ΣΚΙΑΔΙΩΤΗΣ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Κύριοι, Έχω μία κάμερα αυτοκινήτου, την EPICA DC1000 DASH CAM και εχω χάσει τις οδηγίες χρήσης (user manual,). Θα του είμαι ευγνώμων αν τις έχει κάποιος και μου τις στείλει στο Mail μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Στις 1/10/2020 στις 3:51 ΜΜ, ΣΚΙΑΔΙΩΤΗΣ είπε Κύριοι, Έχω μία κάμερα αυτοκινήτου, την EPICA DC1000 DASH CAM και εχω χάσει τις οδηγίες χρήσης (user manual,). Θα του είμαι ευγνώμων αν τις έχει κάποιος και μου τις στείλει στο Mail μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Από μια πρόχειρη ματιά που έριξα το user manual κυκλοφορεί στο δίκτυο σε μορφή pdf , όπου μπορείτε είτε να το διαβάσετε είτε να το κατεβάσετε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Στις 2/10/2020 στις 8:14 ΜΜ, babisskg είπε Από μια πρόχειρη ματιά που έριξα το user manual κυκλοφορεί στο δίκτυο σε μορφή pdf , όπου μπορείτε είτε να το διαβάσετε είτε να το κατεβάσετε . Απο μια πρόχειρη ματιά που έριξα, βρήκες manual, αλλά δεν αφορά κάμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα