Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, gus90 είπε

Μπορείς να μου στείλεις σκρινσοτ που έχει την επιλογή; Τι διάολο

Τώρα κατάλαβα τι λες.

Ακόμα και αν λέει με πιστωτική μπορείς να πληρώσεις με χρεωστική αρκεί να μην βάλεις δόσεις.

Επεξ/σία από Silverage
  • Like 1
Δημοσ.

αν σου κάνουν έκπτωση  σε μια τηλεόραση 50 ευρώ π.χ. , χάνεις το 30% επιστροφή; μου λέγαν στο κατάστημα ότι αν μου κάνουν έκπτωση στη q80r  δεν μπορούν να μου δώσουν κ την επιστροφή ενώ στη Sony που πήρα τελικά , μου έκαναν έκπτωση 50 ευρώ και μου είπαν ότι θα πάρω κ την επιστροφή . ισχύει η θέλαν να σπρώξουν τη Sony?

Δημοσ.

Ο ίδιος και στο ίδιο κατάστημα στα είπε αυτά;

8 ώρες πριν, adok13 είπε

αν σου κάνουν έκπτωση  σε μια τηλεόραση 50 ευρώ π.χ. , χάνεις το 30% επιστροφή; μου λέγαν στο κατάστημα ότι αν μου κάνουν έκπτωση στη q80r  δεν μπορούν να μου δώσουν κ την επιστροφή ενώ στη Sony που πήρα τελικά , μου έκαναν έκπτωση 50 ευρώ και μου είπαν ότι θα πάρω κ την επιστροφή . ισχύει η θέλαν να σπρώξουν τη Sony?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, adok13 είπε

Να δούμε τι άλλο θα βρουν να πουν για να πετύχουν τους στόχους του μήνα...

Δημοσ.
14 ώρες πριν, adok13 είπε

5 ώρες πριν, ekkli είπε

Να δούμε τι άλλο θα βρουν να πουν για να πετύχουν τους στόχους του μήνα...

Πάντως και σε μένα το ίδιο μου είπαν 2 διαφορετικές ημέρες και διαφορετικοί πωλητές...

Δημοσ.

7 εργάσιμές μετά την αγορά τηλεόρασης αξίας 499€, επεστράφησαν στο Go4More 49 πόντοι αντί για 4x499=1996 όπως αναφέρουν στους όρους και προϋποθέσεις για αγορά μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος, εώς 5 μέρες μετά την εκκαθάριση.
Φίλος που αγόρασε λάπτοπ απο Γερμανό πριν κάνα μήνα σε παρόμοια προσφορά, του επέστρεψαν 47 πόντους για αγορά 479€ με το ολικό ποσό σε πόντους να επιστρέφετε κάπου στις 15/10.

Αυτοί οι 49 πόντοι για αγορά 499€ δεν μου προκύπτουν απο πουθενά. Φυσικά στάλθηκε email ήδη.

Δημοσ.
3 hours ago, _eLpiS_ said:

Ουτε εμενα εχουν μπει οι ποντοι. Που στελνουμε εμαιλ;

Στο [email protected] έστειλα. 

Καλό θα ήταν όταν αναρτούν τους όρους και προϋποθέσεις για ένα πρόγραμμα,  να τα τηρούνε κιόλας. 1 πόντο για κάθε 10€ εγώ δεν είδα πουθενά να αναφέρετε για την συγκεκριμένη προσφορά.

Δημοσ.

Εγώ πήρα μόνο 59 για αγορά 589. 

Εκτός του 30% που θα αργήσουν, θα έπρεπε να πάρω και άλλους τώρα; Παραγγελία Κυριακή 04.10 και παραλαβή τρίτη 06.10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...