basilhs 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους και καλο μήνα. Θα ήθελα να ρωτήσω γενικά ποιές είναι η αρμοδιότητες του τεχνικου πεδιου Αττικής? Ποιές είναι η Ωρες-μερες εργασίας? Και ποιος είναι ο μισθός? Θα εκτιμηθουν απαντήσεις από άτομα που έχουν εμπειρία στο κομμάτι. Ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από basilhs 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 ελπιζω να σε βοηθησω: πριν 200 χρονια που δουλευα καποιους μηνες στα πλαισια ενος ειδους πρακτικης αυτα που εκανα: πας με το βανακι σε κατανεμητες και ελεγχεις αν κουμπωνουν τα καλωδια στις ρακλετες (ετσι δε τα λενε;) ειχε μια δυσκολια καποιες εβδομαδες να μαθω πως βρισκεις τη γραμμη στο πινακα αλλα μετα ειναι γελοιο (σε σημειο τυποποιησης) ημουν σε χρυσες εποχες (ΠΑΣΟΚ) που εβγαιναν παντα ζευγος τεχνικων πρωινα (π.χ 8.00-15.00) και οι δυσκολιες περα απο συνθηκες (βροχη/κρυο/καυσωνα) ηταν αν το καφαο ηταν σε ακυρα σημεια (επικυνδυνα/βρομια/τερμα θεου). Επισης καμμια φορα καποια γιδια τεχνικοι γραφουν με ορνιθοσκαλισματα σε πινακες στα καφαο και σου περνει εκει ωρα πλεον αποτι μου λενε πανε αυτα εχει και απογευματινες βαρδυες (!) και εχω ακουσει για πιεση (π.χ στη βαρδια πρεπει οποσδηποτε να πας σε χ καφαο) https://www.documentonews.gr/article/oi-texnikoi-toy-ote-kataggelloyn-monimh-parakoloythhsh-apo-thn-ergodosia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilhs 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, vamvakoolas είπε ελπιζω να σε βοηθησω: πριν 200 χρονια που δουλευα καποιους μηνες στα πλαισια ενος ειδους πρακτικης αυτα που εκανα: πας με το βανακι σε κατανεμητες και ελεγχεις αν κουμπωνουν τα καλωδια στις ρακλετες (ετσι δε τα λενε;) ειχε μια δυσκολια καποιες εβδομαδες να μαθω πως βρισκεις τη γραμμη στο πινακα αλλα μετα ειναι γελοιο (σε σημειο τυποποιησης) ημουν σε χρυσες εποχες (ΠΑΣΟΚ) που εβγαιναν παντα ζευγος τεχνικων πρωινα (π.χ 8.00-15.00) και οι δυσκολιες περα απο συνθηκες (βροχη/κρυο/καυσωνα) ηταν αν το καφαο ηταν σε ακυρα σημεια (επικυνδυνα/βρομια/τερμα θεου). Επισης καμμια φορα καποια γιδια τεχνικοι γραφουν με ορνιθοσκαλισματα σε πινακες στα καφαο και σου περνει εκει ωρα πλεον αποτι μου λενε πανε αυτα εχει και απογευματινες βαρδυες (!) και εχω ακουσει για πιεση (π.χ στη βαρδια πρεπει οποσδηποτε να πας σε χ καφαο) https://www.documentonews.gr/article/oi-texnikoi-toy-ote-kataggelloyn-monimh-parakoloythhsh-apo-thn-ergodosia Καλησπέρα.ναι είχα διαβάσει το άρθρο που έστειλες για αυτό είπε να ρωτήσω να δω τι Ισχυει και τι όχι. Από ότι μου λες αυτά γινόντουσαν επί εποχές ΠΑΣΟΚ. Όποτε από ότι κατάλαβα πρεπει να έχουν αλλάξει αρκετά τα πραγματα και να υπάρχουν και απογευματινες βαρδυεςαπο ότι διάβασα. 23 ώρες πριν, basilhs 2013 είπε Καλησπέρα σε όλους και καλο μήνα. Θα ήθελα να ρωτήσω γενικά ποιές είναι η αρμοδιότητες του τεχνικου πεδιου Αττικής? Ποιές είναι η Ωρες-μερες εργασίας? Και ποιος είναι ο μισθός? Θα εκτιμηθουν απαντήσεις από άτομα που έχουν εμπειρία στο κομμάτι. Ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από basilhs 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) παντως μη μασας, η δουλεια ειναι σχετικα απλη αν τη μαθεις, εχει μαστορους που γουσταρουν να μεταδωσουν γνωσεις και γενικα δε βαριεσαι. Μισθολογικα ειναι καλα αλλα οχι οπως τοτε (σιγουρα ομως καλυτερα απο τον χαρντκορ ιδιωτικο τομεα) Υπαρχει περιπτωση αναλογα με τη συμβαση και το ποτε θα σε κρινουν ετοιμο, απο καποιο σημειο και μετα να βγαινεις μονο σου για εργασιες (βεβαια μη τρελενεσαι υπαρχουν απειρα ατομα να σε βοηθησουν ειτε απο τηλ ειτε απο λαπτοπ απομακρυσμενα) καλη σταδιοδρομια απο εμενα Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από vamvakoolas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilhs 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Στις 2/10/2020 στις 6:03 ΜΜ, vamvakoolas είπε παντως μη μασας, η δουλεια ειναι σχετικα απλη αν τη μαθεις, εχει μαστορους που γουσταρουν να μεταδωσουν γνωσεις και γενικα δε βαριεσαι. Μισθολογικα ειναι καλα αλλα οχι οπως τοτε (σιγουρα ομως καλυτερα απο τον χαρντκορ ιδιωτικο τομεα) Υπαρχει περιπτωση αναλογα με τη συμβαση και το ποτε θα σε κρινουν ετοιμο, απο καποιο σημειο και μετα να βγαινεις μονο σου για εργασιες (βεβαια μη τρελενεσαι υπαρχουν απειρα ατομα να σε βοηθησουν ειτε απο τηλ ειτε απο λαπτοπ απομακρυσμενα) καλη σταδιοδρομια απο εμενα Ευχαριστω πολυ για της πληροφορίες και για την απάντηση να είσαι καλά φίλε. ☺ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magaiver85 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Στις 3/10/2020 στις 6:50 ΜΜ, basilhs 2013 είπε Ευχαριστω πολυ για της πληροφορίες και για την απάντηση να είσαι καλά φίλε. ☺ Γειά σου Βασίλη, είσαι καινούργιος σωστά; Έχεις πιάσει δουλειά και ξεκίνησες την 3μηνη εκπαίδευση σου; Από Ιανουάριο ξεκινάω και γω, αν μπορείς να μοιραστείς κάποιες πληροφορίες μαζί μου θα ήταν χαρά μου 😀😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 For whom it may concern, έχουν τεθεί οι βάσεις αργά ή γρήγορα, ΟΛΕΣ οι εργασίες πεδίου στο χώρο των τηλεπικοινωνιών να γίνονται αποκλειστικά από εργολαβικές εταιρείες. Γίνεται σταδιακά από χρόνια, αλλά είναι θέμα χρόνου αυτό να συμβεί στο 100% της ελληνικής αγοράς τηλεπικοινωνιών. Αυτό το αναφέρω, απλά για να γνωρίζουν όσοι εισέρχονται τώρα στο χώρο. Ας το γνωρίζουν για να γνωρίζουν για τις συνθήκες εργασίας και τις απολαβές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βαγγέλης-Χανιά Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα παιδια, δουλευω κ εγω ως εξωτερικος συνεργατης nova, ως τεχνικος πεδιου, για ενα φιλο, τον βοηθαω αναλαμβανοντας 5 ραντεβου την μέρα, εμενα με πληρωνει ως υπαλληλο αλλα συνεχως μου δινει εξτρα ραντεβου, και δεν μου εχει πει ποσα παιρνουμε ανα βλαβη/ραντεβου, βγάζω πολύ δουλεια και σκεφτομαι να του ζητησω αυξηση καθως εγω παιρνω πολυ λίγα εχοντας πολυ τρεξιμο, γνωριζει καποιος πόσα δινει ανα επισκεψη η εταιρια για να εχω μια ιδέα και να κηνηθώ αναλογως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Χωρίς να ξέρω, υποθέτω από αντίστοιχο outsourcing σε παροχή υπηρεσίας τουλάχιστον 50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lp_fan_1 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 17/2/2023 στις 8:33 ΜΜ, Βαγγέλης-Χανιά είπε Καλησπέρα παιδια, δουλευω κ εγω ως εξωτερικος συνεργατης nova, ως τεχνικος πεδιου, για ενα φιλο, τον βοηθαω αναλαμβανοντας 5 ραντεβου την μέρα, εμενα με πληρωνει ως υπαλληλο αλλα συνεχως μου δινει εξτρα ραντεβου, και δεν μου εχει πει ποσα παιρνουμε ανα βλαβη/ραντεβου, βγάζω πολύ δουλεια και σκεφτομαι να του ζητησω αυξηση καθως εγω παιρνω πολυ λίγα εχοντας πολυ τρεξιμο, γνωριζει καποιος πόσα δινει ανα επισκεψη η εταιρια για να εχω μια ιδέα και να κηνηθώ αναλογως; Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το εξωτερικός συνεργάτης?Είσαι σε κάποιον εργολάβο και δουλεύεται ως συνεργείο?Η πας μόνος σου με εταιρικό αμάξι και δουλεύεις? Από τι ξέρω δεν πληρώνεσαι ανά βλάβη/σύνδεση που θα πας στον κάθε πελάτη.Ο μισθός πρέπει να είναι σταθερός,τουλάχιστον έτσι δουλεύουν στον ΟΤΕ αλλά υποθέτω και σε όλους τους παρόχους ως τεχνικός πεδίου. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2023 από lp_fan_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis968 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:22 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 07:22 μμ Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος που μπορώ να προμηθευτώ καλώδιο tester που κουμπωνουμε και μετράμε στις DURATEL ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα