gus90 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Μήπως εννοείς πλήρωσες με πιστωτική; Ή εννοείς έκανες κατάθεση;
Silverage Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, gus90 είπε Μήπως εννοείς πλήρωσες με πιστωτική; Ή εννοείς έκανες κατάθεση; Με χρεωστική.
gus90 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Μπορείς να μου στείλεις σκρινσοτ που έχει την επιλογή; Τι διάολο
Silverage Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, gus90 είπε Μπορείς να μου στείλεις σκρινσοτ που έχει την επιλογή; Τι διάολο Τώρα κατάλαβα τι λες. Ακόμα και αν λέει με πιστωτική μπορείς να πληρώσεις με χρεωστική αρκεί να μην βάλεις δόσεις. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2020 από Silverage 1
adok13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 αν σου κάνουν έκπτωση σε μια τηλεόραση 50 ευρώ π.χ. , χάνεις το 30% επιστροφή; μου λέγαν στο κατάστημα ότι αν μου κάνουν έκπτωση στη q80r δεν μπορούν να μου δώσουν κ την επιστροφή ενώ στη Sony που πήρα τελικά , μου έκαναν έκπτωση 50 ευρώ και μου είπαν ότι θα πάρω κ την επιστροφή . ισχύει η θέλαν να σπρώξουν τη Sony?
Doubt Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Ο ίδιος και στο ίδιο κατάστημα στα είπε αυτά; 8 ώρες πριν, adok13 είπε αν σου κάνουν έκπτωση σε μια τηλεόραση 50 ευρώ π.χ. , χάνεις το 30% επιστροφή; μου λέγαν στο κατάστημα ότι αν μου κάνουν έκπτωση στη q80r δεν μπορούν να μου δώσουν κ την επιστροφή ενώ στη Sony που πήρα τελικά , μου έκαναν έκπτωση 50 ευρώ και μου είπαν ότι θα πάρω κ την επιστροφή . ισχύει η θέλαν να σπρώξουν τη Sony?
ekkli Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, adok13 είπε αν σου κάνουν έκπτωση σε μια τηλεόραση 50 ευρώ π.χ. , χάνεις το 30% επιστροφή; μου λέγαν στο κατάστημα ότι αν μου κάνουν έκπτωση στη q80r δεν μπορούν να μου δώσουν κ την επιστροφή ενώ στη Sony που πήρα τελικά , μου έκαναν έκπτωση 50 ευρώ και μου είπαν ότι θα πάρω κ την επιστροφή . ισχύει η θέλαν να σπρώξουν τη Sony? Να δούμε τι άλλο θα βρουν να πουν για να πετύχουν τους στόχους του μήνα...
dioz Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 14 ώρες πριν, adok13 είπε αν σου κάνουν έκπτωση σε μια τηλεόραση 50 ευρώ π.χ. , χάνεις το 30% επιστροφή; μου λέγαν στο κατάστημα ότι αν μου κάνουν έκπτωση στη q80r δεν μπορούν να μου δώσουν κ την επιστροφή ενώ στη Sony που πήρα τελικά , μου έκαναν έκπτωση 50 ευρώ και μου είπαν ότι θα πάρω κ την επιστροφή . ισχύει η θέλαν να σπρώξουν τη Sony? 5 ώρες πριν, ekkli είπε Να δούμε τι άλλο θα βρουν να πουν για να πετύχουν τους στόχους του μήνα... Πάντως και σε μένα το ίδιο μου είπαν 2 διαφορετικές ημέρες και διαφορετικοί πωλητές...
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Η προσφορα btw τελειωσε απο χτες το βραδυ,μην νομιζει κανεις οτι ισχυει ακομα.
teo_3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 7 εργάσιμές μετά την αγορά τηλεόρασης αξίας 499€, επεστράφησαν στο Go4More 49 πόντοι αντί για 4x499=1996 όπως αναφέρουν στους όρους και προϋποθέσεις για αγορά μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος, εώς 5 μέρες μετά την εκκαθάριση. Φίλος που αγόρασε λάπτοπ απο Γερμανό πριν κάνα μήνα σε παρόμοια προσφορά, του επέστρεψαν 47 πόντους για αγορά 479€ με το ολικό ποσό σε πόντους να επιστρέφετε κάπου στις 15/10. Αυτοί οι 49 πόντοι για αγορά 499€ δεν μου προκύπτουν απο πουθενά. Φυσικά στάλθηκε email ήδη.
_eLpiS_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Ουτε εμενα εχουν μπει οι ποντοι. Που στελνουμε εμαιλ;
teo_3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 3 hours ago, _eLpiS_ said: Ουτε εμενα εχουν μπει οι ποντοι. Που στελνουμε εμαιλ; Στο [email protected] έστειλα. Καλό θα ήταν όταν αναρτούν τους όρους και προϋποθέσεις για ένα πρόγραμμα, να τα τηρούνε κιόλας. 1 πόντο για κάθε 10€ εγώ δεν είδα πουθενά να αναφέρετε για την συγκεκριμένη προσφορά.
p_under Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Εγώ πήρα μόνο 59 για αγορά 589. Εκτός του 30% που θα αργήσουν, θα έπρεπε να πάρω και άλλους τώρα; Παραγγελία Κυριακή 04.10 και παραλαβή τρίτη 06.10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα