαρχει περιπτωση το ρουτερ να εμφανιζεται ως δυο συσκευες? Γιατι ως δυο συσκευες εμφανιζεται στον win explorer, στη σελιδα Δικτυο. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από rus
The_Judas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 δεν έχει device name ή αλλες πληροφορίες; σίγουρα δεν είναι καποια συσκευή που δεν θυμάσαι (κινητό, εκτυπωτής κλπ);
rus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, The_Judas είπε δεν έχει device name ή αλλες πληροφορίες; σίγουρα δεν είναι καποια συσκευή που δεν θυμάσαι (κινητό, εκτυπωτής κλπ); Βεβαιως και εχει device name, κατι σαν mes5005d4b8e. Η ip adress ειναι ενα ψηφιο μετα το ρουτερ και πριν τα pc μου, δηλαδη 192.168.2.2 Δεν εχω εκτυπωτη ουτε κινητο συνδεδεμενο.
The_Judas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε διαφορετικό subnet;;; Περίεργο. Δοκίμασε και καμία διαφορετική εφαρμογή από το Wireless Network Watcher. πχ το wifi analyzer στο κινητό σου. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από The_Judas
rus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, The_Judas είπε Σε διαφορετικό subnet;;; Περίεργο. Δοκίμασε και καμία διαφορετική εφαρμογή από το Wireless Network Watcher. Subnet εννοεις σειρα/γραμμη? Ποια αλλη εφαρμογη υπαρχει παρομοια με tο Wireless Network Watcher? Mηπως ειναι αυτο που ειπα πριν, οτι δειχνει το ρουτερ 2 φορες οπως γινεται και στη σελιδα του Δικτυου? Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από rus
donblunts Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Και ποια είναι η ''suspicious'' συσκευή εδώ?
rus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Στις 23/10/2020 στις 4:22 ΜΜ, donblunts είπε Και ποια είναι η ''suspicious'' συσκευή εδώ? Αν μιλας για την απο πανω εικονα δεν υπαρχει suspicious συσκευη, οπως ειπα απεικονιζει δυο φορες το ρουτερ. Το ζητημα του θρεντ εχει στο μεταξυ λυθει. Αλλαξα τον κωδικο και ο περιεργος υπολογιστης που μου εμφανιζε στη λιστα το Wireless Network Watcher σταματησε να εμφανιζεται. Ωστοσο δεν εχω καταληξει αν επροκειτο οντως για ξενο υπολογιστη ή διπλοεγγραφη απ το οικιακο δικτυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα