Feregorn Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, όπως λέει και ο τίτλος κέρδισα ένα μηχανάκι σε οδηγό και η εταιρια μου λέει ότι χρειάζομαι άδεια κυκλοφορίας και δίπλωμα προκειμένου να το παραλάβω. Αλλά εγώ δεν σκοπεύω να κυκλοφορήσω μηχανάκι ή να βγάλω δίπλωμα για να το οδηγήσω. Θα ήθελα να το πουλήσω/παραχωρήσω σε έναν ενδιαφερόμενο. Τι γίνεται λοιπόν σε αυτήν την περίπτωση, είναι όλο αυτό το σκηνικό υποχρεωτικό δια νόμου και πρέπει να αποκτήσω αυτά τα 2 χαρτιά μόνο και μόνο για να μπορέσω να παραλάβω;
mixos23 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Για μενα διαβασε τους ορους του διαγωνισμου,αλλα σιγουρα καπου θα γραφει οτι μπορει και να τους αλλαξει οποιαδηποτε στιγμη θελησει..αν θελει δεν σου δινει καν και το δωρο
Feregorn Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, mixos23 είπε Για μενα διαβασε τους ορους του διαγωνισμου,αλλα σιγουρα καπου θα γραφει οτι μπορει και να τους αλλαξει οποιαδηποτε στιγμη θελησει..αν θελει δεν σου δινει καν και το δωρο Ναι δεν γίνεται μετατροπή ή αντικατάσταση σε κάτι άλλο, οπότε μένει μόνο η παραλαβή. Αλλά όλη αυτή η χαρτούρα, διαδικασία και πόσα παράβολα απλά και μόνο για να το παραλάβεις;
NikosKallithea Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Πρωφανως το δωρο ηταν για ανθρωπους που εχουν δίπλωμα και θα ηθελαν ενα μηχανάκι. Μπήκες εσυ στην μεση και το κερδισες, αν ειναι στους ορους το διπλωμα και δεν το εχεις, κανονικα πρεπει να παει στον επομενο και εσυ να το χάσεις 4
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Eίσαι σίγουρος ότι διάβασες σωστά;Και ότι δεν λεει ότι για ολη την χαρτουρα είναι υπευθυνος ο νικητής;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, Feregorn είπε Καλησπέρα σε όλους, όπως λέει και ο τίτλος κέρδισα ένα μηχανάκι σε οδηγό και η εταιρια μου λέει ότι χρειάζομαι άδεια κυκλοφορίας και δίπλωμα προκειμένου να το παραλάβω. Αλλά εγώ δεν σκοπεύω να κυκλοφορήσω μηχανάκι ή να βγάλω δίπλωμα για να το οδηγήσω. Θα ήθελα να το πουλήσω/παραχωρήσω σε έναν ενδιαφερόμενο. Τι γίνεται λοιπόν σε αυτήν την περίπτωση, είναι όλο αυτό το σκηνικό υποχρεωτικό δια νόμου και πρέπει να αποκτήσω αυτά τα 2 χαρτιά μόνο και μόνο για να μπορέσω να παραλάβω; Άδεια θα βγάλουν αυτοί στα στοιχεία σου, τώρα με το δίπλωμα, ειδικά αν δεν έχεις δεν ξέρω τι κάνεις
bananasplit Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 από όσο γνωρίζω το δίπλωμα ποτέ δεν απαιτείται.δηλαδή,παίρνω ένα αυτοκίνητο εγώ.στα στοιχεία μου.και δηλώνω οδηγό εσένα.γίνεται μια χαρά..στο μηχανάκι γιατί να μην σε αφήσουν να παραλάβεις και να το χαρίσεις;;
SilentVoice Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Βγαλτο στο όνομα σου και δήλωσε οδηγό έναν φίλο σου. Δεν μπορείς να έχεις σοφέρ σε μηχανάκι δηλαδή;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Στις 2/10/2020 στις 9:20 ΠΜ, bananasplit είπε από όσο γνωρίζω το δίπλωμα ποτέ δεν απαιτείται.δηλαδή,παίρνω ένα αυτοκίνητο εγώ.στα στοιχεία μου.και δηλώνω οδηγό εσένα.γίνεται μια χαρά..στο μηχανάκι γιατί να μην σε αφήσουν να παραλάβεις και να το χαρίσεις;; Άμα είναι στους όρους το δίπλωμα μπορούν να τον βγάλουν εκτός γιστι δεν τηρεί όλες της προϋποθέσεις του διαγωνισμού 1
Feregorn Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές. από ότι φαίνεται το μεγαλύτερο μέρος της χαρτούρας είναι αναπόφευκτο. οπότε θα το προχωρήσω και θα δω μετά τι θα γίνει 😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα