Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα.

10/09/2020: Πάω και κάνω αίτηση μεταφοράς της γραμμής από το ένα σπίτι στο άλλο στην VODAFONE. Δηλώνω να γίνει διακοπή 16/09/2020.

20/09/2020: Συνδέει ο OTE την γραμμή. Επικοινωνώ με Vodafone και μου λέει εντός 3 μερών θα έρθει άτομο να σας συνδέσει. Δηλώνω ώρες επικοινωνίας μετά τις 16:00.

21/09/2020: Κλήση 13830 10:30 το πρωί. Φυσικά και δεν το σήκωσα διότι δεν μπορούσα. Απόγευμα επικοινωνώ στο chat. Μου λέει ότι θα ενημερώσει.

22-28/09/2020: Τίποτα επικοινωνία μέσω chat και καμία κλήση.

Σήμερα: Επίσκεψη στο κατάστημα εξηγώ. Ένας υπάλληλος μου λέει όπως σαν είπαμε 15 μέρες συν/πλην. Των ερώτω +/- πόσο. Μου λέει δεν ξέρω. Κύριε του λέω +/- πόσο; Με κοροϊδεύετε; +/- πόσο ένα χρόνο, μήνα; Ε +/- μου απαντά. Εντάξει, συγνώμη κιόλας άλλα έχω φτάσει σε μια ηλικία που όταν σου <<Πουλάνε Παπά>> το καταλαβαίνω. Προσπάθησα να βγάλω άκρη αλλά αυτός μου έλεγε ότι όλα είναι ξεκάθαρα. Ρωτάω πόση η ποινή για να ακυρώσω το συμβόλαιο τώρα; 120€ που το λέει; Ρεεεε τόσο είναι. Μου λέει θέλετε 15 GB να κάνετε την δουλειά σας μέχρι να συνδεθεί; Του λέω όχι δεν έχω κινητό Vodafone. Μου λέει θα σου δώσω κάρτα. Ε εκνευρίστηκα κι έφυγα. Η γυναίκα μου κάθισε και περίμενε την κάρτα μέχρι που τις είπαν 10€ για την Sim και αυτή τους είπε ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Ερώτηση: Αν εντός 15 ημερών από την διακοπή δεν σε συνδέσουν από ανικανότητα καθαρά δικιά τους και όχι βλάβη ή υπαιτιότητα σου; Μπορεί να σπάσεις το συμβόλαιο χωρίς την ποινή; Έχω συμβόλαιο VDSL 50 έως Αυγούστο 2021.

Επεξ/σία από Savvikos
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Όχι δεν μπορείς να σπάσεις το συμβόλαιο χωρις πρόστιμο

Δηλάδη μπορεί να με έχει μέχρι πόσο στο περίμενε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...