bananasplit Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα.Μετά από κάποια χρόνια στην Ιντερσαλονικα με μικτή ασφάλεια,προσανατολίζομαι να γυρίσω σε πυρός κλοπής.κυρίως λόγω κόστους και απαλλαγων (χαλάζι,κλοπή) κλπ. Ιδανικά θα ήθελα μια εταιρεία που να με καλύπτει χωρίς απαλλαγές,ή τουλάχιστον με μικρές.κοίταξα λοιπόν την anytime,που δεν έχει απαλλαγές σε τίποτα(ολική-μερική κλοπή,φυσικές καταστροφές),προσφέρει κάποια έξτρα(όπως νέο κλειδί σε απώλεια) κλπ.επίσης έρχεται σε εξαιρετικό κόστος,γύρω στα 130 το εξάμηνο.τώρα,αναρωτιέμαι,να την προτιμήσω;θα με καλύψει σε περίπτωση προβλήματος,ή θα τρέχω; επίσης,κάνω αρκετά ταξίδια,οπότε η οδική μου είναι απαραίτητη.Σκέφτομαι όμως εκτός από τη μεταφορά του οδηγού,και των επιβατών.πάνω σε αυτό έχω βρει την europ assistance που είτε προσφέρει νοικιαζομενο όχημα,είτε ταξί,σε περίπτωση βλάβης.κάτι άλλο που με ενδιαφέρει (και που μερικές εταιρείες αναφέρουν στους όρους τους) είναι αν πχ συμβεί μια βλάβη μακριά από τον τόπο κατοικίας μου,να μη μεταφερθεί στο πλησιέστερο συνεργείο,αλλά στο δικό μου συνεργείο.Έχει κάποιος καμία σχετική ιδέα ή εταιρεία να προτείνει;(είτε ξεχωριστά ασφάλεια και οδική,είτε μαζί).
alexiko Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Και η οδική της Interamerican (anytime) θεωρώ είναι εξαιρετική. Προσωπικά δεν θα έβγαζα τη μικτή (χωρίς να ξέρω και τι όχημα έχεις) αφού μια στραβή αρκεί να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού.
agnostos13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 2/10/2020 στις 4:22 ΠΜ, bananasplit είπε Καλημέρα.Μετά από κάποια χρόνια στην Ιντερσαλονικα με μικτή ασφάλεια,προσανατολίζομαι να γυρίσω σε πυρός κλοπής.κυρίως λόγω κόστους και απαλλαγων (χαλάζι,κλοπή) κλπ. Ιδανικά θα ήθελα μια εταιρεία που να με καλύπτει χωρίς απαλλαγές,ή τουλάχιστον με μικρές.κοίταξα λοιπόν την anytime,που δεν έχει απαλλαγές σε τίποτα(ολική-μερική κλοπή,φυσικές καταστροφές),προσφέρει κάποια έξτρα(όπως νέο κλειδί σε απώλεια) κλπ.επίσης έρχεται σε εξαιρετικό κόστος,γύρω στα 130 το εξάμηνο.τώρα,αναρωτιέμαι,να την προτιμήσω;θα με καλύψει σε περίπτωση προβλήματος,ή θα τρέχω; επίσης,κάνω αρκετά ταξίδια,οπότε η οδική μου είναι απαραίτητη.Σκέφτομαι όμως εκτός από τη μεταφορά του οδηγού,και των επιβατών.πάνω σε αυτό έχω βρει την europ assistance που είτε προσφέρει νοικιαζομενο όχημα,είτε ταξί,σε περίπτωση βλάβης.κάτι άλλο που με ενδιαφέρει (και που μερικές εταιρείες αναφέρουν στους όρους τους) είναι αν πχ συμβεί μια βλάβη μακριά από τον τόπο κατοικίας μου,να μη μεταφερθεί στο πλησιέστερο συνεργείο,αλλά στο δικό μου συνεργείο.Έχει κάποιος καμία σχετική ιδέα ή εταιρεία να προτείνει;(είτε ξεχωριστά ασφάλεια και οδική,είτε μαζί). Τώρα έχεις μικτή χωρίς απαλλαγή; Επίσης δες τα ψιλά γράμματα (πχ η anytime καλύπτει αντικατάσταση κρυστάλλων μόνο σε συγκεκριμένα καταστήματα και όχι σε εξουσιοδοτημένα ή οποιοδήποτε τεχνικό εσύ προτιμάς). Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2020 από agnostos13
alexiko Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Μικτή χωρίς απαλλαγή δεν προσφέρει η Ιντερσαλόνικα. Για τη θραύση στις περισσότερες εταιρίες είναι χωρίς απαλλαγή μόνο στα συνεργαζόμενα. Όσες δίνουν χωρίς απαλλαγή και σου επιτρέπουν να πας όπου θες, κοστολογούν την κάλυψη παραπάνω.
bananasplit Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα!Έχω μικτή με απαλλαγή στις ίδιες ζημιές..δεν υπάρχει χωρίς..συνήθως οι εταιρείες δίνουν κάλυψη κρυστάλλων χωρίς απαλλαγή όχι στο εξουσιοδοτημένο,αλλά σε συνεργαζομενα..αυτό δεν πειράζει όμως..λέω να μην φύγω από τη μικτή,όπως προτείνει κι ο πρώτος φίλος..για την οδική είναι τόσο μικρό το κόστος που σκέφτομαι τη δεύτερη..(για την κάλυψη επιβατών στα ταξίδια πχ)
alexiko Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Λες να κρατήσεις τη μικτή της ιντερσαλόνικα; Πολύ τίμια επιλογή και κυρίως οικονομική. Άλλες εταιρίες έχεις κοιτάξει;
bananasplit Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 δεν έχω κοιτάξει άλλες,αλλά ναι,οικονομική βγαίνει..ναι προσανατολίζομαι προς το να την κρατήσω και να είμαι ήσυχος..
alexiko Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Το μόνο μείον αν το αμάξι σου είναι 4-5 ετών και άνω είναι ότι σχεδόν σε όλες τις εταιρίες θα έχεις μείωση της αποζημίωσης λόγω της παλαιότητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα