gkouklakis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Σήμερα μου κλείδωσε ο εκτυπωτής μου ο epson L130 και λέει ότι ο μελανωτήρας έχει φτάσει στο όριο εξάντλησης. Είδα ότι αυτό είναι ένα κλείδωμα. αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με οδηγίες, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Ευχαριστώ εκ' των προτέρων 1
snbblp Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 16 ώρες πριν, gkouklakis είπε Σήμερα μου κλείδωσε ο εκτυπωτής μου ο epson L130 και λέει ότι ο μελανωτήρας έχει φτάσει στο όριο εξάντλησης. Είδα ότι αυτό είναι ένα κλείδωμα. αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με οδηγίες, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Ευχαριστώ εκ' των προτέρων Αυτό είναι το πρόγραμμα service και εδώ είναι οι οδηγίες 2
gkouklakis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, snbblp είπε Αυτό είναι το πρόγραμμα service και εδώ είναι οι οδηγίες Σε ευχαριστώ πολύ !!!! 1
Icejon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Υπαρχει περιπτωση ναεχω κ εγω το προγραμμα?Αντιμετωπιζω κ εγω το ιδιο...ευχαριστω
George56 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) παιδια καλησπερα εχω το deskjet scan 3636, πηρα μελανακια ριφιλ, εβαλα το hp print scan doctor, εβγαζε σφαλμα , το ετρεξα και εφτιαξε το device status OK. στο test print δεν εβγαζε print, πως φτιαχνει με τα μελανακια? ευχαριστω Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2020 από George56
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα