abAeterno Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Kαλημέρα πριν 6 μέρες έκανα νεο συμβόλαιο από τα 24mbps σε 50mbps τις vodafone. Σήμερα μπήκε η 50mbps ταχύτητα χωρίς προβλήματα μετα απο 6 μερες αναμονης. Θα ήθελα να δείτε τα στατιστικά μου να μου πείτε αν είναι καλα γιατί δεν ξέρω αν είναι καλά η οχι. Τα στατιστικα ειναι απο το πρώτο μου οκτάωρο με μονιμα ανοιχτό το modem. Στο speedtest κατεβάζω με 48mbps και δεν εχω crc σφαλματα. Λογικα τρεχω με full 50mbps. Απλά δεν ξέρω τα υπόλοιπα στατιστικά αν είναι καλά η οχι. Αυτό που με ενοχλεί είναι πως πρέπει να έχω το modem συνεχεια ανοιχτό αλλιώς δεν εχω σταθερό τηλέφωνο. Δεν ξέρω κατά ποσο θα αντέξει το modem χωρίς να καεί μετα απο μερικους μηνες. Το modem ειναι το H300. Ρυθμίσεις δεν εχω πειράξει παρα μόνο μερικές βασικές. Και το Ipv6 για κάποιο λόγο οταν το βάζω On παει πάλι Off. Στατιστικά https://imgur.com/a/qNWJj77#RCxQYl2 Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από abAeterno
koukis hlias Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, abAeterno είπε Kαλημέρα πριν 6 μέρες έκανα νεο συμβόλαιο από τα 24mbps σε 50mbps τις vodafone. Σήμερα μπήκε η 50mbps ταχύτητα χωρίς προβλήματα μετα απο 6 μερες αναμονης. Θα ήθελα να δείτε τα στατιστικά μου να μου πείτε αν είναι καλα γιατί δεν ξέρω αν είναι καλά η οχι. Τα στατιστικα ειναι απο το πρώτο μου οκτάωρο με μονιμα ανοιχτό το modem. Στο speedtest κατεβάζω με 48mbps και δεν εχω crc σφαλματα. Λογικα τρεχω με full 50mbps. Απλά δεν ξέρω τα υπόλοιπα στατιστικά αν είναι καλά η οχι. Αυτό που με ενοχλεί είναι πως πρέπει να έχω το modem συνεχεια ανοιχτό αλλιώς δεν εχω σταθερό τηλέφωνο. Δεν ξέρω κατά ποσο θα αντέξει το modem χωρίς να καεί μετα απο μερικους μηνες. Το modem ειναι το H300. Ρυθμίσεις δεν εχω πειράξει παρα μόνο μερικές βασικές. Και το Ipv6 για κάποιο λόγο οταν το βάζω On παει πάλι Off. Στατιστικά https://imgur.com/a/qNWJj77#RCxQYl2 Μια χαρα τα βλεπω ,αν δει καποιος αλλος κατι ας συμπληρωσει 1
bill2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα και καλό μήνα Σε τι προφιλ είσαι διπλα απο το VDSL λέει 17 η 35 απο περέργεια ρωτάω
abAeterno Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, bill2015 είπε Καλημέρα και καλό μήνα Σε τι προφιλ είσαι διπλα απο το VDSL λέει 17 η 35 απο περέργεια ρωτάω Καλημέρα καλό μήνα. Λέει λειτουργία xDSL VDSL2-17A 5 ώρες πριν, koukis hlias είπε Μια χαρα τα βλεπω ,αν δει καποιος αλλος κατι ας συμπληρωσει Ελπίζω να συνεχίσει έτσι καλα οπως τώρα ακομα και το wifi 5ghz πιάνει 49mbps. Ελπίζω να μην αρχίσει τα προβλήματα τον adsl και αρχίζει να χάνει ταχύτητα μερα με την μερα. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από abAeterno
seventh_son Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Τα στατιστικά σου μια χαρά είναι. Μη φοβάσαι για τα μόντεμ, το δικό μου έχει να κλείσει κανά πεντάρι χρόνια ... Βέβαια δεν έχω το H300 αλλά δε νομίζω να σου πάθει κάτι από το γεγονός ότι θα είναι ανοιχτό. Άλλα προβλήματα έχει αυτό (κάνε ένα search στο forum και θα διαβάσεις σχετικά). IPv6 κάνεις κάτι συγκεκριμένο και το χρειάζεσαι ; Ή απλά σε ενοχλεί που γυρνάει η επιλογή; 1
abAeterno Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, seventh_son είπε Τα στατιστικά σου μια χαρά είναι. Μη φοβάσαι για τα μόντεμ, το δικό μου έχει να κλείσει κανά πεντάρι χρόνια ... Βέβαια δεν έχω το H300 αλλά δε νομίζω να σου πάθει κάτι από το γεγονός ότι θα είναι ανοιχτό. Άλλα προβλήματα έχει αυτό (κάνε ένα search στο forum και θα διαβάσεις σχετικά). IPv6 κάνεις κάτι συγκεκριμένο και το χρειάζεσαι ; Ή απλά σε ενοχλεί που γυρνάει η επιλογή; Ναι θα κοιτάξω στο forum για το modem. Οχι απλα δεν κρατάει την επιλογή για αυτο ρωτήσα. Δεν το χρειάζομαι το Ipv6. Ανοίγω vpn δεν μου κρατάει το Ipv6 ετσι και αλλιώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα