Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απόδοση πόντων:
Για συναλλαγές με εφάπαξ καταβολή στα φυσικά καταστήματα, κατά τη στιγμή διενέργειας της συναλλαγής, θα
αποδίδονται οι βασικοί πόντοι του Προγράμματος (ήτοι 4 πόντοι για κάθε 1€ συναλλαγής).

Για συναλλαγές με εφάπαξ καταβολή στο ηλεκτρονικό κατάστημα, οι βασικοί πόντοι του Προγράμματος (ήτοι 4
πόντοι για κάθε 1€ συναλλαγής
) θα αποδίδονται στο Μέλος έως και 5 εργάσιμες ημέρες μετά την εκκαθάριση της

συναλλαγής

Οι επιπλέον πόντοι, που αντιστοιχούν μόνο στο ποσό της συναλλαγής που αφορά τηλεόραση αξίας
€499 και άνω που συμμετέχει στην ενέργεια, (ήτοι
116 πόντοι για κάθε 1€ συναλλαγής), θα αποδοθούν στις
16/11/2020.

Η απάντησή μου είναι ναι, θα έπρεπε να μας αποδίδονται περισσότεροι πόντοι κατά την συναλλαγή ή εντός 5 ημερών απο την εκκαθάριση της πληρωμής στο ηλεκτρονικό κατάστημα.
Και επαναλαμβάνω. Σε φίλο που αγόρασε λάπτοπ απο Γερμανό πριν ένα μήνα με την ίδια προσφορά και όρους (20% επιστροφή) του αποδόθηκαν επί τόπου σε κατάστημα 47 πόντοι για αγορά 479€.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, teo_3 είπε

Απόδοση πόντων:
Για συναλλαγές με εφάπαξ καταβολή στα φυσικά καταστήματα, κατά τη στιγμή διενέργειας της συναλλαγής, θα
αποδίδονται οι βασικοί πόντοι του Προγράμματος (ήτοι 4 πόντοι για κάθε 1€ συναλλαγής).

Για συναλλαγές με εφάπαξ καταβολή στο ηλεκτρονικό κατάστημα, οι βασικοί πόντοι του Προγράμματος (ήτοι 4
πόντοι για κάθε 1€ συναλλαγής
) θα αποδίδονται στο Μέλος έως και 5 εργάσιμες ημέρες μετά την εκκαθάριση της

συναλλαγής

Οι επιπλέον πόντοι, που αντιστοιχούν μόνο στο ποσό της συναλλαγής που αφορά τηλεόραση αξίας
€499 και άνω που συμμετέχει στην ενέργεια, (ήτοι
116 πόντοι για κάθε 1€ συναλλαγής), θα αποδοθούν στις
16/11/2020.

Η απάντησή μου είναι ναι, θα έπρεπε να μας αποδίδονται περισσότεροι πόντοι κατά την συναλλαγή ή εντός 5 ημερών απο την εκκαθάριση της πληρωμής στο ηλεκτρονικό κατάστημα.
Και επαναλαμβάνω. Σε φίλο που αγόρασε λάπτοπ απο Γερμανό πριν ένα μήνα με την ίδια προσφορά και όρους (20% επιστροφή) του αποδόθηκαν επί τόπου σε κατάστημα 47 πόντοι για αγορά 479€.

περιμενω ακομα το 20% απο ποντους σε λαπτοπ απο public εδω και ενα μηνα. Μπηκε μονο το 1%

Δημοσ.
33 minutes ago, _eLpiS_ said:

περιμενω ακομα το 20% απο ποντους σε λαπτοπ απο public εδω και ενα μηνα. Μπηκε μονο το 1%

15/10 είναι η προβλεπόμενη ημερομηνία απόδοσης των πόντων της προσφοράς του Γερμανού.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, teo_3 είπε

15/10 είναι η προβλεπόμενη ημερομηνία απόδοσης των πόντων της προσφοράς του Γερμανού.

Public είναι οχι γερμανος το 20% στα λαπτοπ που αναφέρομαι

Δημοσ.

Αγορά στίς 6/10 με χρεωστική και μπήκαν απευθείας οι 1996 πόντοι.Ελπίζω και εύχομαι να μην πηγαίνουμε
τον Δεκέμβριο στο Μedia Markt και να ζητάμε οι ίδιοι την λίστα να την πάμε στην τράπεζα
για να πάρουμε τους υπόλοιπους πόντους.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, christosvoul είπε

Καλησπέρα παιδιά 

ξερουμε μέχρι ποτέ ισχύει αυτή η προσφορά με την επιστροφή ?

Έληξε στις 8/10 φίλε μου.

Δημοσ.

Πρώτη απάντηση σε ερώτημά μου στην Εθνική Τράπεζα για την κατάθεση των αρχικών πόντων, για αγορά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος στις 01/10, απάντησαν ότι έγινε κανονικά κατάθεση των 4 πόντων ανά 1€ στις 07/10. Εντωμεταξύ σε μένα εμφανίζεται κατάθεση 49 πόντων για αγορά 499€ στις 01/10. Ό,τι να 'ναι. Επίκειται καταγγελία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα πάντως μου μπήκαν 4 ανά 1 ευρώ άργησαν βέβαια 4-5 μέρες αλλά οκ (μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος)

Επεξ/σία από gianakakis
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και η απάντηση απο την Εθνική τράπεζα μετά απο άπειρα email και τηλέφωνα.

"Εντάξει, εμείς φταίμε αλλά θα σου βάλουμε τους πόντους-χρήματα μετά γιατί μπορούμε".

Εύγε Εθνική.

apantisi.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.

Εμένα δεν μπήκαν οι πόντοι από την ηλεκτρονική αγορά μέσω του site(οι x4 που έπρεπε να μπουν άμεσα, όχι οι x16 που είναι για τις 16/11) ,. Μετά από επικοινωνία με την τράπεζα, με ενημέρωσαν ότι για να μπουν οι πόντοι , να στείλω email στο [email protected] με το αφμ, τον πλήρη αριθμό της κάρτας και τα στοιχεία της συναλλαγής (ημερομηνία, ώρα, αποδέκτης, ποσό) και θέμα του email go4more

Δημοσ.
29 minutes ago, mike299 said:

Εμένα δεν μπήκαν οι πόντοι από την ηλεκτρονική αγορά μέσω του site(οι x4 που έπρεπε να μπουν άμεσα, όχι οι x16 που είναι για τις 16/11) ,. Μετά από επικοινωνία με την τράπεζα, με ενημέρωσαν ότι για να μπουν οι πόντοι , να στείλω email στο [email protected] με το αφμ, τον πλήρη αριθμό της κάρτας και τα στοιχεία της συναλλαγής (ημερομηνία, ώρα, αποδέκτης, ποσό) και θέμα του email go4more

Καλή τύχη σου εύχομαι. Εμένα μου πήρε 23 ημέρες μέχρι να βγάλουνε άκρη. Πιθανόν να σου απαντήσουνε αφού μπούνε όλοι οι πόντοι στις 16/11. Καλύτερα πάρε τηλέφωνο να πάρεις αριθμό πρωτοκόλλου για το αίτημα. Στα email είναι απλά τραγικοί.

• Sad 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά μπήκαν σε κανέναν σήμερα 16/11 η επιστροφή του 30% σε πόντους go4more της εθνικής τράπεζας;;

Εμένα όχι δυστυχως και θα πρέπει να καλέσω αύριο στο τηλεφωνικό τους κέντρο να δω τι έχει γίνει...

Και είναι μεγάλο ποσό επιστροφής(500€) 😡

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε εμένα μπήκαν. Και έβαλαν και αυτούς που δεν μου είχαν βάλει στην αρχή. Έτυχα και μίλησα με άτομο που είναι στην υπηρεσία του go4more και μου είχε πει ότι θα μπούνε όλοι μαζί στις 16/11.

Επεξ/σία από Silverage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...