Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Silverage είπε

Εγώ πήρα αυτή που είχε γράψει ο @Geo4ever στην πρώτη σελίδα. Πράγματι ήταν καλή προσφορά. Το θέμα είναι ότι και εγώ δεν ξέρω τελικά αν έχει hdmi 2.0 ή 2.1 αφού δεν γράφει τίποτα απο πίσω. Η μία hdmi πάντως έχει σύμβολο ένα gamepad.

Μεγια και με χαρά καλές θεάσεις σου εύχομαι. Δλδ να μην γράφει από πίσω αν είναι hdmi 2.1 τι πράγμα είναι αυτό. Αν μπορείς ρίξε μια ματιά στο manual σε τι αναλύσεις υποστηρίζει; αν υποστηρίζει 4κ 120 hz έχει hdmi 2.1 Αν μπορείς να με ενημερώσεις και εμένα για να την παραγγείλω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Geo4ever είπε

Μεγια και με χαρά καλές θεάσεις σου εύχομαι. Δλδ να μην γράφει από πίσω αν είναι hdmi 2.1 τι πράγμα είναι αυτό. Αν μπορείς ρίξε μια ματιά στο manual σε τι αναλύσεις υποστηρίζει; αν υποστηρίζει 4κ 120 hz έχει hdmi 2.1 Αν μπορείς να με ενημερώσεις και εμένα για να την παραγγείλω

Αυτά λέει στο manual. Δεν έβγαλα άκρη.

Screenshot 2020-10-07 232547.png

Screenshot 2020-10-07 232507.png

Screenshot 2020-10-07 232450.png

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, marius.t είπε

η samsung έχει δηλώσει πως όλες οι 55 και πάνω qled(εκτός ίσως της q60t) του 2020 έχουν μια θύρα 2.1 

https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1587961594

ουτε στο site της samsung λενε τι θυρες hdmi εχει. και εδω για μια 2.1 λενε https://www.flatpanelshd.com/samsung_q70t_qled_2020.php παντως

εγω θελω να παρω την https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/tileoraseis/4k-uhd-tv/lg-55nano916na/1515745 αλλα δεν εχω σαλονι να την βαλω και στο δμωατιον θα ειναι τερας

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Silverage είπε

Αυτά λέει στο manual. Δεν έβγαλα άκρη.

Screenshot 2020-10-07 232547.png

Screenshot 2020-10-07 232507.png

Screenshot 2020-10-07 232450.png

Πρέπει να έχει αν κρίνω ότι υποστηρίζει 4κ και 120fps, λογικά μέσα στην ημέρα θα την βάλω την παραγγελία, σε υπέρ ευχαριστώ

Δημοσ.

ξερετε αν πα4ρω μια εκθεσιακη αν μετραει η εκπτωση απο το go4more;

και επισης αν μπει και η πενταετη μετραει στο συνολο της αγορας και πενω επιστροφη και απο την 5ετη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, adok13 είπε

ξερετε αν πα4ρω μια εκθεσιακη αν μετραει η εκπτωση απο το go4more;

και επισης αν μπει και η πενταετη μετραει στο συνολο της αγορας και πενω επιστροφη και απο την 5ετη;

φυσιολογικα, δεν εχει καμια σημασια αν ειναι εκθεσιακη, θα μετρησει κανονικα το go4more. Ο κωδικος προϊοντος στο ταμειο ειναι ο ιδιος ειτε εκθεσιακη ειτε οχι απλα θα σου τη δωσουν σε καλυτερη τιμη. Προφανως το 30% θα υπολογιστει στην προνομιακη τιμη, σε οτι ειναι να δωσεις στο ταμειο δηλαδη.

Η επεκταση εγγυησης ειναι αλλος κωδικος και δε θα συμπεριληφθει στο 30%

Εαν τους "εψηνες" να σου ενσωματωσουν το κοστος της επεκτασης εγγυησης στην τιμη της τηλεορασης (μειωνοντας την εκπτωση λογω εκθεσιακου) και να σου περασουν τον κωδικο επεκτασης εγγυησης με συμβολικο κοστος 1ε στην αποδειξη, θα μπορουσε να παρει το 30%.

Για παραδειγμα :

Τιμη τηλεορασης κανονικα 1000ε

Τιμη επεκτασης εγγυησης 100ε

Τιμη της ιδιας τηλεορασης εκθεσιακης 800ε

Η σωστη αποδειξη πρεπει να λεει : 800 + 100 = 900 και να παρεις go4more στα 800.

Αν ομως τους εψηνες να το περασουν σαν 899ε + 1ε (και καλα η επεκταση δωρο) τοτε θα επαιρνες go4more στα 899ε και δε φαινεται παραλογη τιμη το 899 αφου η κανονικη τιμη ειναι 1000ε.

Επεξ/σία από Thrylos7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

φυσιολογικα, δεν εχει καμια σημασια αν ειναι εκθεσιακη, θα μετρησει κανονικα το go4more. Ο κωδικος προϊοντος στο ταμειο ειναι ο ιδιος ειτε εκθεσιακη ειτε οχι απλα θα σου τη δωσουν σε καλυτερη τιμη. Προφανως το 30% θα υπολογιστει στην προνομιακη τιμη, σε οτι ειναι να δωσεις στο ταμειο δηλαδη.

Η επεκταση εγγυησης ειναι αλλος κωδικος και δε θα συμπεριληφθει στο 30%

Εαν τους "εψηνες" να σου ενσωματωσουν το κοστος της επεκτασης εγγυησης στην τιμη της τηλεορασης (μειωνοντας την εκπτωση λογω εκθεσιακου) και να σου περασουν τον κωδικο επεκτασης εγγυησης με συμβολικο κοστος 1ε στην αποδειξη, θα μπορουσε να παρει το 30%.

Για παραδειγμα :

Τιμη τηλεορασης κανονικα 1000ε

Τιμη επεκτασης εγγυησης 100ε

Τιμη της ιδιας τηλεορασης εκθεσιακης 800ε

Η σωστη αποδειξη πρεπει να λεει : 800 + 100 = 900 και να παρεις go4more στα 800.

Αν ομως τους εψηνες να το περασουν σαν 899ε + 1ε (και καλα η επεκταση δωρο) τοτε θα επαιρνες go4more στα 899ε και δε φαινεται παραλογη τιμη το 899 αφου η κανονικη τιμη ειναι 1000ε.

καλη ιδεα. σευχαριστω θα τους το πω

Επεξ/σία από adok13
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα να ρωτησω..βρίσκομαι Άρτα κι εδώ δεν έχει κατάστημα mediamarkt. Αν πληρώσω μέσω πευπαλ η οποία είναι συνδεδεμένη με τη χρεωστική θα μου πιαστεί για τους πόντους ή θα μου κάνουν κόλπα; Δεν έχει επιλογή να πληρώσεις απευθείας με τη χρεωστική

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, gus90 είπε

Παιδιά καλησπέρα να ρωτησω..βρίσκομαι Άρτα κι εδώ δεν έχει κατάστημα mediamarkt. Αν πληρώσω μέσω πευπαλ η οποία είναι συνδεδεμένη με τη χρεωστική θα μου πιαστεί για τους πόντους ή θα μου κάνουν κόλπα; Δεν έχει επιλογή να πληρώσεις απευθείας με τη χρεωστική

Τί εννοείς δεν έχει επιλογή; Εγώ με κάρτα πλήρωσα. Δεν ξέρω αν θα μετρήσει με paypal.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...