Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Ουτε στον πινακα ελεγχου υπαρχει , ουτε το Your Unistaller το εχει Απο την απεγκατασταση που εχει δεν προχωραει και λεει Runtime error Πως μπορω να το αφαιρεσω ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Το εγκατεστησα αλλα ουτε αυτο το βρισκει .
htaccess Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δοκίμασε την λύση που προτείνουν στο δικό τους forum. https://forums.malwarebytes.com/topic/240701-error-while-uninstalling-malwarebytes-runtime-error-at-407201 Αναφορά σε κείμενο The support tool in the above post by the Bot in the hidden contents can help you uninstall Malwarebytes. Simply Download Malwarebytes Support Tool Run the tool and Accept License Agreement Click on Advanced Click on Clean Reboot when asked to do so, if you do not want to re-install the latest version simply exit out of the tool when asked if you would like to install the latest version.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, htaccess είπε Δοκίμασε την λύση που προτείνουν στο δικό τους forum. https://forums.malwarebytes.com/topic/240701-error-while-uninstalling-malwarebytes-runtime-error-at-407201 Ευχαριστω αλλα δεν εχω νομιμη αδεια .
htaccess Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Ευχαριστω αλλα δεν εχω νομιμη αδεια . Έχω την εντύπωση ό,τι για την απεγκατάσταση, δεν θα σου χρειαστεί/ζητήσει άδεια χρήσης κατά την εκτέλεση του προγράμματος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, htaccess είπε Έχω την εντύπωση ό,τι για την απεγκατάσταση, δεν θα σου χρειαστεί/ζητήσει άδεια χρήσης κατά την εκτέλεση του προγράμματος. Ναι ετσι εγινε .Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα