Themistokles Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παίδες είμαι σε αναζήτηση οθόνης με adaptive sync, ξέρετε αν τα G-Sync monitors δουλεύουν με AMD Freesync? Ρωτάω γιατί τείνω να πάω σε G-Sync (οχι απλά compatible) monitor τώρα για να δουλέψει με την τωρινή μου GPU (2060 S) αλλά υπάρχει περίπτωση να αλλάξω και GPU κιόλας εντός κάποιων μηνών και σε περίπτωση κάτι καλού απο μεριάς AMD για 1440p@144Hz θα προτιμηθεί με χοντρό bias αυτή τη γενιά, οπότε θα ήθελα να ξέρω αν παίζει κάτι με συμβατότητα ΑΜD GPUs και G-Sync Monitors. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από Themistokles
thanosAIAS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 14 λεπτά πριν, Themistokles είπε Παίδες σορρυ για το ελαφρώς off topic, απλά επειδή είμαι σε αναζήτηση οθόνης με adaptive sync και για να μην ανοίγω καινούριο thread, ξέρετε αν τα G-Sync monitors δουλεύουν με AMD Freesync? Ρωτάω γιατί τείνω να πάω σε G-Sync (οχι απλά compatible) monitor τώρα για να δουλέψει με την τωρινή μου GPU (2060 S) αλλά υπάρχει περίπτωση να αλλάξω και GPU κιόλας εντός κάποιων μηνών και σε περίπτωση κάτι καλού απο μεριάς AMD για 1440p@144Hz θα προτιμηθεί με χοντρό bias αυτή τη γενιά, οπότε θα ήθελα να ξέρω αν παίζει κάτι με συμβατότητα ΑΜD GPUs και G-Sync Monitors. Τα καινούρια, ΝΑΙ, τα παλαιότερα, όχι.
Themistokles Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, thanosAIAS είπε Τα καινούρια, ΝΑΙ, τα παλαιότερα, όχι. Πόσο καινούρια εννοείς; 2018 πχ και έπειτα;
leros2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 17 λεπτά πριν, Themistokles είπε Παίδες σορρυ για το ελαφρώς off topic, απλά επειδή είμαι σε αναζήτηση οθόνης με adaptive sync και για να μην ανοίγω καινούριο thread, ξέρετε αν τα G-Sync monitors δουλεύουν με AMD Freesync? Ρωτάω γιατί τείνω να πάω σε G-Sync (οχι απλά compatible) monitor τώρα για να δουλέψει με την τωρινή μου GPU (2060 S) αλλά υπάρχει περίπτωση να αλλάξω και GPU κιόλας εντός κάποιων μηνών και σε περίπτωση κάτι καλού απο μεριάς AMD για 1440p@144Hz θα προτιμηθεί με χοντρό bias αυτή τη γενιά, οπότε θα ήθελα να ξέρω αν παίζει κάτι με συμβατότητα ΑΜD GPUs και G-Sync Monitors. Γιατί ακριβώς τείνεις σε gsync μονιτορ? Έχει τόσα freesync της προκοπής που δουλεύουν μια χαρά με nvidia.... και εσύ τείνεις σε gsync μονιτορ αλλά σκοπεύεις να αναβαθμίσεις σε amd , Λες και η Nvidia δεν έχει κάρτες Μήπως είσαι και Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και ΠΑΟ στο μπάσκετ?
Themistokles Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, leros2004 είπε Γιατί ακριβώς τείνεις σε gsync μονιτορ? Έχει τόσα freesync της προκοπής που δουλεύουν μια χαρά με nvidia.... και εσύ τείνεις σε gsync μονιτορ αλλά σκοπεύεις να αναβαθμίσεις σε amd , Λες και η Nvidia δεν έχει κάρτες Μήπως είσαι και Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και ΠΑΟ στο μπάσκετ? Γιατί έχω βρεί καλή προσφορά σε second hand gsync στα ιδια λεφτα που θα εδινα για κατωτερο freesync που δεν μου εγγυαται και κανεις οτι θα δουλεψει στην 2060S, καλύφθηκες τωρα;
leros2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Themistokles είπε Γιατί έχω βρεί καλή προσφορά σε second hand gsync στα ιδια λεφτα που θα εδινα για κατωτερο freesync όπως?
Themistokles Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, leros2004 είπε όπως? Αυτό στα 300 μεταχειρισμένο vs αυτό στα ίδια λεφτά. Και ναι είμαι περιορισμένος στο budget. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από Themistokles
billeiros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Το gsync απ' όσο ξέρω δουλεύει μόνο με gsync gpu
leros2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Themistokles είπε Αυτό αυτό στα 300 μεταχειρισμένο vs αυτό στα ίδια λεφτά. Και ναι είμαι περιορισμένος στο budget. 300 to good to be true, αν όντως είναι ΟΚ. Παρ' το χθες..... By the way εκεί στα 300 δεν συγκρίνεις την AOC CQ27G2U, υπάρχει στα 370 αυτή: https://www.skroutz.gr/s/20562075/Viewsonic-VX2758-2KP-mhd.html? που και πάλι αν είναι όντως 300 για το παραπάνω μονιτορ, παρ' το και ας μην έχεις freesync.... Χειρότερη κάρτα δεν πρόκειται να παρεις απο την 2060s, δεν σε απασχολούν τα freesync/gsync, συνέχεια ψηλά θα παίζεις Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από leros2004 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Τόσο έπρεπε να 'χουν αυτά τα monitor γενικά, 300αράκια..Όταν με 1000 τσιμπάς 55άρα OLED δηλαδή εντάξει.. 3
Themistokles Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, leros2004 είπε 300 to good to be true, αν όντως είναι ΟΚ. Παρ' το χθες..... By the way εκεί στα 300 δεν συγκρίνεις την AOC CQ27G2U, υπάρχει στα 370 αυτή: https://www.skroutz.gr/s/20562075/Viewsonic-VX2758-2KP-mhd.html? που και πάλι αν είναι όντως 300 για το παραπάνω μονιτορ, παρ' το και ας μην έχεις freesync.... Χειρότερη κάρτα δεν πρόκειται να παρεις απο την 2060s, δεν σε απασχολούν τα freesync/gsync, συνέχεια ψηλά θα παίζεις Είχα και αυτή κατά νου αλλά με βγάζει αρκετά εκτός. Δηλαδή προτείνεις απλά να μειώνω το refresh rate κοντά στο output της GPU και να κουμπώνω απλό v-sync?
Sakiz105 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Themistokles είπε Είχα και αυτή κατά νου αλλά με βγάζει αρκετά εκτός. Δηλαδή προτείνεις απλά να μειώνω το refresh rate κοντά στο output της GPU και να κουμπώνω απλό v-sync? επειδή την έχω δει την αγγελία, νομίζω δεν έχει εγγύηση (την έχει 2+ χρόνια) οπότε δεν θα το πρότεινα.. Η διαφορά g-sync με g-sync combatible είναι τα low refresh rates. Στην μεταχειρισμένη το gsync λειτουργεί για όλη την εμβέλεια refresh rate (1-max) ενώ στην καινούργια, 40με48 εώς MAX. Επίσης TN μόνιτορ του 18 ενώ το viewsonic είναι ips. https://www.rtings.com/monitor/reviews/viewsonic/vx2758-2kp-mhd https://www.rtings.com/monitor/reviews/aoc/agon-ag271qx εκτός του ότι είναι καλύτερη η πρώτη, πες ότι πληρώνεις 20 ευρώ τον χρόνο εγγύηση 1
Themistokles Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Sakiz105 είπε επειδή την έχω δει την αγγελία, νομίζω δεν έχει εγγύηση (την έχει 2+ χρόνια) οπότε δεν θα το πρότεινα.. Η διαφορά g-sync με g-sync combatible είναι τα low refresh rates. Στην μεταχειρισμένη το gsync λειτουργεί για όλη την εμβέλεια refresh rate (1-max) ενώ στην καινούργια, 40με48 εώς MAX. Επίσης TN μόνιτορ του 18 ενώ το viewsonic είναι ips. https://www.rtings.com/monitor/reviews/viewsonic/vx2758-2kp-mhd https://www.rtings.com/monitor/reviews/aoc/agon-ag271qx εκτός του ότι είναι καλύτερη η πρώτη, πες ότι πληρώνεις 20 ευρώ τον χρόνο εγγύηση IPS είναι αυτή που έδειξα στο σχόλιο από πάνω bro, είναι αυτή που έχει ανεβάσει ένας κιόλας εδώ. Μάλλον άλλη αγγελία θα είδες. Συγκερκιμένα είναι η AG271QG οχι η AG271QX Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από Themistokles
thanosAIAS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Themistokles είπε Πόσο καινούρια εννοείς; 2018 πχ και έπειτα; 2020 ναι και μετά, καινούρια. Η Nvidia απο εδω και πέρα σε όλες τις οθόνες gsync, θα υποστηρίζει και το freesync. Τώρα για τα παλαιότερα... https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/fv7ypf/new_gsync_modules_in_monitors_now_support_freesync/?utm_source=amp&utm_medium=&utm_content=post_body Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από thanosAIAS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα