nickolas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δε μου λειτουργεί το multitasking στο youtube. Σε νετφλιξ λειτουργεί κανονικά και ομαλά. Πατάω δηλαδή homescreen και το βίντεο δεν κρατιέται σε μικρό παράθυρο, απλά βγαίνω στην homescreen και το κλείνει όπως παλαιά. Κάποιος μου είπε ότι είναι feature μόνο για όσους έχουν το επί πληρωμή youtube... αληθεύει???
alexakos89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, nickolas είπε Δε μου λειτουργεί το multitasking στο youtube. Σε νετφλιξ λειτουργεί κανονικά και ομαλά. Πατάω δηλαδή homescreen και το βίντεο δεν κρατιέται σε μικρό παράθυρο, απλά βγαίνω στην homescreen και το κλείνει όπως παλαιά. Κάποιος μου είπε ότι είναι feature μόνο για όσους έχουν το επί πληρωμή youtube... αληθεύει??? Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Κάποια στιγμή ίσως και να υπάρξει. Και στο iPad αν δεν απατωμαι , δεν υπαρχει ακομα αυτη η δυνατοτητα απο το YouTube. Δεν το κατατασει όμως σε κάποιο πρόβλημα του iOS όπως έβαλες στον τίτλο , διότι δεν είναι θέμα του iOS αλλα των developer της YouTube εφαρμογης. Επίσης αν έκανες αναζήτησή και στο google θα το επιβεβαιωνες και μονος σου. Οπως επισης υπαρχουν και workarounds αν το θελει καποιος τοσο πολυ. https://www.macrumors.com/how-to/picture-in-picture-fix-youtube/ Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από alexakos89 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα