Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

      Περισσότερο θα ήθελα να μοιραστώ την πρώτη μου εμπειρία και  να εστιάσω στο πρώτο μου tablet: Αsus FonePad 7''. To tablet με το 2πυρηνο της Intel στα 1,6 Ghz τουλάχιστον δεν κόλλαγε στο άνοιγμα ιστοσελίδων και εφαρμογών. Γενικότερα ένα τίμιο tablet, το οποίο αγόρασα στα 120 ευρώ το 2014 (από 160, προσφορά). Πάρα ταύτα, γιατί μου ήταν και είναι ακόμα και σήμερα τελείως άχρηστο; Διότι η rom είνα στα 8gb με τα 2-3 gb να καταλαμβάνεται από το λειτουργικό (5.0).  Το χειρότερο είναι ότι  η ASUS είχε προεγκατεστημένες ένα σωρό δικές της εφαρμογές (μερικές από τις οποίες χρήσιμες βέβαια) κι έτσι δεν μπορούσες να εγκαταστήσεις ούτε 10 apps.  Δείτε εικόνες.

     Θα μου πείτε εκείνη την εποχή ο αποθηκευτικός χώρος έπαιζε μεταξύ 8 gb rom και 16gb rom και στα πολύ ακριβά μοντέλα στα 32gb rom. Έτσι, το tablet χρησιμοποιήθηκε περισσότερο για browsing. Δηλαδή, 120 ευρώ μόνο για αυτό.

     

Screenshot_2020-09-29-16-31-37.jpg

Screenshot_2020-09-29-16-32-09.jpg

Δημοσ.

Μπορούσες να βάλεις μια SD και να εγκαθιστάς εφαρμογές εκει  όπως και να αποθηκεύεις τα πάντα εκεί.

 

το 2014 τα περισσότερα υποστήριζαν sd 

  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

   Ισχύει εν μέρει. Σε Android 5.0, δε μεταφέρεται καμμιά εφαρμογή εξ'΄ολοκλήρου σε SD.

Στις 8/10/2020 στις 12:09 ΠΜ, ice25 είπε

Μπορούσες να βάλεις μια SD και να εγκαθιστάς εφαρμογές εκει  όπως και να αποθηκεύεις τα πάντα εκεί.

 

το 2014 τα περισσότερα υποστήριζαν sd 

 

  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Root,  έστω και με kingroot ( όχι kingoroot ) και απεγκαθιστάς youtube, chrome και ότι πιστεύεις ότι είναι ασφαλές να φύγει. Επίσης θα εγκαταστήσεις apps2sd ή link2sd και θα μεταφέρεις τουλάχιστον τα dalvik cache στην κάρτα μνήμης.

  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...