Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως είπαν και παραπάνω δοκιμάστε να κόψετε τις επαφές και δοκιμάστε να δείτε αν δουλεύει. Το ίδιο ακριβώς έκανε και γνωστός μου πληροφορικός (αν είναι δυνατόν, δεν γνώριζε ότι έχει κλιπ) στη παρακάτω μητρική. Εγώ με ένα πλαγιοκόφτη σαν αυτό τα έκοψα και έγινε έτσι:

IMG_20201001_203801738.jpg

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

το θεμα είναι οτι έβαλες σε βραχυκυκλωμένη μητρική την καινούργια καρτα gpu χωρίς να κόψεις τις επαφές απο το ξηλωμένο pcie τώρα τι να λέμε  shrug_001.gif.94292ef14c82a33523263432cbb5e930.gif 

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι απαντάει σαν να ειναι chat bot;

Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος, αφού δεν ξέρετε, δώστε ένα 20άρικο σε έναν τεχνικό να σας εγκαταστήσει την κάρτα γραφικών και μην ζητάτε επιτακτικά λύσει στα forum!

• Like 2
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 1/10/2020 στις 8:53 ΜΜ, Τέρης Α. είπε

Όπως είπαν και παραπάνω δοκιμάστε να κόψετε τις επαφές και δοκιμάστε να δείτε αν δουλεύει. Το ίδιο ακριβώς έκανε και γνωστός μου πληροφορικός (αν είναι δυνατόν, δεν γνώριζε ότι έχει κλιπ) στη παρακάτω μητρική. Εγώ με ένα πλαγιοκόφτη σαν αυτό τα έκοψα και έγινε έτσι:

Προτεινω και αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/25162850/Powertech-PT-857-Πλαγιοκόφτης-131mm.html

Για την τιμη του πολυ τιμιο και πρακτικο

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 1/10/2020 στις 8:53 ΜΜ, Τέρης Α. είπε

αν είναι δυνατόν, δεν γνώριζε ότι έχει κλιπ

Καλά δεν γνώριζε ότι είχε κλιπ δεκτόν... αλλά ποια η λογική του να ξηλώσει το slot θέλω να πω δεν ειναι ότι βγαίνει με λίγη δύναμη θα πρέπει να προσπάθησε να βγάλει την κάρτα σαν να ήταν κανα ζιζάνιο στο χωράφι με βαθιά ρίζα :P 

Εγώ όταν δεν ήξερα απο PC και ήθελα να μάθω το κάθε τι μέσα το αντιμετώπιζα λες και ειναι το πιο πολύτιμο και ευαίσθητο πράγμα στον κόσμο νεογέννητο πιο απρόσεκτα κράταγα παρα πχ επεξεργαστή :P 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...