pseudonimo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Υπάρχει περίπτωση ένα voip phone όπως αυτό https://www.skroutz.gr/s/13370096/Yealink-W60P.html?from=recommendations να συνδεθεί στο vdsl router χωρίς το base unit μέσω ρυθμίσεων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Αμα μας ελεγες και το vdsl router.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Όχι. Χρειάζεται να περαστούν ρυθμίσεις τηλεφωνίας. Αν δεν είσαι στο ΟΤΕ, κανένας από τους υπόλοιπους Παρόχους δεν πρόκειται να σου δώσει κωδικούς τηλεφωνίας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, SaFiS είπε Όχι. Χρειάζεται να περαστούν ρυθμίσεις τηλεφωνίας. Αν δεν είσαι στο ΟΤΕ, κανένας από τους υπόλοιπους Παρόχους δεν πρόκειται να σου δώσει κωδικούς τηλεφωνίας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
essopapas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Εμένα απλά με βάζει στη σελίδα διαχείρισης του ρουτερ και βλέπω οτι θα έβλεπα απο οποιονδήποτε browser. Yπάρχει κάτι που δεν καταλαβα καλα; Εχω το ZXHN H267N V1.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, essopapas είπε Εμένα απλά με βάζει στη σελίδα διαχείρισης του ρουτερ και βλέπω οτι θα έβλεπα απο οποιονδήποτε browser. Yπάρχει κάτι που δεν καταλαβα καλα; Εχω το ZXHN H267N V1.0 Ναι, τον τιτλο συγκεκριμενα. H300s λεει 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseudonimo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Ερώτημα στην WIND από τις 10/10 για τον τρόπο ρύθμισης του τηλεφώνου στο ZTE H288A. Ακόμα δεν έχουν απαντήσει.....μια προφορική αναφορά τεχνικού μόνο για χρήση μέσω port forwarding που δεν μου φαίνεται και πολύ σωστή ως προς την χρήση των δυνατοτήτων της voip (ίσως και να κάνω λάθος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα