Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Σχετικά με το telegram έχω μια απορία. Όσο είχα ένα Huawei κινητό, μου ερχόντουσταν συνέχεια ειδοποιήσεις απ΄οτα group που είχα επιλέξει. Δεν χρειαζόταν να είμαι μέσα στην εφαρμογή.

Αντιθέτως, από την στιγμή που απέκτησα Meizu συσκευή (φαντάζομαι δεν έχει καμία σημασία, απλά το αναφέρω), μου έρχονται ειδοποιήσεις για το τι ανεβαίνει στα group που είμαι μέλος (και τα έχω ενεργοποιημένα να μου έρχεται ειδοποίηση) μόνο όταν ανοίγω την εφαρμογή. Αν την έχω αδρανή γαι κάμποση ώρα, τότε δεν έρχεται καμία ειδοποίηση. έχω ψάξει τις ρυθμίσεις κα ιαν δεν μου ξεφεύγει κάτι, δεν βρίσκω άκρη. Έχει κανείς ιδέα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

... παλιά (εποχές mx 4 /mx 4 pro/ pro 5) είχα τις χειρότερες εμπειρίες με meizu κ flyme γενικότερα (ανύπαρκτη υποστήριξη/ το αισθητικό κομμάτι το αφήνω εκτός).

Έχανα διαρκώς ειδοποιήσεις (viber, gmail, Hotmail, push απο e-banking etc) κ γενικά το os είχε αρκετά κενά (παρόλο που το optimization ήταν σε υψηλά επίπεδα).

Με σωστές ρυθμίσεις, δικαιώματα , προσβάσεις ...είχα καταλήξει στο ότι είναι πρόβλημα του OS παρά το ότι πρόκειται για ποιοτικές συσκευές...

Μάλλον δεν έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στη meizu... ακόμα.

Δοκίμασε να κλειδώσεις (με λουκέτο) τις εφαρμογές που σε ενδιαφέρουν στο background (ώστε να μην γίνονται force kill) βοηθούσε κάπως την κατάσταση.

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
Στις 2/10/2020 στις 6:46 ΠΜ, TechnoState είπε

Δοκίμασε να κλειδώσεις (με λουκέτο) τις εφαρμογές που σε ενδιαφέρουν στο background (ώστε να μην γίνονται force kill) 

Ευχαριστώ για την απάντηση και θα το δοκιμάσω... αλλά δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς Πως γίνεται αυτό;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, chios είπε

για πιο meizu μιλάς και τι ρομ φοράει ;; έχω ακόμα ένα meizu σαν Δεύτερη συσκευή και μπορώ να βοηθήσω.

Meizu M8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...