Τέρης Α. Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όπως είπαν και παραπάνω δοκιμάστε να κόψετε τις επαφές και δοκιμάστε να δείτε αν δουλεύει. Το ίδιο ακριβώς έκανε και γνωστός μου πληροφορικός (αν είναι δυνατόν, δεν γνώριζε ότι έχει κλιπ) στη παρακάτω μητρική. Εγώ με ένα πλαγιοκόφτη σαν αυτό τα έκοψα και έγινε έτσι: Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από Τέρης Α.
Σκαρπέλης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα ενώ το Pc ανάβει δεν έχω display αν και έχω συνδέσει το monitor (υπόψην το pc έχει καινούρια mobo και gpu). Τι πρέπει να κάνω;
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μπορεί να χάλασε και η κάρτα γραφικών. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από Τέρης Α.
Σκαρπέλης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Όχι δεν έχει χαλάσει η κάρτα γραφικών
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μπορείτε να ανεβάσετε δύο εικόνες (μπρος-πίσω) στις επαφές της κάρτας; π.χ.:
Σκαρπέλης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Αυτήν την στιγμη όχι, θα προτιμούσα αν είναι δυνατόν να καταλάβω γιατί ο υπολογιστής δεν εμφανίζει στην οθόνη κάτι
Aris_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 το θεμα είναι οτι έβαλες σε βραχυκυκλωμένη μητρική την καινούργια καρτα gpu χωρίς να κόψεις τις επαφές απο το ξηλωμένο pcie τώρα τι να λέμε 1
Σκαρπέλης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Φίλε μου, πήρα άλλη μητρική. Εντέλει ήθελε cmos reset. Άναψε το pc. τη βραχηκυκλωμένη θα τη στειλω στο φίλο
Coppermine Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Μήπως αφαίρεσες την gpu με αυτό Με σκαρπέλο και το έχεις και nickname?
mechpanos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Ρε παιδιά έλεος, αφού δεν ξέρετε, δώστε ένα 20άρικο σε έναν τεχνικό να σας εγκαταστήσει την κάρτα γραφικών και μην ζητάτε επιτακτικά λύσει στα forum! 2
Kostas.karras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Στις 1/10/2020 στις 8:53 ΜΜ, Τέρης Α. είπε Όπως είπαν και παραπάνω δοκιμάστε να κόψετε τις επαφές και δοκιμάστε να δείτε αν δουλεύει. Το ίδιο ακριβώς έκανε και γνωστός μου πληροφορικός (αν είναι δυνατόν, δεν γνώριζε ότι έχει κλιπ) στη παρακάτω μητρική. Εγώ με ένα πλαγιοκόφτη σαν αυτό τα έκοψα και έγινε έτσι: Προτεινω και αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/25162850/Powertech-PT-857-Πλαγιοκόφτης-131mm.html Για την τιμη του πολυ τιμιο και πρακτικο 1
Dr_Pepper Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Στις 1/10/2020 στις 8:53 ΜΜ, Τέρης Α. είπε αν είναι δυνατόν, δεν γνώριζε ότι έχει κλιπ Καλά δεν γνώριζε ότι είχε κλιπ δεκτόν... αλλά ποια η λογική του να ξηλώσει το slot θέλω να πω δεν ειναι ότι βγαίνει με λίγη δύναμη θα πρέπει να προσπάθησε να βγάλει την κάρτα σαν να ήταν κανα ζιζάνιο στο χωράφι με βαθιά ρίζα Εγώ όταν δεν ήξερα απο PC και ήθελα να μάθω το κάθε τι μέσα το αντιμετώπιζα λες και ειναι το πιο πολύτιμο και ευαίσθητο πράγμα στον κόσμο νεογέννητο πιο απρόσεκτα κράταγα παρα πχ επεξεργαστή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα