Προς το περιεχόμενο

Ληξη μισθωσης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,να ρωτησω σε περιπτωση που θελω να ληξω την εκμισθωση νωριτερα απο τα 3 χρονια εφοσον μου το ζητησε ο ενοικιαστης μου κανω τροποποιητική με αλλαγη ληξης ,χρειαζετε να μπει να κανει οριστικοποιηση και ο νοικαρης μου οπως οταν κανουμε στον ορισμο της μισθωσης ? ή απλα μπαινω και κανω μια τροποποιτικη με την ημερομηνια ληξης και τελος;

Δημοσ.

Όχι δεν θα κάνεις τροποποιητική, θα κάνεις λύση, θα πατήσεις πάνω στο "λύση":

image.png.9a2324a4db7e6487538961fb1d87fe93.png

Υπόψιν πλέον είναι υποχρεωτικό, αν δεν κάνεις λύση το taxis θα νομίζει πως η μίσθωση συνεχίζει να είναι ενεργή, ακόμα και αν έχει παρέλθει ο συμβατικός χρόνος.

Ο νοικάρης σου κάνει δεν κάνει αποδοχή, αδιάφορο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Όχι δεν θα κάνεις τροποποιητική, θα κάνεις λύση, θα πατήσεις πάνω στο "λύση":

image.png.9a2324a4db7e6487538961fb1d87fe93.png

ναι οκ απλα το γραφει "ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΛΥΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ)"
οταν το κανω χρειαζεται κατι αλλο ? ή τελος ? γιατι οταν καναμε τη μισθωση ηθελε και οριστικοποιηση απο τον ενοικιαστη.ευχαριστω

Δημοσ.
Μόλις τώρα, o kalos o milos είπε

ναι οκ απλα το γραφει "ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΛΥΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ)"
οταν το κανω χρειαζεται κατι αλλο ? ή τελος ? γιατι οταν καναμε τη μισθωση ηθελε και οριστικοποιηση απο τον ενοικιαστη.ευχαριστω

Μην μπερδεύεσαι, δεν υπάρχει "οριστικοποίηση" από τον ενοικιαστή, αποδοχή λέγεται, και για σένα ΔΕΝ είναι απαραίτητη σε καμία περίπτωση.

Ο ιδιοκτήτης είναι αυτός που έχει υποχρέωση να κάνει έγκαιρα τη δήλωση (αλλιώς έχει πρόστιμο).

Δημοσ.

οποτε δε χρειαζεται αποδοχη στη λυση ? κανεις τη λυση και τελος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, o kalos o milos είπε

οποτε δε χρειαζεται αποδοχη στη λυση ? κανεις τη λυση και τελος.

Εσύ ειδικά ΔΕΝ την χρειάζεσαι, σου είναι αδιάφορο αν θα κάνει αποδοχή ή όχι, η δική σου υποχρέωση είναι μόνο να κάνεις τη λύση.

Sorry δεν μπορώ να το πω πιο απλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...