Προς το περιεχόμενο

Προβληματικές εγγραφές από TV απο χαμηλή ταχύτητα εγγραφής??

Vasilis T 92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα . Κατέβασα στον υπολογιστή αυτη την εφαρμογή https://sites.google.com/site/mbentefor/projecs-speedout για να δω πόση ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής πιάνει ο 2.5 εξωτερικός σκληρός δίσκος χωρίς εξωτερική τροφοδοσία που χρησιμοποιώ καθημερινα κύριος για εγγραφές προγραμμάτων στον δέκτη mpeg4.  γιατι η εγγραφές μου βγαίνουν προβληματικές Και με των καινούργιο δέκτη που πηρα τώρα οπως και με των παλιό τα ιδια στο τελος της εγγραφής και στην αρχή  μόλις την κοβει κάνει κατι παραξενους χρωματισμούς με την εικόνα κ την κοβει απότομα με γραμμές και μου βγάζει ενα μνμ στο videoredo problem while seeking to 00:22:35.06 please consider running tools^ Quicksteam fix. και γτ στον παλιο μου έβγαζε συνέχεια ο δεκτης το μήνυμα device speed to low to record λοιπον συνδέσα των εξωτερικό σκληρό δίσκο στον υπολογιστή ανοιξα το πρόγραμμα αλλα δεν μου των εμφανίζε σαν επιλογή να των τρέξω  των δισκο στο Πρόγραμμα speedout μήπως γνωρίζετε γιατί???

Επεξ/σία από Vasilis T 92
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Crystal Disk Mark

ATTO

AS SSD

ANVIL

IOMETER

Τα παραπάνω είναι τα αναγνωρισμένα προγράμματα για τη μέτρηση της ταχύτητας του δίσκου. Το πρόγραμμα που προσπαθείς να τρέξεις βγήκε πριν από 11 χρόνια και δεν έχει αναβαθμιστεί ποτέ, απλά κάνε το uninstall.

Επεξ/σία από elpenor
  • Thanks 1

11 ώρες πριν, elpenor είπε

Crystal Disk Mark

ATTO

AS SSD

ANVIL

IOMETER

Τα παραπάνω είναι τα αναγνωρισμένα προγράμματα για τη μέτρηση της ταχύτητας του δίσκου. Το πρόγραμμα που προσπαθείς να τρέξεις βγήκε πριν από 11 χρόνια και δεν έχει αναβαθμιστεί ποτέ, απλά κάνε το uninstall.

156170503_.png.23802ddc704d7a494c68c650d63f3293-1.png

1 ώρα πριν, Vasilis T 92 είπε

156170503_.png.23802ddc704d7a494c68c650d63f3293-1.png

atto_wd_passport_qd4.jpg.cdad488304d65a61da1ff923682c9ae8.jpg

Αυτό το screenshot είναι από ένα WD MyPassport 4TB (2.5inch). Όπως βλέπεις έχει μικρές διαφορές από το δικό σου benchmark οπότε μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ο δίσκος σου έχει μια χαρά ταχύτητες για εξωτερικός 2.5inch.

Δεν ξέρω τι κάρτα TV χρησιμοποιείς και έχεις αυτά τα προβλήματα αλλά εγώ όταν βάζω τον παραπάνω δίσκο στην τηλεόραση οι εκπομπές γράφονται μία χαρά.

40 λεπτά πριν, elpenor είπε

Δεν ξέρω τι κάρτα TV χρησιμοποιείς και έχεις αυτά τα προβλήματα αλλά εγώ όταν βάζω τον παραπάνω δίσκο στην τηλεόραση οι εκπομπές γράφονται μία χαρά.

Δεν χρησιμοποιώ κάρτα TV χρησιμοποιώ  έναν εξωτερικό   Ψηφιακο Δέκτη  Mpeg-4 για έγγραφες προγραμμάτων απο την Τηλεόραση

USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1601800715993_6718439150299052618.jpeg

1 ώρα πριν, Vasilis T 92 είπε

Δεν χρησιμοποιώ κάρτα TV χρησιμοποιώ  έναν εξωτερικό   Ψηφιακο Δέκτη  Mpeg-4 για έγγραφες προγραμμάτων απο την Τηλεόραση

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κάτι αντίστοιχο για εγγραφές αλλά δεν θα μου έκανε εντύπωση αν το USB port του ήταν αυτό που καθυστερούσε την εγγραφή και όχι ο δίσκος.

• Thanks 1

7 λεπτά πριν, elpenor είπε

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κάτι αντίστοιχο για εγγραφές αλλά δεν θα μου έκανε εντύπωση αν το USB port του ήταν αυτό που καθυστερούσε την εγγραφή και όχι ο δίσκος.

Εσείς τι χρησιμοποιείτε;;

9 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε

Εσείς τι χρησιμοποιείτε;;

Έχω επιλέξει μία τηλεόραση που έχει αυτή τη δυνατότητα. Παλαιότερα (πριν από 10+ χρόνια) είχα μία κάρτα PCI για το PC.

18 λεπτά πριν, elpenor είπε

Έχω επιλέξει μία τηλεόραση που έχει αυτή τη δυνατότητα.

Εννοείτε να έχει πάνω της η Τηλεόραση Υποστήριξη PVR ;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, elpenor είπε

Η θυρα usb του δεκτή  είναι λευκή, και του  δίσκου που βαζω για να γράψει το καλώδιο του αυτο πως το λένε; ειναι μπλε.  δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο και μου τα κανει αυτα 

USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1601820294840_6718521269931382338.jpeg

USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1601820397158_6718521699082829784.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε

Εννοείτε να έχει πάνω της η Τηλεόραση Υποστήριξη PVR ;;

Ναι

40 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε

Η θυρα usb του δεκτή  είναι λευκή, και του  δίσκου που βαζω για να γράψει το καλώδιο του αυτο πως το λένε; ειναι μπλε.  δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο και μου τα κανει αυτα 

USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1601820294840_6718521269931382338.jpeg

USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1601820397158_6718521699082829784.jpeg

White: This usually signifies an old-school USB 1.0 connector or port.

Black: This color identifies a USB 2.0 Hi-Speed connector or port

Blue: This signifies a newer USB 3.0 SuperSpeed connector or port

Teal: The most recent addition to the USB color chart identifies a 3.1 SuperSpeed+ connector or port.

diagram_usbc.png.933cc6d8e500fd7e5d97da2673dddc6d.png

Στην πραγματικότητα η εγγραφή των ταινιών σε SD (480p) δεν χρειάζονται πολλά Mbit/s, 2-4 είναι αρκετά, όμως το 1.5 - 12Mbit/s που λέει το spec του USB 1 δεν είναι full duplex, δηλαδή είναι το μισό για εγγραφή και το μισό για ανάγνωση, επίσης η πλειονότητα από τις συσκευές USB 1 δεν είχαν σταθερές επιδόσεις στο πάνω όριο του spec.

Για να καταλάβεις καλύτερα την αντιστοιχία του specification με την πραγματική ταχύτητα των συσκευών σκέψου ότι οι περισσότερες συσκευές USB 2.0 (480Mbit/s) στην πραγματικότητα έχουν ταχύτητα ανάγνωσης κάτω από 125Mbit/s (έχω δοκιμάσει πολλές).

Επεξ/σία από elpenor

11 λεπτά πριν, elpenor είπε

Ναι

White: This usually signifies an old-school USB 1.0 connector or port.

Black: This color identifies a USB 2.0 Hi-Speed connector or port

Blue: This signifies a newer USB 3.0 SuperSpeed connector or port

Teal: The most recent addition to the USB color chart identifies a 3.1 SuperSpeed+ connector or port.

diagram_usbc.png.933cc6d8e500fd7e5d97da2673dddc6d.png

Στην πραγματικότητα η εγγραφή των ταινιών σε SD (480p) δεν χρειάζονται πολλά Mbit/s, 2-4 είναι αρκετά, όμως το 1.5 - 12Mbit/s που λέει το spec του USB 1 δεν είναι full duplex, δηλαδή είναι το μισό για εγγραφή και το μισό για ανάγνωση, επίσης η πλειονότητα από τις συσκευές USB 1 δεν είχαν σταθερές επιδόσεις στο πάνω όριο του spec.

Που σημαίνει οτι..;;;  εγω γράφω τα κανάλια πάντα σε HD ανάλυση την μεγίστη δλδ που μπορει να δώσει ο δέκτης 

1 λεπτό πριν, Vasilis T 92 είπε

Που σημαίνει οτι..;;;  εγω γράφω τα κανάλια πάντα σε HD ανάλυση την μεγίστη δλδ που μπορει να δώσει ο δέκτης 

Σημαίνει ότι το πιο πιθανό είναι το πρόβλημα να το έχει ο ψηφιακός δέκτης MPEG με το χαμηλών επιδόσεων USB 1 port και όχι ο δίσκος σου.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, elpenor είπε

Σημαίνει ότι το πιο πιθανό είναι το πρόβλημα να το έχει ο ψηφιακός δέκτης MPEG με το χαμηλών επιδόσεων USB 1 port και όχι ο δίσκος σου.

Αρα πριν αγοράσω  εναν τέτοιο  ψηφιακό δέκτη  mpeg4 θα πρέπει πρωτα να προσέχω να εχει μπροστά τούλαχιστον μια  θυρα USB 2 port μαυρη για να μην εχει πρόβλημα σωστα;; ολοι η προηγούμενη δέκτες  που ειχα και χρησιμοποιούσα για αυτο το σκοπο. αποσο θυμάμαι είχαν ολοι USB1 port πάνω τους για αυτό λέτε να ειχα αυτα τα προβλήματα με της HD εγγραφές με όποιον δέκτη  απο αυτους και να επερνα ?? Δεν το ηξερα αυτο ευχαριστώ. 

• Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Γιατί οταν γράφει ο δισκος που ειναι usb3 και ειναι συνδεδεμενος στον αποδικοποιητη mpeg4 που εχει usb port 1 θυρα usb αναβοσβήνει ενα λευκό led λαμπάκι συνέχεια οταν γράφει ο δισκος πανω στον αποδικοποιητη??? και οταν μετα των συνδέω των δίσκο που ειναι usb3 στη θυρα usb3 του υπολογιστή  Και αρχίζω να περναω αρχεία αναβοσβήνει συνέχεια ενα μπλε led λαμπάκι??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...